Kábellétrák, kábeltálcák, kábeltartó szerkezetek

 
OBO KTS kábeltartó rendszerek
12 termék

Az OBO kábeltartó rendszerei programjának gerincét az alábbi termék-főcsoportok adják: kábellétrák, kábelcsatornák, rácsos tartók, kábelhágcsók és világítási csatornák. A megfelelő korrózióvédelemmel ellátott tartószerkezetek, valamennyi szóba jöhető installációs területen megoldást kínálnak.

12 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Niedax elektromos szerelési anyagok
5 termék

Gyűjtőkengyel, perforált szalagvas, C-sinek, kalapsinek, csavaros összekötők, ellenvályúk, univerzális/kalapácsfejű/sorszorító bilincsek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Niedax kábelcsatorna rendszerek
2 termék

Vezetékvédő csatornák acélból és alumíniumból, COLOR parapetcsatornák acélból és alumíniumból.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Niedax kábeltartó rendszerek
10 termék

Tartószerkezetek, rácsos csatornák; kábeltálcák; nagyfesztávú kábelcsatornák, kábellétrák - horganyzott és tüzihorganyzott kivitelben egyaránt.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Cablofil rácsos kábeltálcák

Független tesztek azt mutatják, hogy a Cablofil kábeltálcák sokkal megfelelőbb tároló/hordozó eszközök a Cat 6-os kábelek részére, mintha lefektetnénk őket egy egyenes, sima felületre, mint például közvetlenül a földre. Rácsos kábeltálcák használata a kivitelezésnél nem okoz kárt a kábelek teljesítményében, még akkor sem ha 100%-ig megpakoljuk. Mechanikai védelmet biztosít, továbbá a hálózat természetes szellőztetését és egyszerű beazonosítását teszi lehetővé. A tesztek során bebizonyosodott hogy a Cabolfil termékek megfelelnek az elektromágneses kompatibilitás feltételeinek és a BSEN50174-2 szabványnak is, éppen úgy mint a perforált kábeltálcák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Niedax komplett tűzálló kábelrendszerek

Kábelcsatornák, kábellétrák, kábelhágcsók, kábelbilincsek és kábelrögzítés, kábelvezetés, gyűjtőkengyel, vezetékvédő csatornák

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
OBO BSS tűzálló kábeltartó szerkezetek
7 termék

Tűzálló kábeltartó-szerkezetek a biztonsági szempontból fontos berendezések, például vészvilágítások és füstelszívó berendezések tűz esetén történő áramellátásának fenntartásához.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Niedax menetes szár nélküli tűzálló (funkciómegtartó) kábelrendszerek

Függesztő oszlopos rendszerek

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Wibe kábellétrák és kábeltálcák

A különlegesen kialakított profilok és a kitűnő felületkezelés biztosítja az erős és megbízható acél tartószerkezet kialakítását. Bármilyen környezeti feltétel mellett, ipari és egyéb létesítményeknél alkalmazható, valamennyi építészeti kialakításhoz illeszkedő tartórendszerrel és kiegészítőkkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kábellétrák, kábeltálcák, kábelhágcsók erősáramú és gyengeáramú kábelek tartószerkezeti megoldásai jellemzően ipari környezetben. A kábeltartó szerkezetek rendszerint mennyezetről függesztett, oldalfali tartókonzolos, illetve tartóoszlopos kivitelűek. Az elektromos vezetékek megfelelő tartószerkezeti megoldásainak kiválasztásához ismerni kell a kábelek mennyiségét, súlyát és helyigényét. Ezen szempontokat figyelembe véve választhatók tartószerkezetként az egyszerű fektetést nyújtó kábeltálcák, a nagy fesztávú és szabadban történő kábelvezetések esetén előnyös kábellétrák, valamint a függőleges kábelvezetésre alkalmas kábelhágcsók. A masszív kialakítású, nagy teherbíró képességű, gyorsan szerelhető kábeltartó szerkezeteket rozsdamentes vagy tűzihorganyzott fémből gyártják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...