Kábellétrák, kábeltálcák, kábeltartó szerkezetek

ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer - M2 300/50
 
ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer

Az ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca kis súlya, optimális gyártási hossza, nagy variálhatósága, valamint a rendszer rugalmassága lehetővé teszi az egyszerű, gyors szerelést és a tálcarendszer igény szerinti kialakítását közvetlenül a telepítés helyén. A MERKUR 2 rendszerrel bonyolult formájú tálcarendszerek is létrehozhatók, mindez minimális költséggel és standard szerszámok felhasználásával. A rácsos kábeltálcák egyszerűbben takaríthatóak, mint a lemez kábeltálcák, így ideális megoldást jelentenek például élelmiszer- vagy gyógyszeripari területeken. A MERKUR 2 rácsos kábeltálca elérhető a beltéren alkalmazható galvanizált (GZ), a kültéren használható tüzihorganyzott (ZZ) és az extrém környezetbe (vegyipar, gyógyszeripar, húsipar, élelmiszeripar, stb.) szánt rozsdamentes acél - AISI 304L (A2) és AISI 316L (A4) - változatban is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BasorTrav FER kábellétrák BasorTrav FE H60 kábellétrák BasorTrav FE kábellétrák BasorTrav F2E kábellétrák
 
BasorTrav kábellétrák
4 termék

A BasorTrav kábellétrák a praktikus és gyors szereléshez lettek kifejlesztve, illeszkednek a Basor tálcarendszerekhez és bizonyos fokú átjárhatóságot is biztosítanak.

4 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
BasorPlast BPE műanyag kábeltálcák
 
BasorPlast BPE műanyag kábeltálcák

A BPE PVC, UV-álló kábeltartó rendszer felhasználási területének csak a képzelet szab határt: sav- és lúgálló, remek kiváltója lehet az I304 és I316-os anyagoknak, abban az esetben ha a felhasználási terület hőmérséklete -20 és +60 °C között van. A következő felhasználási területekre javasolt: szennyvíztelepek, állattartásra alkalmas helyek, vízkezelők, uszodák, klímacsövek takarása, stb.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
BasorFil BF2R hálós kábeltálcák BasorTray mini ERE 50 kábeltálcák BasorFil BFR, EBFR hálós kábeltálcák BasorTray ERE kábeltálca
 
Basor fém kábeltálcák
5 termék

Magas minőségű, könnyen gazdaságosan szerelhető kábeltálcák a gyors munkavégzés érdekében.

5 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
OBO tűzálló szabványos kábeltartó szerkezetek OBO tűzálló kábelspecifikus kábeltartó szerkezetek OBO tűzálló kábelhágcsók OBO tűzálló bilincsek, csövek
 
OBO BSS tűzálló kábeltartó szerkezetek
7 termék

Tűzálló kábeltartó-szerkezetek a biztonsági szempontból fontos berendezések, például vészvilágítások és füstelszívó berendezések tűz esetén történő áramellátásának fenntartásához.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OBO tartószerkezetek OBO rögzítőrendszerek OBO kábeltálcák OBO kábeltálcák lépésálló kivitelben
 
OBO KTS kábeltartó rendszerek
12 termék

Az OBO kábeltartó rendszerei programjának gerincét az alábbi termék-főcsoportok adják: kábellétrák, kábelcsatornák, rácsos tartók, kábelhágcsók és világítási csatornák. A megfelelő korrózióvédelemmel ellátott tartószerkezetek, valamennyi szóba jöhető installációs területen megoldást kínálnak.

12 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Niedax tartószerkezetek Niedax Gripple felfüggesztési rendszerek Niedax E-Klips termékek Niedax MTC rácsos csatornarendszerek, CITO
 
Niedax kábeltartó rendszerek
11 termék

Tartószerkezetek, rácsos csatornák; kábeltálcák; nagyfesztávú kábelcsatornák, kábellétrák - horganyzott és tüzihorganyzott kivitelben egyaránt.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Niedax funkciómegtartó tűzálló kábelrendszerek
 
Niedax funkciómegtartó tűzálló kábelrendszerek

Szabványos tűzálló kábeltálca, különböző tűzálló kábelekkel együtt történő alkalmazáshoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BasorCanal WT kábelcsatornák BasorCanal CT kábelcsatornák BasorCanal CTI kábelcsatornák
 
BasorCanal kábelcsatornák
3 termék

A BasorCanal kábelcsatornák padlóba süllyesztett, fedett kábelvezető, lépésálló csatornák. Két fő részre oszthatóak, az erős mechanikai behatásoknak kitett és a fröccsenő víznek ellenálló kivitelek, melyek minden környezetben megállják a helyüket.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Niedax kábelbilincsek, kábelrögzítők Niedax rögzítőbilincsek Niedax sínek, rögzítők Niedax földelési anyagok
 
Niedax elektromos szerelési anyagok
5 termék

Gyűjtőkengyel, perforált szalagvas, C-sinek, kalapsinek, csavaros összekötők, ellenvályúk, univerzális/kalapácsfejű/sorszorító bilincsek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vezetékvédő csatornák acélból és alumíniumból COLOR csatornák
 
Niedax kábelcsatorna rendszerek
2 termék

Vezetékvédő csatornák acélból és alumíniumból, COLOR parapetcsatornák acélból és alumíniumból.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wibe kábellétrák és kábeltálcák
 
Wibe kábellétrák és kábeltálcák

A különlegesen kialakított profilok és a kitűnő felületkezelés biztosítja az erős és megbízható acél tartószerkezet kialakítását. Bármilyen környezeti feltétel mellett, ipari és egyéb létesítményeknél alkalmazható, valamennyi építészeti kialakításhoz illeszkedő tartórendszerrel és kiegészítőkkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Niedax acél mellvédcsatornák Niedax alumínium mellvédcsatornák Niedax acél energiaoszlopok Niedax vezetékvédő csatornák
 
Niedax elektromos szerelési csatornák
5 termék

Acél- és alumínium mellvédcsatornák, acél energiaoszlopok, vezetékvédő- és huzalozó csatornák.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BasorSupport kábeltálca tartók
 
BasorSupport kábeltálca tartók

A Basor tálcákhoz kifejlesztett tartók átjárhatóságot biztosítanak a különböző tálca típusok között, szem előtt tartva a megbízhatóságot és tartósságot. Minden tartónál célszerű figyelembe venni a felhasználási területet és a tartóra nehezedő súlyterhelést. Célravezető mindig egy kb. 15-20% tartalékot hagyni a tartó kiválasztásánál, mert a gyakorlatban a kivitelező csapatok sajnos túlterhelik a rendszereket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kábellétrák, kábeltálcák, kábelhágcsók erősáramú és gyengeáramú kábelek tartószerkezeti megoldásai jellemzően ipari környezetben. A kábeltartó szerkezetek rendszerint mennyezetről függesztett, oldalfali tartókonzolos, illetve tartóoszlopos kivitelűek. Az elektromos vezetékek megfelelő tartószerkezeti megoldásainak kiválasztásához ismerni kell a kábelek mennyiségét, súlyát és helyigényét. Ezen szempontokat figyelembe véve választhatók tartószerkezetként az egyszerű fektetést nyújtó kábeltálcák, a nagy fesztávú és szabadban történő kábelvezetések esetén előnyös kábellétrák, valamint a függőleges kábelvezetésre alkalmas kábelhágcsók. A masszív kialakítású, nagy teherbíró képességű, gyorsan szerelhető kábeltartó szerkezeteket rozsdamentes vagy tűzihorganyzott fémből gyártják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...