Fűtőtest szerelvények

 
IMI Heimeier fűtőtest szerelvények
7 termék

A Heimeier termosztatikus szelepkínálatában megtalálható több mint 120 különböző termosztatikus szeleptest, amelyekre több mint 40 különböző termosztatikus fej csatlakoztatható. Ezen kívül szelepmozgatók, szobatermosztátok, speciális szerelvények, szabályozó szelepek és elzáró szelepek széles választékát kínálják annak érdekében, hogy majdnem minden helyzetre legyen megoldásunk.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Honeywell Home radiátor szelepek
13 termék

A Honeywell Kft. által forgalmazott radiátorszelepek és működtetők, valamint különböző radiátorcsavarzatok, speciális radiátorszelepek.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Siemens radiátorszelepek
3 termék

Termosztatikus és termikus radiátorszelepek, visszatérő radiátorszelepek, termosztatikus szelepfejek, valamint kézi állítókerék termosztatikus radiátorszelepekhez.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ambiSENSE egyedi helyiséghőmérséklet-szabályozó

Az ambiSENSE segítségével minden helyiség egyéni hőmérsékletek és időablakok útján szabályozható. Ennek köszönhetően az összes helyiség számára biztosítható, hogy csak annyi fűtési energiát használjunk fel, amennyi ténylegesen szükséges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HERZ fűtőtest-szerelvények, fűtőtest-csatlakozási rendszerek

Visszatérő-csavarzatok, fűtőtestszabályzók, szelepbetétek, HERZ-3000, fűtőtest-csatlakozások, HERZ-2000, különleges csatlakozások, tartozékok/alkatrészek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
HERZ termosztatikus fejek

HERZ M 28 x 1,5 csatlakozás, HERZ "H" M 30 x 1,5 csatlakozás HERZ "D" gyorscsatlakozás, egyéb kivitelek, tartozékok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
HERZ hőmérséklet szabályozás, mérési, vezérlési és szabályozási technika

Termikus működtetés, állítóművek, MVSZ-technika, tartozékok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
HERZ termosztatikus szelepek

HERZ termosztatikus szelepek M 28 x 1,5 csatlakozással, HERZ termosztatikus szelepek "H" M 30 x 1,5 csatlakozással, különleges csatlakozások, tartozékok/alkatrészek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fűtőtest szerelvények a fűtés szabályozására használható elemek. A termosztatikus radiátorszelep szeleptestből és szabályozófejből áll. Önműködően szabályozza a hőmérsékletet, a termosztát működésével a beállított hőmérséklethez szükséges fűtővíz mennyiségét irányítja. A termofejnél mért léghőmérséklet növekedésénél a szelepfejben lévő folyadék vagy gáz tágul és a szelepet lezárja, míg hőmérséklet csökkenéskor a szelep automatikusan kinyílik. A termosztatikus szelepek használatával a különböző helyiségekben eltérő hőmérséklet állítható be. A szelepek beépítése átkötőszakaszos egycsöves rendszerbe vagy kétcsöves fűtési rendszerbe, egyenes vagy sarok kivitelben, illetve H-blokk formában lehetséges. A csavarzatok és szelepfejek illesztése a hagyományos és középcsatlakozós radiátorokhoz is megoldható. A termosztatikus szelepfejek a radiátor szeleptestekre szerelhetők fehér, krómozott, nemesacél, antracit, szürke és aranyszínű kivitelben.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...