Sportpálya burkolatok

Kraiburg SPORTEC® sportburkolatok
 
Kraiburg SPORTEC® sportburkolatok

A Kraiburg SPORTEC® padlóburkolatok újrahasznosított gumiabroncsból és színes EPDM műkaucsuk granulátumból készülnek. Masszív tulajdonsága mellett könnyű takarítani és vízlepergető. Nem csupán kellemes komfortérzetet nyújt, de elnyeli a lépéshangokat és egyéb zajokat. A széles körben felhasználható SPORTEC® padlók ideális megoldást jelenthetnek, mind az otthonában, mind a közösségi helyeken. Az széles és vonzó színválasztéknak köszönhetően a SPORTEC® termékekkel személyre szabható a padló megjelenése. A SPORTEC® gumipadlóburkolat stílust és kényelmet hoz az irodákba, üzlethelyiségekbe, kiállító csarnokokba vagy akár az otthonába. Több SPORTEC® padlóburkolat kapható Cfl-s1 tűzbiztonsági tanúsítvánnyal (EN 13501-1 szabvány szerint). A Kraiburg SPORTEC® kültéri sportburkolatok maximális biztonságot és komfortérzetet biztosítanak. A kültéri SPORTEC burkolatok színes EPDM garanulátumból és poliuretán kötőanyagból készülnek. Nagy ellenálló képességgel, kopásállósággal rendelkeznek. Minden sportcélra alkalmasak, mint például kosárlabda-, kézilabda vagy röplabdapályákhoz, multifunkcionális sportpályákhoz. A SPORTEC UNI rendszercsalád rugalmas burkolatai izületkímélőek, védik a sportolókat a sérülésektől. A SPOTEC UNI sandwich classic burkolattípus beltéri burkolatként is ideális.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grabo versenysport padlóburkolatok Grabo sportpadlók multisport célra Grabo fitness célú sportpadlók Grabo tollaslabda/asztalitenisz padlóburkolók
 
Grabo beltéri sportpadlók
5 termék

A Graboplast több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a sport célú vinil padlóburkolatok gyártása és értékesítése területén. Széles termékválasztékuk révén minden egyes igényre több alternatívát tudnak kínálni, legyen szó versenysportról, edzésről vagy kikapcsolódás céljából űzött sporttevékenységről.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Singleflex Stadium sportparketta
 
Boen Singleflex Stadium sportparketta

A Singleflex Stadium egy sportrendszer, mely természetes kemény fából készül. Ez a fajta parkettarendszer a labdapattogás és a súrlódás megfelelő kombinációját kínálja. A rugalmas réteg csillapítja a sportolókra gyakorolt kemény hatásokat, ezáltal védelmet nyújtva az izületeiknek. A termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, mely biztosítja a vásárlókat arról, hogy a faanyag a helyes társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szabványok alapján megvizsgált és tanúsított erdőből származik. Ezzel is óvva a környezetet. Ideális választás sportcsarnokok, táncparkettek és iskolák sportpadlójaként, emellett pedig squashpályákra is alkalmas, mert megfelel a Squash World Federation követelményeinek. Kifejezetten különböző építési magasságokhoz és az aljzat egyenetlen szintjeihez fejlesztették ki, mert megfelelő szintezési lehetőségeket kínál, emellett alkalmazható padlófűtés esetén.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Conica beltéri sportburkolatok Conica atlétikapálya burkolatok Conica sport- és többfunkciós burkolatok Conica teniszpálya burkolat
 
Conica sportburkolatok
5 termék

Conica sport és multifunkciós burkolat termékportfóliójában megtalálhatóak bel- és kültéri burkolatok, atlétikai pályarendszerek, többfunkciós felhasználású sportburkolatok, beltéri sportburkolatok, játszótéri burkolatok és teniszpálya burkolatok. Legkorszerűbb modern minőség, környezetkímélő technológia bel- és kültéren egyaránt.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mapecoat TNS White Base Coat alapozó Mapecoat TNS Grey Base Coat alapozó Mapecoat TNS Finish 1.3.4 akrilgyanta bevonat Mapecoat TNS Urban akrilgyanta bevonat
 
Mapecoat TNS sportburkolati rendszer
5 termék

A sportpálya burkolati rendszer válogatott összetevőkből készült, koptató hatásoknak, UV sugárzásnak és változó időjárási körülményeknek ellenálló bevonati rendszer. A Mapecoat TNS rendszerhez felhasznált alapanyagok oldószermentesek és környezetbarátak. A rendszer termékeivel készített felületek rugalmasak, kiváló játék és használati komfortot nyújtanak. Alkalmazható kül- és beltérben, sport és különböző célú felületek padlóbevonataként.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Singleflex Stadium sportparketta Boen Arenaflex Elevation Olympia sportparketta Boen Arenaflex Elevation Stadium sportparketta Boen Boflex Stadium sportparketta
 
Boen sportparketták
7 termék

A Boen elasztikus sportpadlók többcélú felhasználásra, minden beltéri sporthoz alkalmasak. Rugalmas keményfa alapanyag, többféle építési magasság, szintezési lehetőség, természetes megjelenés jellemzi a Boen sportpadlókat.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grabo sport parketta külön alátét rendszerrel Smart-Fit parketta egybeépített rendszer
 
Grabo sportparketta rendszerek
2 termék

Grabo sport parketta külön alátét rendszerrel és Smart-Fit parketta egybeépített rendszer.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Notts Sport® burkolatok
 
Notts Sport® burkolatok

A Notts Sport® egyike a vezető szakértőknek a sport, a játék és a szabadidő céljára szolgáló szintetikus felületrendszerek tervezése és szállítása területén. A vállalat több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a krikett,- tenisz-, gyeplabda- és futballpályák, valamint gyermekjátszóterek és nem sportcélú környezetek, nem természetes alapú felülettechnológiája területén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A sportpálya burkolatok csillapítják a dinamikus mozgásból adódó hatásokat, megvédik az ízületeket és tompítják az eséseket. A sportparketták rugalmas alátétükkel és csúszásmentes lakkfedésükkel beltéri edzéseknél alkalmazhatók. A műfű használata kevesebb gondozást igényel természetes füves pályáknál. A gumi aljzatra fektetett műfű szőnyeg tekercsekre kerülő feltöltő anyagának köszönhetően kevesebb a homok. A szintetikus pázsit és a sportburkolatok táblában és hengerben kaphatóak, beton vagy aszfalt alapra helyezhetőek. A beltéri sportpadlókat a tornatermekben és edzőtermekben, valamint a fedett pályán végzett labdajátékoknál alkalmazzák. A kültéri sportburkolatokkal futópályán, teniszpályán, kosárlabdapályán és futballpályán találkozhatunk.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...