Épületvillamosság

Új termékek

Easy9 EU süllyesztett moduláris kiselosztó – 8 modul, PE+N sínnel, füstszínű ajtóval (EZ9EUA108)
 
Easy9 EU süllyesztett moduláris kiselosztók

Az Easy9 EU süllyesztett kiselosztó családot, védőföld (PE) és nulla (N) csatlakozóblokkal, úgy tervezték, hogy abban DIN sínes készülékeket lehessen installálni háztartási környezetben. A termékcsalád beltéri használatú kiselosztókat tartalmaz, amelyek 8, 12, 18, 24 és 36 modulos (18 mm / modul) változatban érhetők el. Az Easy9 EU kiselosztókat ergonomikus dizájn és könnyű installáció jellemzi. A süllyesztett változat kivehető váza lehetővé teszi a szekrény egyszerű telepítését és kábelezését. A fedlappal együtt átfordítható, füstszínű átlátszó vagy teli ajtók 180°-ban nyithatók. A kiselosztó halogénmentes anyagból készül, kettős szigetelésű, IP 40 illetve IP 30 és IK 07 védettségű. A termékeket szigetelt PEN csatlakozóblokkal szállítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Niloé Step szerelvény – alumínium (alap)
 
Niloé Step szerelvények

A Niloé Step termékcsalád minden egyes burkolatát és keretét úgy tervezték, hogy még esztétikusabbá tehesse otthonát. A burkolatok és billentyűk modern matt felülettel ellátottak fehér, alumínium vagy fekete színben, melyek tetszőlegesen választható keretekkel felszerelhetők. Az esztétikumon kívül az energiahatékonyság is fontos szempont volt a kapcsolók és csatlakozóaljzatok kialakításánál. A kínálatot az alap funkciókon kívül az innovatív funkciók teszik teljessé. A speciális védőburkolatok és keretek segítségével IP 44 védettségűvé tehetők a szerelvények.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer - M2 300/50
 
ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer

Az ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca kis súlya, optimális gyártási hossza, nagy variálhatósága, valamint a rendszer rugalmassága lehetővé teszi az egyszerű, gyors szerelést és a tálcarendszer igény szerinti kialakítását közvetlenül a telepítés helyén. A MERKUR 2 rendszerrel bonyolult formájú tálcarendszerek is létrehozhatók, mindez minimális költséggel és standard szerszámok felhasználásával. A rácsos kábeltálcák egyszerűbben takaríthatóak, mint a lemez kábeltálcák, így ideális megoldást jelentenek például élelmiszer- vagy gyógyszeripari területeken. A MERKUR 2 rácsos kábeltálca elérhető a beltéren alkalmazható galvanizált (GZ), a kültéren használható tüzihorganyzott (ZZ) és az extrém környezetbe (vegyipar, gyógyszeripar, húsipar, élelmiszeripar, stb.) szánt rozsdamentes acél - AISI 304L (A2) és AISI 316L (A4) - változatban is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OBO vakolat alatti és üreges falba szerelhető dobozok
 
OBO vakolat alatti és üreges falba szerelhető dobozok

Komplett rendszer vakolat alatt és üreges falakban történő elektromos szereléshez: a termékválaszték különböző szerelvénydobozokat és kötődobozokat, falilámpa-csatlakozódobozokat tartalmaz és természetesen minden szükséges tartozékot is - a szerelvénycsavartól a dobozfedélig. Energiatakarékos épületkoncepciók esetén huzatmentes szerelés is készíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Somfy animeo KNX épülethomlokzat-vezérlő rendszer
 
Somfy animeo KNX épülethomlokzat-vezérlő rendszer

Alkalmazkodó épülethomlokzat-vezérlő rendszer: kompatibilis a KNX szabványokkal. Nincs zónakorlátozás. Multifunkciós motorvezérlő, amely minden típusú árnyékoló és ablakárnyékoló vezérlésére alkalmas. A helyi vezetékes kapcsolók és a Somfy RTS távirányítók bináris input segítségével integrálhatók a KNX sínbe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
WSA fali elosztószekrény acéllemezből
 
WSA fali elosztószekrény acéllemezből

A kompakt és stílusos megjelenésű WSA szekrények vázszerkezete a legmodernebb hegesztési és hajtási technológia kombinációjával készül. Különlegességük, hogy bár fali szekrényről van szó, lábazatra is elhelyezhetők. A termékcsalád tartozékok területén is rendkívül széles választékkal rendelkezik, legyen szó installációs betétekről vagy belső sínekről.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ChoruSmart szerelvények
 
ChoruSmart szerelvények

A ChoruSmart a Gewiss innovatív ökoszisztémája, amely funkcionális és esztétikai megoldások teljes skáláját kínálja minden telepítési igényhez, a lakosságtól az irodákig. Válasszon a különféle technológiák közül – hagyományos, vezeték nélküli és buszos –, amelyek jelentős előnyöket kínálnak a felhasználó számára a kényelem, biztonság, megtakarítás szempontjából. Tökéletes a szinergia az intelligens eszközökben rejlő lehetőségek, a hagyományos mechanizmusok megbízhatósága és a ChoruSmart keretek összetéveszthetetlen stílusa között. A ChorusSmart segítségével tervezhet és telepíthet – teljeskörűen és bővíthetően – hagyományos villanyszerelési, Összekapcsolt okosotthoni, vagy Home&Building Pro rendszereket, az elérhető legjobb technológiák felhasználásával, kiegészítve a Gewiss által kínált készülékek és keretek formáinak, színeinek és felületeinek széles választékával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DigiFol™ 3D LED üveg
 
DigiFol™ 3D LED üveg

Negyedik generációs, nagy átviteli képességgel rendelkező, átlátszó LED kijelző, mely a varázslatos színeket létrehozó pixeleknek és az egységmoduloknak köszönhetően átformálja az élethű reklám jelentését. Széles körben alkalmazható üveg függönyfalakban, reklámhordozókban, térdekorációkban, válaszfalak dekorációjaként, vagy innovatív belsőépítészeti dizájnelemként.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PV Next tűzvédelmi kapcsoló túlfeszültség védelemmel
 
PV Next tűzvédelmi kapcsoló túlfeszültség védelemmel

A PV Next tűzvédelmi kapcsoló feladata a PV sztringek összevonása, túlfeszültség elleni védelem és tűz esetén automatikus leállítás. Az új PV Next tűzvédelmi kapcsoló rendkívül helytakarékos módon kombinálja a sztringeket, és képes megbízhatóan leválasztani őket tűz esetén. A fotovoltaikus modulokból érkező áram megszakad, amint a házon belül és kívül futó tápellátást lekapcsolják. Más megoldásokkal szemben csak a kapcsolási folyamat során használ áramot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Electraplan kazettás padlódobozok
 
Electraplan kazettás padlódobozok

A padlódobozok az erősáramú és adatátviteli ellátást biztosítják. A beépített szerelvények szabadon választhatóak, így minden igény kielégítésére alkalmasak. A szintezőlábak segítik a padló szintjéhez való tökéletes illeszkedést. A fémből készült padlódobozok ellenállóbbak a műanyagoktól, ugyanakkor elegáns és feltűnésmentes megjelenésükkel minden környezetben praktikusan elhelyezhetőek. A telepítés után a rozsdamentes acél vagy a sárgaréz élek látszódnak. A padlódobozok kiválóan alkalmasak beton aljzatba éppúgy, mint álpadlós rendszerbe, hidegburkolatokhoz.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...