Sportpályaelemek, sportszer tárolók

Elan-Inventa Gym tower Elan-Inventa sportmatracok ELAN-Inventa lelátórendszerek ELAN-Inventa térelválasztó függönyök, labdafogó hálók
 
ELAN-Inventa sporttechnológiai termékek
10 termék

Az ELAN-Inventa profiljába jelenleg három fő részleg tartozik: sportlétesítmények és sportberuházások teljes körű sporttechnológiai kiszolgálása, téli sportok, luxus yachtok és motorcsónakok gyártása.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KOMPAN BLOQX™ mászósziklák KOMPAN GALAXY™ sportpályaelemek KOMPAN Multisport sportpályaelemek
 
KOMPAN sportpályák
3 termék

Futball-, kosárlabda, kézilabda, röplabda és hokipályák minden korosztály részére.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Benito gördeszka pályák
 
Benito gördeszka pályák

A gördeszka pálya elemeinek felülete egy speciális üvegszálas anyagból készül, matt RAL5002 kék színben. A különböző elemei igény szerint kombinálhatók, ezáltal mindenki a saját elképzelése szerint építheti meg ügyességi pályáját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Klubok sportpályáin, versenypályákon, sporttermekben és utcai sporttereken gyakran szükség lehet fix telepítésű eszközök, berendezések, kiegészítők beépítésére, felszerelésére, melyek a különféle sportágak űzését lehetővé teszik. Ilyenek például a labdajátékoknál használt kosárpalánkok és streetball palánkok, labdarúgó és kézilabda kapuk, hálófeszítő állványok röplabda, tenisz és tollaslabda játékokhoz, valamint a köztéri, telepített pingpong asztalok. A klasszikus bordásfal, a mászókötél és mászórúd iskolai tornatermek, fitneszközpontok, edzőtermek alap sportberendezései. Sportpályák, atlétikai futópályák oldalai speciális szegélyelemekkel keríthetők körbe. A rendkívül nagy igénybevételnek kitett skateparkok, bmx vagy bringaparkok alkotórészei a piramis elemek, gördeszkás korlátok, ugrósáncok, ferde falak, negyed ívek, spine, rámpák, fél- és negyed csövek és akadályok.
Labdák, teniszütők és egyéb sportfelszerelések, csónakok az erre a célra gyártott tárolókon, illetve tárolókban (szekrényekben, rekeszekben illetve konzolokon, állványokon) tarthatók. Röplabda, tenisz és egyéb sportágak mérkőzéseihez elengedhetetlen kellék a sportpálya szélén elhelyezett bírói emelvény, illetve pulpitus.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...