Légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika

Helios légtechnikai vezérlők és szabályozók
 
Helios légtechnikai vezérlők és szabályozók

A ventilátorok működtetéséhez a Helios a szabályzó, vezérlő, és kapcsoló készülékcsoportokat kínálja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAIROX fordulatszám szabályzók
 
CAIROX fordulatszám szabályzók

Fokozatmentes és transzformátoros fordulatszám szabályzók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RUEP elektropneumatikus relé TKP, TKFP, TKSP pneumatikus légcsatorna hőmérséklet-szabályozók TSP, TSFP, TSSP pneumatikus szobahőmérséklet-szabályozók RLP 100 pneumatikus térfogatáram-szabályozó
 
Sauter pneumatikus vezérlő és szabályozó berendezések
16 termék

A lehető legjobb minőségű vezérlés tiszta helyiségek és magas biztonsági fokú laboratóriumok számára. A biztonságos, rugalmas és robusztus rendszerek nélkülözhetetlenek a pontos légkondicionálás és szennyezettség-ellenőrzés biztosításához tiszta helyiségekben és magas biztonsági fokú laboratóriumokban. A Sauter pneumatikus vezérlőrendszerei vezető szerepet töltenek be a szabályozás minősége és stabilitása terén a helyiség környezeti tényezőinek fenntartása során.

16 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika a légtechnikai rendszerek és rendszerelemek energiahatékony és optimális működését biztosító készülékei. A beltérben tartózkodók száma, a levegő hőmérséklete, minősége és egyéb tényezők más-más erősségű légcserét igényelnek. A levegő összetétele, hőmérséklete, páratartalma, a nyomás, a motorvédelem, különböző kapcsolások szabályzó- és vezérlő készülékekkel felügyelhetők és befolyásolhatók. Ilyenek például a térfogatáram szabályozók, hőmérséklet szabályozók, fordulatszám szabályzók, rádió-távvezérelt kapcsolók, késleltető relék, nyomáskülönbség-kapcsolók, irányváltó kapcsolók, időkapcsolók, pólusváltó kapcsolók. Intelligens, érintőképernyős vezérlőkkel összehangolhatók például légkezelők, fűtő-hűtő berendezések, ventilátorok. Egyaránt készülnek villamos, elektronikus és pneumatikus szabályozó elemek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...