Viessmann Vitodens 111-W falikazán

Kondenzációs falikazán, beépített melegvíz-tárolóval

A készülékben a jól bevált, saválló nemesacél hőcserélővel rendelkező Vitodens 100-W kazán és egy tároló-töltő rendszerű nemesacél melegvíz tároló található egy burkolat alatt. A készülék 19, 26 és 35 kW névleges teljesítményű változatban kapható.
Saválló nemesacél kazántest
A kondenzációs kazánokban nagy mennyiségben lecsapódó víz savas, maró hatású. Csak a saválló nemesacél képes tartósan ellenállni a kondenzvíznek. Ezért a Viessmann összes kondenzációs hőcserélőjét saválló nemesacélból készítik.
Inox-Radial fűtőfelület
A saválló Inox-Radial fűtőfelület gyakorlatilag egy spirálisan hengerformára hajtott cső. A csőben áramlik a fűtési víz, míg a henger belső terében ég az égő. Az égéstermék a hengerívek közötti résen távozik a tűztérből. Az Inox-Radial hőcserélő egyike a Viessmann legjelentősebb innovációinak.
Viessmann MatriX-égő
A saját fejlesztésű MatriX-égő égési felülete nagy a hagyományos égőkhöz képest. A láng nagy felületen oszlik el, az égés alacsony hőmérsékleten megy végbe. A károsanyagokban szegény égés minden feltétele biztosított.
 • ****-os energiaosztály (az EN 92/42 szerinti legmagasabb energetikai besorolás)
 • ***-os melegvíz-komfort (EN 13203)
 • Éves átlagos hatásfok: 97% (Hf) / 108% (Ha)
 • 19, 26 és 35 kW névleges teljesítmény
 • Beépített 46 literes tároló, saválló nemesacélból
 • "Booster funkció", megnövelt kazánteljesítmény melegvíz készítésnél
 • Befoglaló méretek: 900 × 600 × 480 mm (magasság × mélység × szélesség)
 • Kategóriájának legcsendesebb készüléke: < 37dB (A) (26 kW)
 • Made in Germany - A Vitodens 111-W falikazánok gyártása a németországi Allendorfban történik.
 • A Vitodens 111-W kazánnal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Viessmann Fűtéstechnika Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

  A hírben szereplő termékek

  Vitodens 111-W Touch kondenzációs gázkazán
   
  Vitodens 111-W Touch kondenzációs gázkazán

  Kondenzációs falikazán beépített melegvíz tárolóval, 4,3…35 kW névleges hőteljesítménnyel, lakás, családi ház ellátásához, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A Vitodens 111-W kondenzációs falikazánt arra a feladatra tervezték, hogy - a kombi kazánok korlátait átlépve - csökkentett méretek mellett nagy melegvíz teljesítményt biztosítson. A készülékbe ezért egy 46 literes tárolót integráltak, amely speciális megoldásnak köszönhetően egy 150 literes tároló érzetét nyújtja. Az alacsony árfekvésű termékeknél egyedülálló, hogy a kazántestet saválló nemesacélból készítik. A Vitodens 111-W-be épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A MatriX-szövettel ellátott hengeres Matrix-égőt is hasonlóan hosszú élettartamra tervezték. A készülékkel szállított szabályozó bármikor átalakítható időjáráskövető szabályozássá, ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatni.

  Termékismertető
  Műszaki adatok
  Tovább
  Termék kártya

  Kategóriák

  Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
  Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
  Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
  Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
  Épületgépészet
  Épületgépészet

  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...