Faszerkezetek rögzítőelemei, tartóelemei

Rotho Blaas rejtett kötések gerendákhoz Rotho Blaas epoxiragasztók Rotho Blaas kampós lemezek Rotho Blaas kötések falakhoz és épületekhez
 
Rotho Blaas kötőlemezek és csatlakozók fához
7 termék

Nem látszó kötőelemek fa-fa, fa-beton, nyírókötésekhez. Sarokvasak és önmetsző facsavarok, metszett heggyel, és központi maróval. Hat vegyértékű króm mentes horganyzással. Alkalmazható tömörfához, ragasztott fához, fa alapú paneleknél.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

A faanyagok összeállításához és rögzítéséhez szükséges összekötő elemek tetőszerkezetek építésénél, szarufák rögzítésénél, fa szerkezeti elemek letámasztásánál fordulnak elő. A nagy szilárdságú tüzihorganyzott acél szeglemezek a faanyagba préselve roncsolásmentesen biztosítják a kapcsolatot a szerkezetekben. Perforált acél kötőelemek a keskeny csomóponti lemezek, az L-összekötők és T-összekötők. A faelemeket derékszögben vagy egyéb szögben egyenlő és nem egyenlő szárú sarokösszekötők rögzíthetik. További rögzítőelemek és tartóelemek a gerendapapucsok vagy talppapucsok, az erősített sarokelemek, a körmös alátétek és az oszloptartók (betonozható, dübelezhető, földbe szúrható).

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...