Légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika

 
SIG fordulatszám szabályzók

Fokozatmentes és transzformátoros fordulatszám szabályzók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
HMI VR vezérlő

A HMI VR vezérlő segítségével az intelligens BMS rendszer konfigurálása egyszerűvé és egyértelművé válik. HMI VR vezérlő, NTC érzékelő és ARWE3.0 (1-10V) fordulatszám szabályzó teszik együttesen elérhetővé a hőmérséklet teljes szabályzását és vezérlését a helyiségben. A HMI VR a ventilátorok fordulatszámát szabályozza 0-10V jellel auto/manual módokban (figyelembe véve a helyiség hőmérsékletét). 24 órában 2 fűtési periódus alkalmazható, valamint folyamatos fűtés/hűtés. Az automata vezérlőegység képes automata fordulatszám szabályzásra, heti naptár ütemezésre "5+1+1" rendszerben, akár 8 eszköz vezérlésére, optimális fűtés/hűtésre vagy akár anti-frost funkcióra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Automatika VENTUS légkezelőkhöz

Az új VENTUS légkezelő berendezéseknek egy új automatika rendszerre volt szüksége, mely lehetővé teszi a szellőztető és légkondicionáló rendszerek korszerű és könnyű vezérlését. Az új automatika a kívánt comfort értékekeket a lehető leghatékonyabban éri el. Az új automatika garantálja a helyiség egyedi paramétereinek felhasználóbarát és könnyű szabályozását. A rendszer természetesen csatlakoztatható más, külső irányítási rendszerekhez is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Helios légtechnikai vezérlők és szabályozók

A ventilátorok működtetéséhez a Helios a szabályzó, vezérlő, és kapcsoló készülékcsoportokat kínálja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A légtechnikai szabályozó és vezérlő automatika a légtechnikai rendszerek és rendszerelemek energiahatékony és optimális működését biztosító készülékei. A beltérben tartózkodók száma, a levegő hőmérséklete, minősége és egyéb tényezők más-más erősségű légcserét igényelnek. A levegő összetétele, hőmérséklete, páratartalma, a nyomás, a motorvédelem, különböző kapcsolások szabályzó- és vezérlő készülékekkel felügyelhetők és befolyásolhatók. Ilyenek például a térfogatáram szabályozók, hőmérséklet szabályozók, fordulatszám szabályzók, rádió-távvezérelt kapcsolók, késleltető relék, nyomáskülönbség-kapcsolók, irányváltó kapcsolók, időkapcsolók, pólusváltó kapcsolók. Intelligens, érintőképernyős vezérlőkkel összehangolhatók például légkezelők, fűtő-hűtő berendezések, ventilátorok. Egyaránt készülnek villamos, elektronikus és pneumatikus szabályozó elemek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...