Épületgépészet

Új termékek

Leier LSK kéményrendszer Leier SMART kéményrendszer Leier LK kéményrendszer Leier Multikeram LAS kéményrendszer
 
Leier kéményrendszerek
6 termék

A Leier kéményrendszereket hosszú használatra tervezték, kerámia béléscsövük több évtizedig ellenállnak a kémény üzemelése során keletkező káros anyagoknak (például a füst maró savjának) és az óhatatlanul kicsapódó nedvességnek is. A Leier kéménytípusai között bármilyen tüzelőanyaggal történő fűtéshez talál kéményt. Választhat univerzális (minden tüzelőanyaghoz kiváló) vagy speciális (az adott tüzelőanyaghoz a legoptimálisabb) kéményt.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
hajdu kondenzációs gázkazánok
 
hajdu kondenzációs gázkazánok

A hajdu kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A hajdu HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RENOLIT ALKORPLAN DECKING csúszásmentes burkolat
 
RENOLIT ALKORPLAN DECKING csúszásmentes fólia burkolat

A RENOLIT ALKORLAN DECKING egy rugalmas, szöveterősített PVC fólia, amelyet kifejezetten medencék köré, vizes felületre, vizes játszóterek, öltözők és zuhanyzók járófelületére terveztek. Megfelel mind belső, mind külső alkalmazásokhoz, új építkezéseken és felújításoknál is használható. Bármilyen felületre telepíthető, beleértve a betont, a csempét és a fát is. Forrólevegős hegesztéssel beépítve teljes mértékben vízzáró és vízálló felületet biztosít, mely könnyű és gyors kivitelezést tesz lehetővé. A végeredmény egy vízzáró felület, mely könnyen karbantartható és esztétikailag kellemes megjelenésű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAUTHERM SPEED Klett tépőzáras padlófűtés rendszer RAUTHERM SPEED VARIONOVA profillemezes padlófűtés rendszer RAUTHERM SPEED TACKER lemezes padlófűtés rendszer RAUTHERM SPEED plus renova tépőzáras padlófűtés rendszer
 
REHAU padlófűtés rendszerek
4 termék

Nedves és száraz fektetésű padlófűtési rendszerek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Almeva FLEX flexibilis füstgáz-elvezető rendszer
 
Almeva FLEX flexibilis füstgáz-elvezető rendszer

A FLEX egy PPH műanyag füstelvezető rendszer hajlékony, flexibilis csövekből és csatlakozó idomokból. Ez a rendszer kondenzációs és alacsony hőmérsékletű kazánok égéstermékének elvezetésére szolgál, ahol a kazánból kilépő égéstermék hőmérséklete nem nagyobb mint 120°C. Elsősorban túlnyomásos és magas nyomású tüzelő berendezésekhez alkalmazható, de természetesen alkalmazható természetes huzatú elvezetésekhez is. Nem alkalmazható olyan tüzelőberendezésekhez, ahol koromégés léphet fel. Alkalmas nedves üzemmódra. Elsősorban gázzal üzemelő (L, H) készülékek égéstermék elvezetésére használható, de használható folyékony tüzelőanyagokhoz is (LTO ahol a kéntartalom ≤0,2%, kerozin.)

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Toshiba RAS Daiseikai 10 oldalfali egység
 
Toshiba RAS Daiseikai 10 oldalfali egység

A Daiseikai 10 az innovatív formatervezés, a nagy hatásfok és a maximális kényelem jelképe. Szinte kár csak hűtésre vagy fűtésre használni. A beltéri levegő mozgatása és tisztítása a legmagasabb szinten történik. A Smart Sensing felismeri az emberi mozgást, és egyénre szólóan, kényelmi és hatékonysági követelmény szerint vezérli a légkondicionálást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HERZ szabályozó- és szabályzószelepek
 
HERZ szabályozó- és beszabályzó szelepek

Beszabályozószelepek, nyomáskülönbség-szabályozók, térfogatáram-korlátozók, kombiszelepek, zónaszelepek, egyutú/háromjáratú szelepek, tartozékok, alkatrészek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 300 CI3 kondenzációs álló gázkazán
 
Vitocrossal 300 CI3 kondenzációs álló gázkazán (80-640 kW)

Az új Vitocrossal 300 (CI3 típus) álló kondenzációs gázkazán 80 - 640 kW között nyolc egységteljesítménnyel, 8 kazános kaszkád rendszerben pedig akár 5120 kW rendszerteljesítményig érhető el. 75 cm-es beépítési szélességével a kazán rendkívül szűk kazánházak korszerűsítéséhez is optimális. A Vitocrossal 300 (CI3 típus) társasházak, kereskedelmi egységek és önkormányzati létesítmények gazdaságos fűtésére nyújt rendkívül hatékony megoldást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RAVAK Uni Crome RimOff fekete WC RAVAK Chrome RimOff WC RAVAK Classic RimOff WC RAVAK bidék és kiegészítők
 
RAVAK WC-k, bidék
4 termék

A RAVAK felszerelésű WC helyiségek a klasszikus anyagok (kerámia) és modern dizájn tipikus kombinációi. A kerámia WC-ket a RAVAK magas minőségű kerámiából és utánozhatatlan külsővel állítja elő, egyszerű dizájnjuk nem hivalkodik, de praktikus funkcióik minden WC helyiségben kihasználhatók.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ORION Pro Line HP 8. 11, 15 kW levegő-víz hőszivattyúk
 
ORION Pro Line HP levegő-víz hőszivattyúk

ORION hőszivattyúk széleskörű kínálata otthoni, üzleti vagy ipari felhasználásra. A hibrid rendszerekkel kompatibilis vezérlés lehetővé teszi a radiátoros rendszerekhez történő csatlakozást. A modern és környezetbarát R290-es hűtőközeg és a legújabb technológiák alkalmazása miatt ajánlott a mennyezetfűtés- és hűtés, padlófűtés és használati melegvíz előállítására is.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...