norament 926 pado padlóburkolat norament 926 castello gumi padlóburkolat norament 926 kivo norament 975 LL gumi padlóburkolat
 
norament gumi padlóburkolatok
8 termék

A norament® klasszikus a gumiburkolatok világában. Csúcsszínvonalat jelent a minőségben és a felhasználhatóságban. A karakteres, egyszínű, gombmintás termékek mellett nagyszámban megtalálhatók a különböző designok kalapácsütéses, relief és sima felülettel, valamint aprókockás és „Carving” struktúrával.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
noraplan convia gumi padlóburkolat noraplan lona gumi padlóburkolat noraplan sentica gumi padlóburkolat noraplan signa gumi padlóburkolat
 
noraplan gumi padlóburkolatok
8 termék

A lapokban és tekercsben szállítható termékekből álló noraplan® program csaknem korlátlan kialakítási lehetőségeket kínál a profilozás nélküli rendkívül sokféle mintázatnak és az egymással tökéletesen összehangolt színválasztéknak köszönhetően.

8 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
norament 992, 992 grano burkolatok extrém igénybevételre noraplan astro ec noraplan acoustic lépészajcsökkentő padlóburkolatok
 
nora speciális gumi burkolatok
3 termék

A nora speciális burkolatokat olyan területekre fejlesztették ki, amelyekre speciális műszaki előírások és követelmények vonatkoznak. Ide tartoznak az akusztikus burkolatok, a vezetőképes (konduktív) és levezetőképes (disszipatív) burkolatok vagy akár az extrém igénybevételre kifejlesztett gumi burkolatok.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
norament gumi lépcsőburkoló rendszer
 
norament gumi lépcsőburkoló rendszer

Egyedi igényeknek megfelelő, méretre szabott megoldások a lépcsőterületeken. A robusztus, egy darabban gyártott norament formalépcsőktől kezdve a padlóburkolat és lépcsőélvédő/sarokelem kombinációjával készített lépcsőkig terjed a standard program.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Boguma gumiburkolatok
 
Boguma gumiburkolatok

A Boguma által gyártott elektromos szigetelőgumi főként nagyfeszültségű elektromos kapcsolóterekben, valamint ipari létesítményekben tölt be fontos szerepet. Jellemzője a könnyű tisztítás és a rendkívüli strapabíróság.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kraiburg játszótéri gumiburkolatok
 
Kraiburg EUROFLEX® esésvédő és játszótéri gumiburkolatok

Az EUROFLEX® esésvédő burkolatok a nagy rugalmasságnak köszönhetően eséskor hatékonyan tompítják a landolást, így nyújtanak kiváló védelmet és mellette minimálisra redukálják a sérülési kockázatot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
REMP Gymway gumiburkolat REMP Iceway gumiburkolat REMP Studway gumiburkolat
 
REMP gumiburkolatok
3 termék

A REMP gumiburkolatok elérhetők tekercses és modul kivitelben is. A termékportfólióban megtalálható antisztatikus, vezetőképes, korcsolyaálló, golyóálló, ragasztás nélkül lerakható változat. Míg a felületi kialakítást tekintve sima, kalapácsütéses, bordázott és noppos kialakítású gumiburkolat is. A széles színválaszték, illetve a kiegészítő termékek, mint a lépcső- és lábazati elemek teszik a kínálatot teljessé.

3 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A csúszásgátló, nagy strapabíró képességű, könnyen megmunkálható gumiburkolatok alapanyagát adó kaucsuk vulkanizálás útján válik maradandóan rugalmas anyaggá. A belőle gyártott burkolatok elektrosztatikusan levezetők és vezetőképesek. Mivel tartósan elasztikusak, a rajtuk való járás komfortos, továbbá csökkentik a lépészajt. Nagy színválasztékban elérhetők, színtartóak, vegyszereknek ellenállnak. Higiénikus, könnyen tisztántartható burkolatok. Méretre szabhatók, lerakásuk fugázás nélkül, hézagmentesen történik. Padlófűtés esetén is alkalmazhatók. Hosszú élettartamú, teherbíró, kopásálló felületek, így az erős igénybevételnek kitett vagy nagyforgalmú területeken is sikerrel alkalmazhatók (például egészségügyi és oktatási intézmények, bevásárlóközpontok, repülőterek). Játszótereken gyakran alkalmazzák a gumitégla burkolatokat. A beltéri gumipadlók felépítése nagy kopásállóságú fedőréteggel vagy koptatóréteggel zárul, ami alatt egy rugalmas gumiszőnyeg, öntött poliuretán-, vagy szivacsréteg található. Kültéri használatnál a gumiszőnyegre EPDM és gumiőrlemény poliuretán ragasztóval képzett elegyéből készült réteg kerül.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...