proidea.hu online termékinformációs katalógus

Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek


Épületgépészet   Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek

A csaptelepek, szaniterek és egyéb higiéniai rendszerek lakások, szállodák fürdőszobáinak, sportpályák, kórházak, fürdők közösségi mosdóinak berendezését és működését biztosítják. A csaptelepek vízvételre, a vízhőmérséklet és a vízáramlás szabályozására szolgáló szerelvények. Kényelmes, takarékos és higiénikus használatot tesznek lehetővé az önelzáró csaptelepek, továbbá a félautomatikus és automatikus működtetésű (infravezérlésű, radarvezérlésű, mozgásérzékelős) csapok.

A fürdőszoba méreteihez igazodva lehetőség van a megfelelő formai kialakítású kád kiválasztására. A kádak zuhanyzásra való használatra is alkalmasak, ebben az esetben fix vagy mozgatható kivitelű kádparavánok csökkentik a víz szétfröcskölését. A vízsugarak és a levegő-befúvás masszírozó hatását használják ki az egy vagy két személy által használható hidromasszázs kádak. A zuhanyokban a folyó vízzel történő fürdés álló helyzetben történik. A zuhanyterek kialakíthatók zuhanytálcával vagy anélkül, zuhanyparavánnal vagy zuhanyajtóval határolva, valamint zuhanykabinnal beépítve. A hidromasszázs zuhanypanelek a tisztálkodás mellett a felfrissülésről is gondoskodnak. A hidromasszázs kabinok egy termékben egyesítik a hidromasszázs zuhanypanelt, az alacsony vagy mély zuhanytálcát és a zuhanykabint. A mosdók, bidék, WC-k és piszoárok mosdóhigiéniai termékek. Az öblítőtartályok, az öblítésvezérlések és nyomólapok a WC-k és piszoárok öblítésében vesznek részt. A szerelőkeretek WC-k, mosdók, bidék, kiöntők vagy egyéb szerelvények szerelési kereteit adják.

A mosdók, kádak, zuhanytálcák szennyvízelvezetését és csatornavezetékekhez történő csatlakoztatását szifonok, lefolyók és túlfolyók szolgálják. A fürdőszobai termékcsaládoknál az egységes formatervezés kiterjed minél több vizes berendezési tárgyra (mosdó, WC, bidé, kád, zuhany). Léteznek olyan termékcsaládok, amelyek célja biztosítani a közösségi mosdók felszereléséhez szükséges berendezéseket. A higiéniai kiegészítők a közösségi mosdók és a fürdőszobák tartozékai. Az akadálymentesített vizes helyiségek feladata a biztonságos és kényelmes használat megteremtése mozgáskorlátozott személyek részére. Az előregyártott, kompakt kialakítású fürdőszoba blokkok térelemei a zuhanyzók, mosdók és WC-fülkék.
Termékkategória
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hír
2019.08.15    
2019.08.05    
2019.07.26    
2019.08.20    
2019.07.23    
2019.07.22    
2019.07.22    
2019.07.16    
2019.07.08    
2019.07.05    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  WC  pissoir  piszoár  bidé  mosdó  kád  zuhany