Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok

 
RAVAK zuhanytálcák
7 termék

A zuhanykabin lényegi része – megfelelő és kényelmes zuhanytálca. A csupasz láb érintkezése a zuhanytálcával alapvetően meghatározza a zuhanyzás összbenyomását. Válassza ki a RAVAK zuhanytálcák széles kínálatából az Önnek leginkább megfelelőt, dönthet akril vagy öntött márványból készült típus mellett. Az akril zuhanytálcák esetében a Kaskada, Galaxy, illetve a mélyülőkés Sabina sorozatból válogathat. Öntött márványból készült zuhanytálcát a Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat és Galaxy Pro Chrome sorozaton belül talál. Mindegyik sorozat terméke különböző méreteket, formákat és beszerelési módokat tartalmaz.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
RAVAK zuhanykabinok és zuhanyajtók
11 termék

Engedje szabadjára fantáziáját és válasszon tetszőlegesen egy RAVAK zuhanykabint, melyeknek magas minősége garantált. A RAVAK zuhanykabinokkal minden kívánsága teljesülhet hála a végsőkig variálható széles kínálatnak. A RAVAK zuhanykabin termékcsaládokban számtalan méret, forma, nyílásirány, szín és betétlemez közül választhat. Zuhanykabinját egyedivé teheti a RAVAK kiegészítők széles választékával, a stílusosan megformált csaptelepektől kezdve a zuhanyülőkéken át egészen a különféle zuhanyfejekig. A zuhanykabin alját saját elképzelése szerint alakíthatja, ebben lehetnek segítségére a RAVAK zuhanytálcák, illetve a jól bevált kerámiaburkolatok beépített minőségi, rozsdamentes lefolyóval. Mindez kiváló minőségben a gyártási folyamatokat gondosan ellenőrző cseh RAVAK gyártótól. Minden RAVAK zuhanykabinra és ajtóra 5 év a garancia!

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Teka Strohm zuhanyprogram
9 termék

Zuhanyrendszerek, kézizuhanyok, zuhanyfejek, zuhanyrudak és zuhany kiegészítők.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
MOFÉM zuhanyprogram
3 termék

Zuhanyszettek, zuhanyfejek, kézi zuhanyok, zuhanyrudak és kiegészítők.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
KLUDI zuhanyrendszerek
7 termék

Funkcionális technika, egyszerű kezelés, kiváló formaterv: a KLUDI zuhanyszerelvények a jól sikerült fürdőszoba-berendezés díszei.
Teljesen mindegy, hogy falon kívüli vagy falsík alatti változatról van szó, hogy termosztátos vagy egykaros kivitel mellett döntünk – a KLUDI csaptelepek biztosítják a tökéletes megoldást a testre szabott felfrissülésért.
Kézizuhanyok és fejzuhanyok, termosztáttal, vagy önmagában szerelt Dual Shower System zuhanyrendszerek, változatos design és praktikus funkciók – a Kludi széleskörű zuhanytermék kínálata megoldást nyújt a különböző típusú igényekre a személyre szabott zuhanyélmény érdekében.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
KOLO zuhanykabinok, zuhanytálcák
6 termék

A fürdőszobák tervezésekor a KOLO zuhanykabinok változatos formái és szerkezeti megoldásai rendkívül előnyösek. Mindennapos használatuk közben nagyra értékelhető a minőségi műszaki kivitelezés, a tökéletes tömítés, a kényelmes ajtómozgatás és az egyszerű tisztítás. A KOLO zuhanykabinok minden fürdőszoba fontos részét képezik.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca

A Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálcánál a szereléshez szükséges alkatrészek számát minimálisra csökkentették. A gyárilag előszerelt acélkeretnek, illetve felvitt szigetelésnek köszönhetően a beépítés lényegesen egyszerűbb, emellett magas fokú biztonságot garantál. A Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca magas minőségű ásványi anyagból készül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
GROHE SmartControl zuhanyrendszer

GROHE SmartControl nem csak a különböző vízáramlásokat biztosítja, de a precíz vízmennyiség is egyszerűen szabályozható. Egyedülálló fejlesztésünknek köszönhetően a vízerősség szabályzás a vezérlő gombokba van integrálva. Csupán nyomja meg a be- és kikapcsoláshoz, és a gomb elfordításával állíthatja a vízáramlás erősségét. A működtetés így egyszerű és egyben intuitív.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
KLUDI A-QA zuhanyrendszer

A Kludi A-QA új zuhanygenerációja ultraflat-design-nal és a legújabb generációk technológiájával rugalmas, játszi könnyedséggel állítható, helytakarékos megoldás, amely nagy mozgásteret biztosít a zuhanyzóban. Lágy, bőséges, vagy erőteljes vízsugár? A Kludi A-QA s minden zuhanyélményhez tökéletes, csak a megfelelő vízsugártípust kell beállítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
GROHE akril zuhanytálcák

Tegye teljessé Essence Ceramic fürdőszobáját a GROHE akrilüveg zuhanytálcájával. A modern zuhanytálcák tökéletesen illenek a GROHE Ceramic termékcsaládokhoz, a könnyeden egységes fürdőszobabelső megteremtése érdekében. Az elegáns, modern formát tartós kialakítással ötvöző zuhanytálcák különféle méretben és formában kaphatók, így a kompakttól a tágas luxushelyiségig minden fürdőszobához megtalálható választékunkban a tökéletes megoldás. A mindössze 3 cm belső mélységű, alacsony zuhanytálca-típus könnyen használható a család minden tagja számára. Az akrilfelület nemcsak meleg érintésű, hanem ráadásul karcolásálló, higiénikus és nem porózus, így 5 év garanciát nyújtunk rá, hogy Önnek soha ne kelljen aggódnia a tálca épsége miatt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tres zuhanyszettek

Óriási választék jellemzi a Tres zuhanyszett kínálatot, a klasszikus falra szerelhető kivitelektől a legújabb design szerinti esőztetős kivitelekig, akár mennyezetbe szerelt változatként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Artceram zuhanytálcák

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
RAVAK zuhanyfejek és tartozékok

A gyönyörűen megtervezett zuhanyfejek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de műszakilag is kifogástalanok, hosszú élettartamot biztosítanak, gondoskodnak az alacsony vízfogyasztásról és könnyű őket tisztán tartani. A zuhanyoszlopok termosztátos csapteleppel is felszerelhetők, amelyek a zuhanyozás alatt gondoskodnak az állandó vízhőmérsékletről.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A folyó vízzel történő, álló helyzetben végzett zuhanyozás a fürdés gyorsabb és víztakarékosabb módja. A zuhanyok, zuhanykabinok sportpályák, kórházak, fürdők közösségi mosdóinak és szállodák, lakások fürdőszobáinak szerves részei. A zuhanytálcák szögletes (négyszögű, ötszögű), ívesített vagy kör alakúak, és süllyesztett, lapos, magasított valamint mély ülőkés kialakításúak lehetnek. Anyaguk leggyakrabban akril, acéllemez vagy öntött műmárvány. A tálcák közvetlenül az aljzatbetonra ragaszthatók, a már burkolt felületekre pedig szilikonnal rögzíthetők, vagy lábbal alátámasztott tálca esetén vízszintes állapotban körbefalazhatók. A zuhanyparavánok a zuhanyterek egy vagy két oldalát lezáró edzett üveg szerkezet (profilok és betétlemezek együttese). A fülkés kialakítású zuhanyoknál az egy- vagy kétszárnyú zuhanyajtók jelennek meg. A zuhanytálcákhoz, valamint a tálca nélküli, épített, burkolt tálcákhoz választhatók különböző zuhanykabinok, melyek a zuhanytér ajtajaként és falaként funkcionálnak. A zuhanyteret három oldalról, illetve minden oldalról edzett biztonsági üveg zárja le. A görgős vagy csúszkás módszerrel szerelt zuhanykabinajtók a kabin falának síkjában mozdulnak el. Léteznek nyíló ajtóval kialakított kabinok is. A kész zuhanykabinok sokféle zuhannyal felszerelhetők. Zuhanyoszlopok, kézi zuhanyok, fejzuhanyok, oldalzuhanyok építhetők falba süllyesztett, vagy falon kívüli kialakításban. Kiegészítők lehetnek a vízesés, az esőztető zuhany ülőkék, és a fényterápiás világítók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...