Boen

Boen sportparketták

A Boen elasztikus sportpadlók többcélú felhasználásra, minden beltéri sporthoz alkalmasak. Rugalmas keményfa alapanyag, többféle építési magasság, szintezési lehetőség, természetes megjelenés jellemzi a Boen sportpadlókat.

Termékcsalád tagjai

Boen Singleflex Stadium sportparketta
 
Boen Singleflex Stadium sportparketta

A Singleflex Stadium egy sportrendszer, mely természetes kemény fából készül. Ez a fajta parkettarendszer a labdapattogás és a súrlódás megfelelő kombinációját kínálja. A rugalmas réteg csillapítja a sportolókra gyakorolt kemény hatásokat, ezáltal védelmet nyújtva az izületeiknek. A termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, mely biztosítja a vásárlókat arról, hogy a faanyag a helyes társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szabványok alapján megvizsgált és tanúsított erdőből származik. Ezzel is óvva a környezetet. Ideális választás sportcsarnokok, táncparkettek és iskolák sportpadlójaként, emellett pedig squashpályákra is alkalmas, mert megfelel a Squash World Federation követelményeinek. Kifejezetten különböző építési magasságokhoz és az aljzat egyenetlen szintjeihez fejlesztették ki, mert megfelelő szintezési lehetőségeket kínál, emellett alkalmazható padlófűtés esetén.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Arenaflex Elevation Olympia sportparketta
 
Boen Arenaflex Elevation Olympia sportparketta

Az Arenaflex padlórendszert különböző épületmagasságú és egyenetlen aljzatszintű helyszíneken alkalmazzák. Ez a sportpadló merev és kényelmes is egyben, ami lehetővé teszi a sokoldalú és praktikus felhasználást sport-, torna- és rekreációs termekben, illetve nagyobb stadionokban egyaránt. Rugalmas keményfa padló, amelyet egy rendkívül tartós bölcsőrendszerre fektetnek le. Az építési idő csökkenthető, mivel nincs szükség kiegyenlítőre vagy hasonlóra. Az Arenaflex könnyen kezelhető és szállítható, mivel praktikus előre kivágott és fix hosszúságban szállítjuk.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Arenaflex Elevation Stadium sportparketta
 
Boen Arenaflex Elevation Stadium sportparketta

Az Arenaflex padlórendszert különböző épületmagasságú és egyenetlen aljzatszintű helyszíneken alkalmazzák. Ez a sportpadló merev és kényelmes is egyben, ami lehetővé teszi a sokoldalú és praktikus felhasználást sport-, torna- és rekreációs termekbe, illetve nagyobb stadionokban egyaránt. Rugalmas keményfa padló, amelyet egy rendkívül tartós bölcsőrendszerre fektetnek le. Alkalmas padlófűtési rendszerekhez és szigeteléshez. Az építési idő csökkenthető, mivel nincs szükség kiegyenlítőre vagy hasonlóra. Az Arenaflex könnyen kezelhető és szállítható, mivel praktikus előre kivágott és fix hosszúságban szállítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Boflex Stadium sportparketta
 
Boen Boflex Stadium sportparketta

A tökéletes sportpadló progresszív lengéscsillapítással a magas szintű teljesítmény érdekében. A Boflex a beépített lengéscsillapító anyag és a stabil konstrukció egyedülálló kombinációját hordozza magában, amely szinte korlátlan terhelésnek képes ellenállni. Ez a padlórendszert ideálissá teszi többcélú felhasználású helyszíneken például iskolákban és nagy arénákban egyaránt. Az egységes teljesítmény gyerekeknek és felnőtteknek is megfelel. A SINTEF (korábban a Norvég Építéskutató Intézet) által végzett tesztek azt mutatják, hogy kivételesen jól teljesít használat során, védve a test ízületeit az ütésektől. A Boflex rugalmasságot kínál az Ön igényeinek kielégítésére. Rendkívül alacsony építési magassága miatt kiválóan alkalmas felújítási célokra. A padlórendszer alkalmas padlófűtésre, gördülő teherhordásra. A tesztek azt mutatják, hogy a rendszer szinte korlátlan terhelést képes elviselni, a speciális beépített habszivacs aljzatnak köszönhetően, amelyet soha nem lehet 50%-nál jobban összenyomni, így a rendszer alkalmassá teszi a nagy tömegű mobil lelátók beépítését.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Doubleflex Olympia sportparketta
 
Boen Doubleflex Olympia sportparketta

Ha a padlóburkolat magassága számít, a Doubleflex a megfelelő szintező megoldás. A Doubleflex-et kifejezetten különböző épületmagasságokhoz és egyenetlen aljzatszintekhez fejlesztették ki. A széles színválasztéknak köszönhetően a funkcionalitás és a megjelenés tökéletes kombinációja. A Doubleflex egy gyönyörű, természetes keményfával díszített sportrendszer, mely stadionokban való felhasználásra is alkalmas. Legyen szó különböző épületmagasságokról vagy egyenetlen felületekről, a Doubleflex szintezési lehetőségeket biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Doubleflex Athletic sportparketta
 
Boen Doubleflex Athletic sportparketta

Ha a padlóburkolat magassága kérdéses, a Doubleflex a megfelelő szintező megoldás. A Doubleflexet kifejezetten különböző épületmagasságokhoz és egyenetlen aljzatszintekhez fejlesztették ki. A széles színválasztéknak köszönhetően a funkcionalitás és a megjelenés tökéletes kombinációja. A Doubleflex egy gyönyörű, természetes keményfával díszített sportrendszer, melyek stadionokban való felhasználásra is alkalmas. Legyen szó különböző padlómagasságokról vagy egyenetlen felületekről, a Doubleflex szintezési lehetőségeket biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Boen Elastflex Champion sportparketta
 
Boen Elastflex Champion sportparketta

Az Elastflex egy elasztikus padló többcélú felhasználásra. A rugalmas réteg és a rétegelt lemez teherelosztó rétege ideálissá teszi nagyon nagy, több ezer méteres telepítésekhez. Az Elastflex alacsony építési magasságot biztosít, és különböző vastagságú felületeket kínál az Ön igényei szerint. Ezenkívül a padlórendszer jó hangelnyelő képességgel rendelkezik. Különféle rugalmas rétegekhez is elérhető. Az Elastflex felszerelhető egy sima és önhordó aljzatra vagy egy meglévő padló tetejére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...