Radiátorok, falszegélyfűtések

VOGEL&NOOT E2 radiátorok VONOVA kompakt radiátorok VONOVA T6 középcsatlakozású radiátorok VONOVA szelepes radiátorok
 
VOGEL&NOOT lapradiátorok
8 termék

Energiatakarékosan üzemeltethető, környezettudatos gyártási technológiával készülő radiátorok. Esztétikus megjelenés, gyermekbarát kialakítás. A kiváló minőségű acéllemez fűtőtesteket kompakt, szelepes és T6 középcsatlakozású kivitelben, valamint higiéniai és vertikális változatban, széles színválasztékban gyártják Magyarországon.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
PURMO Compact lapradiátorok PURMO Plan Compact lapradiátorok PURMO Ramo Compact, Ramo Ventil Compact  és Ramo Ventil Compact M lapradiátorok PURMO Hygiene és Ventil Hygiene lapradiátorok
 
PURMO lapradiátorok
6 termék

A PURMO a világ legnagyobb radiátor és fűtőtest gyártójának a Rettig ICC-nek élenjáró márkája, amely Európa első számú gyártója. A PURMO Magyarországon a lapradiátorok legszélesebb típus és méret skálája mellett exkluzív fürdőszobai, dekoratív fűtőtesteket és padlófűtés rendszereket is kínál. A PURMO fűtőtestek hidegen hengerelt minőségi acéllemezből készülnek több rétegű felületkezeléssel 200 féle színvariációban 10+1 év jótállással. A radiátorok alkalmasak egy- illetve kétcsöves gravitációs vagy zárt fűtési rendszerekhez.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Aquilo FMS padlókonvektor ventilátor nélkül Aquilo F1S padlókonvektor ventilátorral Aquilo F2C és F2V padlókonvektorok ventilátorral fűtő- és hűtő funkcióval, 2 csöves rendszerekhez Aquilo F4C és F4V padlókonvektorok fűtő- és hűtő funkcióval, 4 csöves rendszerekhez
 
Aquilo padlókonvektorok
4 termék

A BOKI Aquilo padlókonvektorok a beltéri fűtés új és egyedi módját kínálják. Építhetők padlóba, ablakpárkányba, lábazatra. Alkalmazhatók száraz és nedves medencetéri környezetben egyaránt. A széles típus- és méretválaszték és az egyedi méretű egyenes, sarok vagy íves megoldásoknak köszönhetően nagy szabadságot nyújtanak a konvektorok kiválasztásakor, legyen az konvekciós, ventilátoros vagy fan-coil típusú hűtő-fűtő változat.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
VOGEL&NOOT Dion fürdőszobai radiátor VOGEL&NOOT Figuresse Rasp/Rasp E fürdőszobai radiátor VOGEL&NOOT Flores fürdőszobai radiátorok
 
VOGEL&NOOT fürdőszobai és design fűtőtestek
3 termék

A VOGEL&NOOT a kiváló minőségével és a fűtőtestek egyedi dizájnjával úttörő a fürdőszobai és design radiátorok körében. Az innovatív fűtéstechnika és a divatos tervezés kombinációja lehetővé teszi, hogy a VOGEL&NOOT termékei a legnagyobb esztétikai igényeket is tökéletesen kielégítsék. A könnyű használhatóság és a praktikus funkciók beépülnek a VOGEL&NOOT dizájnjába.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Santorini fürdőszobai fűtőtestek Kea fürdőszobai fűtőtest Ratea fürdőszobai fűtőtest Muna fürdőszobai fűtőtest
 
PURMO fürdőszobai és design fűtőtestek
12 termék

A termékek rendkívüli tartosságát a kétrétegű festés biztosítja. A fütőtesttel együtt szállított akasztók lehetővé teszik az akasztás mélységének szabályozását. A termékek színe alapesetben hófehér (RAL 9016), de megrendelhetőek a RAL skála 46 színének bármelyikében.

12 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON BHE 50 Plus fürdőszobai törölközőszárító fűtőtest
 
STIEBEL ELTRON BHE Plus fürdőszobai törölközőszárító fűtőtest

Használatra kész fürdőszobai radiátorok beépített fűtőbetéttel. Ideális törülközők melegítéséhez, szárításához, valamint kiegészítő fűtésként alkalmazva. Programozható komfort és alacsonyabb hőmérséklet. A vezérlés öntanuló az időzített működés komfort hőmérsékletének időben történő eléréséhez. A BHE 175 T Plus készülék ventilátoros gyorsfűtővel is rendelkezik. A radiátor hőátadó közeggel gyárilag feltöltött.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aura Classic fűtőtest - WKH és WKF Aura Basic fűtőtest - WBH Aura Bench fűtőtest - WDF Aura Flat Classic fűtőtest -WKE
 
Aura fűtőtestek
8 termék

A padlóra szerelhető Aura fűtőtestek többféle felhasználást tesznek lehetővé. Az alacsony szerkezeti magasságnak köszönhetően (190 mm-től, a tartólábakat beleértve) a padlóra szerelt fűtőtestek ideális választást nyújtanak a nagy üvegfelülettel rendelkező helyiségekben. Irodaépületek, télikertek vagy kirakatok esetében a padlón álló Aura fűtőtestek megszámlálhatatlan felhasználási lehetőséggel szolgálnak. A falra szerelhető Flat típus kisméretű változatai szegélyfűtésként is használhatóak és optimális kiegészítői a padlóra, vagy a padlóba szerelhető padlókonvektoroknak. A padlóra vagy parapetre szerelhető fűtőtestek önmagában is alkalmazhatók melegvizes fűtési rendszerek hőleadójaként. Az Aura fűtőtestek egyszerre felelnek meg a modern kor igényeinek a kis méret, a maximális teljesítmény és a megnyerő dizájn tekintetében. A réz alu hőcserélők késleltetés nélkül tudnak reagálni a helyiségek megváltozott hőigényére és kiválóan ellensúlyozzák az ablakok felől érkező hideg légáramlatokat. A fűtőtestek külső burkolata közvetlenül nem érintkezik a fűtővízzel, ezáltal megakadályozva a hősugárzásból eredő hőveszteséget, különösen az üvegfelületeknél, így jelentősen csökkentve az üzemeltetési költségeket. A termékek megtalálhatóak a Bausoft WinWatt tervező szoftver adatbázisaiban, illetve az állandó magyarországi képviseletnek köszönhetően ingyenes helyszíni felmérés, tervezési és szerelési tanácsadás igényelhető.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kampmann Katherm NK padlókonvektor Kampmann Katherm QK padlókonvektor Kampmann Katherm QK nano padlókonvektor Kampmann Katherm HK padlókonvektor
 
Kampmann padlókonvektorok, nagy teljesítményű fűtőtestek
12 termék

Nagy teljesítményű fűtőtestek padlókonvektorok.

12 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zehnder Virando fürdőszobai fűtőtest Zehnder Kazeane fürdőszobai fűtőtest Zehnder Metropolitan Spa/Bar fürdőszobai fűtőtest Zehnder Subway fürdőszobai fűtőtest
 
Zehnder fürdőszobai fűtőtestek
4 termék

A fűtés a Zehndernél nem csak formatervezett radiátorokat jelent.
Náluk a radiátorokon kívül számos fűtési megoldást talál a mennyezeti sugárzó fűtőpanelektől a szellőztető berendezéssel egybeépített hőszivattyúkig. A Zehnder már több mint 80 éve gyárt radiátorokat és az első volt az acél csőradiátorok gyártásában, amelyek a Charleston nevet viselik. A fürdőszobai termékkínálat bármilyen designban elérhető a klasszikustól a modernig. A termékek színe alapesetben hófehér (RAL 9016), de megrendelhetőek a RAL skála 50 színének bármelyikében, kiemelnénk a minőségi krómozást amelyik egyik fő erőssége a Zehnder fürdőszobai radiátorainak.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zehnder Charleston szobai fűtőtest Zehnder Terraline padlókonvektorok
 
Zehnder szobai fűtőtestek
2 termék

A Zehnder szobai radiátorok elemes szerkezetűek. Meghatározó jellemzőjük karcsú, filigrán szerkezetük: légies megjelenés a szoba könnyed és nagyvonalú stílusáért. És a különleges megoldásokra ugyanúgy megfelelő, mint a méretre gyártott radiátorok, legyen az ívelt ,hullámos, szögletes, ferdére szabott vagy akár lépcsőkorlátot helyettesítő vagy mint esztétikus térelválasztó. Nem létezik lehetetlen. A modellek fantasztikus sokoldalúsága bármit lehetővé tesz.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A radiátorok, falszegély radiátorok és padlóradiátorok vizes fűtési rendszerek hőleadó egységei. A radiátorokhoz a felmelegített fűtővíz a hőtermelőtől – mely lehet kazán, hőszivattyú – általában keringető szivattyú segítségével jut el. A radiátoron áthaladó víz leadja a hőt, ezáltal a radiátorok konvekcióval, azaz hőáramlással fűtenek. A fűtési rendszer csövezése lehet egy- vagy kétcsöves kialakítású. Az egycsöves rendszerek esetén a radiátorokból kilépő víz a sorban következő radiátorba megy át. Ennél gazdaságosabb és hatékonyabb a kétcsöves működtetés, ahol a fűtőtestek párhuzamosan vannak kötve. A radiátorok anyaga leggyakrabban acél vagy alumínium, melyből lapradiátorok vagy csőradiátorok készülnek.

A falszegélyfűtési rendszerek helytakarékos, esztétikus fűtési megoldások. A szalagradiátorok vagy szegélyradiátorok a fal és padló találkozásánál végigfutó fűtőtestek. A radiátorokkal ellentétben a szegélyfűtés nem a levegőt, hanem a falakat melegíti fel. Egyenletes hőeloszlást biztosít, kevesebb fűtővíz felhasználásával mint a radiátoros rendszerek. A padlóradiátorok, padlókonvektorok üvegajtók, bejárati ajtók elé helyezett fűtési elemek. Lehetnek konvekciós vagy kényszeráramú működtetésűek. Megfelelő fűtés biztosítása mellett az üveg páramentesítését is végzik. Az aljzatba épített lemezházban helyezhetők el, egyenes, szögben tört vagy íves kivitelben. A padlóradiátor rácsa fa vagy különböző fém anyagú lehet.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...