Berendezések

Új termékek

RAVAK Classic II fürdőszobabútorok RAVAK Step fürdőszobabútorok RAVAK Comfort fürdőszobabútorok és mosdópultok RAVAK Balance fürdőszobabútorok
 
RAVAK fürdőszobabútorok
9 termék

Legyen szó játékosan szokatlan vagy klasszikusan elegáns kiegészítőről, a RAVAK fürdőszobabútorok és fürdőszobai tükrök a mestermunka legjavát képviselik, mindezt kiváló alapanyagokból, így alapozva meg bármilyen típusú fürdőszobát. A RAVAK fürdőszobabútorok tapasztalt mesteremberek kezei közül kerülnek ki, akik a felhasznált, nemes anyagot tökéletes darabokká formálják, melyek biztosítják a mindennapos, örömteli használatot. A fürdőszobabútorok és tükrök formáját és innovatív dizájnját a Nosal Design stúdió művészei tervezik, akik gondoskodnak arról, hogy a termékek alkalmazkodjanak az adott fürdőszobai koncepcióhoz. Fürdőszobájába a bútor már összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerül, hogy Ön teljes mértékben elégedett lehessen.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Hörmann MWB2 kerékblokkoló rendszer
 
Hörmann MWB2 kerékblokkoló rendszer

Rakodás esetén a hatékony lebonyolítás mellett a biztonság áll az első helyen. Ehhez a tehergépkocsinak abszolút megbízhatóan a dokkolási pozícióban kell maradnia. Villástargoncával történő be- és kirakodás során a targonca fékezésekor és elindulásakor nagy erők hatnak a tehergépkocsira. A jármű ebből adódó mozgásai miatt a rámpakiegyenlítő lecsúszhat annak rakfelületéről, és ez súlyos balesetekhez vezethet. Egy kerékék ilyenkor nem mindig jelent megbízható védelmet. Az MWB kerékblokkoló rendszer ezzel szemben hatékonyan akadályozza meg, hogy a tehergépjármű elhagyja a biztonságos dokkolási pozíciót, ezzel is növelve a biztonságot a rakodóállomáson.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Stagnoli közlekedési lámpák
 
Stagnoli közlekedési lámpák

A Stagnoli professzionális közlekedési lámpákat kifejezetten a forgalom koordinálására és irányítására tervezték. A forgalomirányító lámpák egyszerre felelnek meg a magas szintű biztonsági előírásoknak és a magával ragadó, egyszerű, letisztult vonalvezetésű formatervnek. A lámpák megbízhatóságáról a legjobb minőségű alapanyag, például az alumínium és a különféle műanyagok gondoskodnak. A Stagnoli forgalomirányító lámpák bármilyen környezetben maximális hatékonyságot nyújtanak. A Stagnoli termékválasztékában a forgalomirányító lámpák mellett megtalálhatóak a jelzőlámpás vezérlőegységek, a villogó lámpák és a rakodóhelyi lámpák is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Primer ipari mosó- és szárítógépek
 
Primer ipari mosó- és szárítógépek

Primer magas, köztes és standard fordulatú mosó-csavarógépek. Az új T mikroprocesszor a széles érintőképernyőjével, USB csatlakozással és számos funkciójával egy fontos lépés a felhasználóbarát és intuitív programozás felé. Energiahatékonyság, víz- és vegyszer takarékosság, nedves tisztítás lehetősége jellemzi a gépeket. A gépek alkalmasak a mosodai piac összes szegmensében: nagy mosodák, szállodák, önkiszolgáló mosodák, szociális otthonok, éttermek, vegytisztítók, fitnesz termek, kollégiumok stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Stulwerk ívelt és szögletes utcabútorok
 
Stulwerk ívelt és szögletes utcabútorok

A Stulwerk utcabútorcsaládjai tartósak, kiváló minőségűek, kopásállók és strapabírók, nyáron szellősek, és a legnagyobb téli fagyban sem jegesednek. Sokféle, jól variálható elemből állnak, számtalan színben készülhetnek, a kövezethez rögzíthető vagy szabadonálló változatban is rendelhetőek. Anyaguk tüzihorganyzott acél, illetve kültéri porszórású, akár fa hatásúra felületkezelt aluminium. Feltűnő formájuk meglepő kényelemmel párosul.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Argus Air Boarding repülőtéri gyorskapuk
 
Argus Air repülőtéri gyorskapuk

A dormakaba Argus Air biztonságos, akadálymentes és megbízható beléptetést biztosítanak a repülőtér védett területeihez. Az érzékelők csak az arra jogosult utasok számára engedélyezik a belépést, így lehetővé teszik az emberek megbízható elkülönítését és az automatizált utasfolyamatokat, miközben magas biztonságot garantálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gunnebo gyorskapuk
 
Gunnebo gyorskapuk

A Gunnebo gyorskapuk nagy személyforgalmat bonyolítanak le, jól alkalmazkodnak a belsőépítészeti térkialakításhoz és rendszeres karbantartással hosszú élettartamúak. A gyorskapuk 90 cm széles átjárószélességgel is rendelhetők, így az akadálymentesített áthaladást is biztosítani tudják. A gyorskapu nyitása történhet az ajtószárnyak tengely körüli elfordulásával, vagy oldalirányban, a kaputestbe való becsúszásával. Az első változatnál a kaputest helyigénye kisebb, a Gunnebo választékában a SpeedStile FLs és SpeedStile FL típusok működnek ezen a módon. A SpeedStile BP és FP típusoknál az ajtók üvegszárnyai a kaputestbe csúszva nyitnak szabad utat. A kártyaolvasók valamennyi típusnál elhelyezhetők a kaputestbe süllyesztve is.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Origin' Robinia játszóterek
 
Origin' Robinia akácfa játszótéri eszközök

Az „Origin” termékcsalád játékai a természet nyújtotta lehetőségek lényegét reprodukálják vagy bővítik.Az Origin termékcsalád játékai egyéves és annál idősebb gyermekek számára készültek. Minden gyermek álma, hogy a lombok közé épült házikóba meneküljön. Szokatlan kalandokat ígérnek a természet szívében, az alapvető, egységesítő játékfunkciókkal rendelkező elemek kombinációjának köszönhetően: háromszög alakú, különböző padlómagasságú tornyok, létrák, mászó rámpák, rögzített vagy mozgó hidak, alagutak, függőleges hálók, mászófalak, csúszdák vagy csúszóárbocok. A legmagasabb kombinációk több mint 5 méteres magasságot érnek el, és olyan szokatlan dekorációval vannak gazdagítva, mint a gólyafészek, a tisztáson álló fák és a strukturálatlan fülkék.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Padlójelek munkakörnyezetben lévő terek és távolságok meghatározására Everlux utánvilágító biztonsági jelek Everlux öntapadó utánvilágító biztonsági jelek Everlux LLL alacsonyan elhelyezett utánvilágító rendszer
 
Everlux utánvilágító rendszerek
8 termék

Az UV-sugárzásnak kitett utánvilágító anyagok energiát raktároznak, amelyet később fényhiányos közegben látható fény formájában bocsátanak ki. A biztonsági jelek között megtalálhatóak a menekülési útvonal jelek, tűzvédelmi jelek, tiltó, rendelkező és figyelmeztető jelek, valamint a biztonsági jelek ipari épületekhez.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
KÖRÖS SZTÁR 1 hosszúajtós öltözőszekrény
 
KÖRÖS SZTÁR hosszúajtós öltözőszekrények

1, 2, 3 vagy 4 ajtós fém öltözőszekrények. Erős, hegesztett szekrénytest, kalapprofil merevítéses ajtólap biztonsági hengerzárral, záranként 2 db kulccsal.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...