2D és 3D öntött gumiburkolat
 
2D és 3D öntött gumiburkolat

Az öntött gumiburkolat manapság már szerves részét képezi a játszótereknek, sportpályáknak, hiszen az ütéscsillapítás leghatékonyabb eszköze illetve az ízületek tehermentesítését is segíti. Kivitelezésükben a határ gyakorlatilag a képzelet, hiszen több féle színben, formában lehetséges a kivitelezésük.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kraiburg játszótéri gumiburkolatok
 
Kraiburg EUROFLEX® esésvédő és játszótéri gumiburkolatok

Az EUROFLEX® esésvédő burkolatok a nagy rugalmasságnak köszönhetően eséskor hatékonyan tompítják a landolást, így nyújtanak kiváló védelmet és mellette minimálisra redukálják a sérülési kockázatot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Boguma gumiburkolatok
 
Boguma gumiburkolatok

A Boguma által gyártott elektromos szigetelőgumi főként nagyfeszültségű elektromos kapcsolóterekben, valamint ipari létesítményekben tölt be fontos szerepet. Jellemzője a könnyű tisztítás és a rendkívüli strapabíróság.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A csúszásgátló, nagy strapabíró képességű, könnyen megmunkálható gumiburkolatok alapanyagát adó kaucsuk vulkanizálás útján válik maradandóan rugalmas anyaggá. A belőle gyártott burkolatok elektrosztatikusan levezetők és vezetőképesek. Mivel tartósan elasztikusak, a rajtuk való járás komfortos, továbbá csökkentik a lépészajt. Nagy színválasztékban elérhetők, színtartóak, vegyszereknek ellenállnak. Higiénikus, könnyen tisztántartható burkolatok. Méretre szabhatók, lerakásuk fugázás nélkül, hézagmentesen történik. Padlófűtés esetén is alkalmazhatók. Hosszú élettartamú, teherbíró, kopásálló felületek, így az erős igénybevételnek kitett vagy nagyforgalmú területeken is sikerrel alkalmazhatók (például egészségügyi és oktatási intézmények, bevásárlóközpontok, repülőterek). Játszótereken gyakran alkalmazzák a gumitégla burkolatokat. A beltéri gumipadlók felépítése nagy kopásállóságú fedőréteggel vagy koptatóréteggel zárul, ami alatt egy rugalmas gumiszőnyeg, öntött poliuretán-, vagy szivacsréteg található. Kültéri használatnál a gumiszőnyegre EPDM és gumiőrlemény poliuretán ragasztóval képzett elegyéből készült réteg kerül.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...