Layher Kft.

Layher Event rendezvénytechnikai rendszerek

Akár rock koncert, sportverseny vagy színházi előadás, a Layher lelátók és színpadok mindig garantálják a biztonságos és sikeres rendezvényt. Köszönhetően a flexibilis Allround rendszernek és a könnyen kezelhető elemeknek, a Layher színpadok és lelátók nagyon rövid idő alatt építhetőek, illetve bonthatóak.

  • flexibilisen alkalmazható, bármilyen színpad, lelátó, FOH torony, LED fal felépíthető
  • könnyen és gyorsan kezelhető elemek
  • nagyon rövid idő alatt és egyszerűen felépíthető és bontható

Letöltések

Layher Event rendezvénytechnikai rendszerek - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 2.7 MB angol
Layher Event rendezvénytechnikai rendszerek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

Layher színpad

Layher Event rendezvénytechnikai rendszer
Layher Event rendezvénytechnikai rendszer

A Layher mobil színpad kiváló megoldás a legkisebb rendezvényektől a legnagyobb koncertekig. Akár városi rendezvény, rock koncert, sportverseny vagy színházi előadás a Layher mobil színpad kínálata mindig garantálja a biztonságos és sikeres előadást!

Köszönhetően a flexibilis rendszernek, és a könnyen kezelhető elemeknek, a Layher mobil színpad nagyon rövid idő alatt építhető, illetve bontható, illetve évtizedek óta nyújt komfortos és biztonságos megoldást a rendezvényeken.

A már bizonyított Layher Allround állványrendszer biztosítja a magas teherbírást, a Layher által fejlesztett alumínium keretű és rétegelt falemez felületű járólapok nem igényelnek szögelést, méregetést, párnafákat, csak egyszerűen be kell helyezni a kész Allround állványzatba és azonnal használható, így kompromisszummentes minőséget és megjelenést nyújtanak.

A rendszer szállítása és tárolása kiemelkedően gazdaságos. A Layher mobil színpad egyszerű kialakítása egyáltalán nem mondható mellékes tényezőnek, hiszen egy kiváló rendezvény alappillére a jó technikai háttér. 

Layher lelátó

Layher Event rendezvénytechnikai rendszer
Layher Event rendezvénytechnikai rendszer

A Layher lelátó tetszőleges kialakítási lehetőségeinek köszönhetően kiváló megoldást biztosít a kulturált szórakozásra vágyóknak. Szabadtéri és zárt rendezvényeken egyaránt alkalmazható, gazdaságosan szállítható és tárolható. A Layher színvonalas nézőtér rendszere ideiglenes és végleges megoldásként is tökéletes, hiszen könnyen és gyorsan építhető és bontaható, egyszerűen bővíthető és maximálisan testreszabható.

A minőségi szerkezetnek köszönhetően a lelátó nagyon tartós, kiváló teherbírású, ennek ellenére mégis kis súlyú. A Layher lelátó rendszer készülhet állóhelyekkel, padokkal, vagy székekkel, minden felmerülő igény kielégítése lehetséges, úgymint az akadálymentesített lelátók, rámpák, menekülési útvonalak. Komfort mindenek felett, határtalan méretek és felszereltség, kompromisszummentes minőség: a Layher lelátók mindig kitűnő rálátást biztosítanak az előadásra.

Layher FOH torony

Layher Event rendezvénytechnikai rendszer
Layher Event rendezvénytechnikai rendszer

A Layher FOH torony rendszere biztosítja a tökéletes hozzáférhetősége, valamint szabad, kényelmes mozgást nyújt a technikusok számára egy-egy rendezvény ideje alatt, így jobban koncentrálhatnak az esemény tökéletes koordinálására. 12-féle komplett FOH torony fajtával állunk vevőink rendelkezésére.

A rugalmas Allround állványrendszernek köszönhetően számtalan építési lehetőséget biztosítanak az rendezvény szervezőinek. Legyen szó 2-3 fülkés változatról, az FOH tornyok tetővel vagy anélkül is felépíthetőek.

  • Könnyű és gyors összeszerelés a megfelelő anyagfelhasználás mellett.
  • Elegáns és praktikus kialakítás.
  • Maximum három emeletes kialakítás lehetséges, zavaró plusz elemek nélkül.
  • Teljes elkerítés Keder ponyvákkal.
  • Nagyon kevés speciális elem szükséges a felépítéséhez.
Kapcsolódó hírek
Új Layher lelátó szolgálja a nézők kényelmét Gyulán
Új Layher lelátó szolgálja a nézők kényelmét Gyulán
Layher állványból készült lelátó a Gyulai Várszínházban a speciális belső korhű kialakításhoz igazodva
Új Layher lelátó szolgálja a nézők kényelmét Gyulán
További termékek a cégtől
Layher kéder XL tető
 
Layher Keder XL tető

A Keder XL tető alapját a lightweight technológiával készült rácsos gerendák adják, melyeket Kéder sínekkel egészítenek ki.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher Allround szerelő-, homlokzati- és térállványok
 
Layher Allround szerelő-, homlokzati- és térállványok

Layher Allround tűzihorganyzott állványrendszer. Munkaszintek közti magasság 2,0 m, de ez jelentősen variálható az oszlopokon 50 cm-ként elhelyezett lyuktárcsának köszönhetően. Felépítési magassága az állványozandó területtől és az állvány kikötésétől/kimerevítésétől függ, de statikai vizsgálat és terv után akár több, mint 100 m-es magasságig is felépíthető. Kiegészítő elemeivel daruzható állványzattá alakítható. A felépített állványzat teherbírása több tényezőtől függ, a 3. terhelési osztálytól) akár a 6. terhelési osztályig. Felhasználási területek az építőiparban: homlokzati állványzat, szerelő állványok, térállványozás, alátámasztó állványzat, lépcsőtornyok, függesztett állványzat

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher lépcsőtornyok
 
Layher lépcsőtornyok

A Layher lépcsőtornyai gyors és biztonságos megoldást jelentenek az ideiglenes feljárók területén akár építkezésekről, akár nyilvános helyekről van szó. A választék igen széles az egyszerű létrás feljáróktól, a kényelmes lépcsőfeljárókon át a nagy teherbírású lépcsőkig. rugalmas kialakításuknak, a standard alkatrészek használatának és az átgondolt csatlakoztatási technikának köszönhetően az egyes lépcsőmegoldások gyorsan összeszerelhetők és rögtön beilleszthetők a Blitz® vagy Allround rendszerekbe. A biztonság természetesen elsődleges szempont és a Layher lépcsőtornyai minden biztonsági előírásnak megfelelnek. így a legnagyobb terhelések és szerelési magasságok is megvalósíthatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher kéder XL tető Layher Protect rendszer
 
Layher tető- és védőrendszerek
2 termék

A Layher tetői alkalmas kiegészítői lehetnek a Blitz és az Allround állványrendszereknek, ugyanis számos szigorú követelménynek felelnek meg. Zajcsökkentő hatással bírnak, környezet- és időjárás elleni védelemmel rendelkeznek, valamint hatékonyan védik a gyalogosok testi épségét is. A Keder XL tetők és a kazettás tetők, valamit a Protect rendszer használata attól függ, hogy milyen terhelésnek lesznek kitéve az építkezés alatt, és milyen időjárási viszontagságokkal (pl.: hó vagy szél) kell az építőmunkásoknak szembenézniük.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher Blitz homlokzati állvány Layher Allround szerelő-, homlokzati- és térállványok Layher Allround állványrendszer - Ipari megoldások Layher gurulóállványok
 
Layher munkaállványok
6 termék

Mindössze néhány alapelemmel és kézmozdulattal ez a klasszikus Layher rendszer „villámgyorsan” biztonságos alapot biztosít minden munkához. A Layher Blitz® évtizedek óta vezető szerepet játszik a „rátűzéses” keretrendszerek között. A Layher Blitz® a sokoldalú és átgondolt alkatrészválasztékának köszönhetően rendkívül gazdaságosan használható mind állványozó cégek, mind állvány-bérbeadó vállalkozások számára is.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Lelátók, nézőtéri berendezések
Lelátók, nézőtéri berendezések
Sportpálya burkolatok
Sportpálya burkolatok
Öltözőberendezések
Öltözőberendezések
Gumiburkolatok
Gumiburkolatok
Sportpályaelemek, sportszer tárolók
Sportpályaelemek, sportszer tárolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...