Lelátók, nézőtéri berendezések

Wood Mobil nézőtéri ülések mobil lelátókra
 
Wood Mobil nézőtéri ülések mobil lelátókra

Nézőtéri ülések, melyek kifejezetten mobil lelátókon alkalmazhatók. A lépcső vízszintes síkjára (WM-H 16/801M), vagy a lépcső függőleges és vízszintes síkjára is (WM-H 16/802M) szerelhetők. A billenő mechanika karbantartást nem igényelő kivitelű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TOP–STAND® mobil szerelhető lelátó TOP–STAND® mobil lenyitható lelátó TOP–STAND® C-sorozatú műanyag székpalást TOP–STAND® szerelhető mobil színpad
 
TOP–STAND® mobil lelátó, színpad és székpalást
4 termék

A szerelhető, gurítható, szállítható, lenyitható és fix lelátók és színpadok különböző típusai alkalmazhatók sportcsarnokban, uszodában, szabadtéri színpadon, rendezvénycsarnokban, előadóteremben, konferenciaközpontban, kulturális rendezvényen és sok egyéb helyszínen is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Wood Mobil nézőtéri ülések fix lelátókra
 
Wood Mobil nézőtéri ülések fix lelátókra

A fix lelátókon alkalmazható nézőtéri ülések a lépcső függőleges és vízszintes síkjára is szerelhetők. Készülhetnek sorolt lábas vagy gerendás kivitelben, 2-4 ülés/egység méretben. Az ülőlap ellensúlyosan vagy rugósan felcsukódik, a billenő mechanika nem igényel karbantartást. Az acélból készült váz tüzihorganyzott vagy porszórt felülettel készülhet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher Event rendezvénytechnikai rendszer
 
Layher Event rendezvénytechnikai rendszerek

Akár rock koncert, sportverseny vagy színházi előadás, a Layher lelátók és színpadok mindig garantálják a biztonságos és sikeres rendezvényt. Köszönhetően a flexibilis Allround rendszernek és a könnyen kezelhető elemeknek, a Layher színpadok és lelátók nagyon rövid idő alatt építhetőek, illetve bonthatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Accolade nézőtéri bútorcsalád Espace 628 nézőtéri bútorcsalád Scholar nézőtéri bútorcsalád Recital nézőtéri bútorcsalád
 
Stulwerk fix és mobil lelátók, nézőterek székei
11 termék

Egy-egy széknek számos konfigurálható paramétere van: anyagféleségek, színek, méretek, karfák, mechanikák, lábazatok, rögzítési módok. Mindegyik paraméterhez sok a választási lehetőség, ami alapos gyártás előtti egyeztetést igényel.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TX-F falhoz rögzített, kihúzható lelátórendszer TX-R falfülkéből kihúzható lelátórendszer TX-M mobil, kihúzható lelátórendszer
 
Audience Systems lelátórendszerek
3 termék

Multifunkcionális ülőrendszer fix és teleszkóposan összecsukható rendszerű lelátókhoz, lépcsős és sík padozatú termekbe egyaránt.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Forum by Nowy Styl Abacus nézőtéri ülések Forum by Nowy Styl Omega nézőtéri ülések Forum by Nowy Styl Oscar VIP nézőtéri ülések Forum by Nowy Styl Vision nézőtéri ülések
 
Forum by Nowy Styl nézőtéri ülések
6 termék

A Forum by Nowy Styl márka lelátó és lelátószék megoldásokra specializálódott olyan létesítmények számára, mint stadionok, multifunkciós és koncerttermek, színházak, mozik és egyéb más előadótermek. A márka termékei híresek tartósságukról és megfelelnek a létesítményekre vonatkozó biztonsági előírásoknak.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ott, ahol sporteseményen vagy kulturális illetve oktatási előadáson nagyszámú közönség, hallgatóság vesz részt, megfelelően berendezett és kialakított lelátók és nézőterek találhatók. Ilyenek a kültéri nézőterekkel rendelkező stadionok, sportlétesítmények, szabadtéri mozik és színházak lelátói, valamint az arénák, sportcsarnokok, koncerttermek, színházak, mozik, konferenciatermek, felsőoktatási intézmények beltéri nézőterei és előadótermei.

A fix kiépítésű lelátókon különböző jellegű nézőtéri ülések helyezhetők el, annak függvényében, hogy beltéri vagy kültéri használatról van szó, illetve hogy milyen komfortfokozatról kell gondoskodni. Az ülőfelület lehet például padszerű, deréktámasszal ellátott, háttámlás vagy háttámla nélküli, illetve felhajtható ülőfelületű. A megfelelő anyaghasználat, felépítés és tartósság fontos szempont, legyen szó akár UV-álló kültéri műanyag ülőkéről, akár színházi kárpitozott, karfás, magas háttámlás, párnázott zsöllyéről. Sportesemények lelátóin a masszív, vandálbiztos kialakítás is elvárt kritérium.

Léteznek ülésekkel, lépcsőfeljárókkal, járófelülettel ellátott, modulokból álló lelátók, lelátó rendszerek is, melyek össze- és szétszerelhető vagy mobil (összetolható, kihúzható) kialakításúak. Ezáltal alkalmak ideiglenes tribünöknek vagy fix lelátók kibővítésére.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...