Komplett fürdőszobai termékcsaládok

LAUFEN Pro fürdőszobai kollekció LAUFEN Pro Wellness termékek LAUFEN Cleanet wc-k LAUFEN Laurin csaptelepek
 
LAUFEN fürdőszobai kollekciók
7 termék

Teljes fürdőszoba megoldások vagy moduláris koncepciók - A LAUFEN fürdőszobák dizájn nyelve egységes és tökéletesen integrálhatók bármilyen építészeti koncepcióba.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Villeroy & Boch Antao fürdőszobai kollekció Loop & Friends mosdók Villeroy & Boch Subway 3.0 fürdőszobai kollekció Collaro fürdőszobai kollekció
 
Villeroy & Boch szaniterek
9 termék

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

9 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Asis mosdó összeállítás
 
emco mosdó összeállítások
1 termék

Intelligens mosdók és mosdó megoldások, melyek az Ön igényeihez igazodnak. Három termék a választékban: Touch 450 és Touch 600 intelligens mosdók és az Asis mosdó+szekrény összeállítások.

1 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Alföldi Optic szanitercsalád Mollis szanitercsalád Liner szanitercsalád Formo szanitercsalád
 
Alföldi szaniterek
6 termék

Az Alföldi a folyamatos megújulás jegyében törekszik arra, hogy a legnépszerűbb termékei, az Alföldi szaniterek is évről évre kövessék a nemzetközi trendek diktált változásokat, a legszigorúbb minőségi követelmények figyelembevételével.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
KOLO Idol szanitercsalád KOLO Nova Pro Pico szanitercsalád KOLO Rekord szanitercsalád KOLO Twins szanitercsalád
 
KOLO szanitercsaládok
4 termék

KOLO kerámia mosdók, WC-k, bidék, vizeldék, ülőkék, bútorok.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ideal Standard TESI fürdőszobai kollekció
 
Ideal Standard TESI fürdőszobai kollekció

Az Ideal Standard TESI fürdőszobai kollekció egy csodálatos példája a rendkívül funkcionális formának, amely gyönyörű szépséget mutat. Karcsú, elegáns és mozgékony: pontosan igazodik a környezeti és életmódbeli igényekhez. A TESI lágy geometrikus vonalvezetése, valamint az innovatív AquaBlade® öblítési technológiának köszönhetően modern és élvezetes térré varázsolja a fürdőszobát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Geberit Acanto szanitercsalád Geberit Citterio szanitercsalád Geberit iCon szanitercsalád Geberit myDay szanitercsalád
 
Geberit szanitercsaládok
13 termék

Elegáns felületek, letisztult formák és elemek, amelyek tökéletesen harmonizálnak a fürdőszobai kerámiákkal. A Geberit fürdőszobabútorokkal a fürdőszobák kellemes és minőségi lakóterekké alakulnak át.

13 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
JIKA Cubito fürdőszobai kollekció JIKA Mio fürdőszobai kollekció JIKA Tigo fürdőszobai kollekció JIKA akadálymentes fürdőszoba
 
JIKA fürdőszobai kollekciók
5 termék

A JIKA márka széles választéka megfelel a kis és a nagy fürdőszoba igényeinek is. Választhat a design sorozatból, amely mindent tartalmaz, kezdve a mosdókagylóktól a zuhanykabinok, fürdőkádak, WC-k, bidék, fürdőszoba bútorok, csaptelepekig. A JIKA fürdőszobák kényelmét a felületkezelés hangsúlyozza, ami megkönnyíti a karbantartást, meghosszabbítja az élettartamot, és csillogó, állandó tisztán marad.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ideal Standard SOLOS fürdőszobai kollekció
 
Ideal Standard SOLOS fürdőszobai kollekció

A Ludovica+Roberto Palomba által tervezett SOLOS fürdőszobai kollekció a minimalizmus lényegét testesíti meg. A mosdókagyló egyenes vonalai és vékony élei a Diamatec® technológiának köszönhetően a könnyedség és az időtlen elegancia érzetét keltik. A teljesen integrált, kifinomult csaptelep teszi teljessé a letisztult megjelenést. A víztakarékos funkciókkal és modern technológiával felszerelt SOLOS a design és a teljesítmény tökéletes házassága.

Termék kártya

A fürdőszobát komplex szemlélettel megközelítő termékcsaládok, amelyekben nem csak egy-két terméktípus szerepel, hanem ahol a formatervezés kiterjed minél több vizes berendezési tárgyra (mosdó, WC, bidé, kád, zuhany), felszerelésre, higiéniai kiegészítőkre, vagy akár bútorokra, világítótestekre és burkolatokra is. A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb tere, amely igényes kialakítás esetén esztétikájával, felszerelési színvonalával képes a tisztálkodási igények biztosítása mellett a szellemi és lelki felfrissülés színtere is lenni. Egyes gyártók, felismerve a formatervezésben, belsőépítészeti tervezésben rejlő bővebb lehetőségeket, a fürdőszoba kialakításához a retro stílustól a különböző forma- és színvilágú összeállításokon keresztül az avant-garde elképzelésekig különböző alternatívákat képesek nyújtani a vásárlóknak. Így azok egyéniségükhöz, a lakás hangulatvilágához legközelebb álló stílusból választhatnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...