Sportpályaelemek, sportszer tárolók

KOMPAN BLOQX™ mászósziklák KOMPAN GALAXY™ sportpályaelemek KOMPAN Multisport sportpályaelemek
 
KOMPAN sportpályák
3 termék

Futball-, kosárlabda, kézilabda, röplabda és hokipályák minden korosztály részére.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Multifunkcionális sportpályák
 
Multifunkcionális sportpályák

A Proludic többcélú sportfalai és labdapályái minden típusú közönségnek megfelelnek, az alkalmi használóktól a keményen edző sportolókig, beleértve a fogyatékkal élőket is. Kombinálhatók az ACTI'Fit és a Street Workout termékcsaládokkal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Benito gördeszka pályák
 
Benito gördeszka pályák

A gördeszka pálya elemeinek felülete egy speciális üvegszálas anyagból készül, matt RAL5002 kék színben. A különböző elemei igény szerint kombinálhatók, ezáltal mindenki a saját elképzelése szerint építheti meg ügyességi pályáját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Buglo SPORT sportpályák
 
Buglo SPORT sportpályák

A Buglo SPORT sorozatának termékeit úgy tervezték, hogy a lehető legjobb módon legyenek kihasználva a szabad területek. A sportpályák a futballon túl egyéb labdajátékokra is használhatóak, mint például a kosárlabda, röplabda vagy a floorball. A csapatsportokon túl ezek a pályák egyéb rendezvények lebonyolításra is alkalmasak. A kerítéselemek segítenek abban, hogy a játékra szánt idő ne a labda utáni szaladgálással teljen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Klubok sportpályáin, versenypályákon, sporttermekben és utcai sporttereken gyakran szükség lehet fix telepítésű eszközök, berendezések, kiegészítők beépítésére, felszerelésére, melyek a különféle sportágak űzését lehetővé teszik. Ilyenek például a labdajátékoknál használt kosárpalánkok és streetball palánkok, labdarúgó és kézilabda kapuk, hálófeszítő állványok röplabda, tenisz és tollaslabda játékokhoz, valamint a köztéri, telepített pingpong asztalok. A klasszikus bordásfal, a mászókötél és mászórúd iskolai tornatermek, fitneszközpontok, edzőtermek alap sportberendezései. Sportpályák, atlétikai futópályák oldalai speciális szegélyelemekkel keríthetők körbe. A rendkívül nagy igénybevételnek kitett skateparkok, bmx vagy bringaparkok alkotórészei a piramis elemek, gördeszkás korlátok, ugrósáncok, ferde falak, negyed ívek, spine, rámpák, fél- és negyed csövek és akadályok.
Labdák, teniszütők és egyéb sportfelszerelések, csónakok az erre a célra gyártott tárolókon, illetve tárolókban (szekrényekben, rekeszekben illetve konzolokon, állványokon) tarthatók. Röplabda, tenisz és egyéb sportágak mérkőzéseihez elengedhetetlen kellék a sportpálya szélén elhelyezett bírói emelvény, illetve pulpitus.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...