Munkaállványok, védőállványok, védőhálók

KLK 230 kúszóállvány
 
KLK 230 kúszóállvány

A KLK 230-as kúszóállvány kúszókonzolokból, faltámaszokból, állványborításból és korlátokból áll össze. A konzolok alul meghosszabbíthatók, mellyel kísérőállvány alakítható ki. Az állvány és falzsaluzat együttes felhasználásával kúszó- és gátzsalu is kialakítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher Blitz homlokzati állvány Layher Allround szerelő-, homlokzati- és térállványok Layher Allround állványrendszer - Ipari megoldások Layher lépcsőtornyok
 
Layher munkaállványok
5 termék

Mindössze néhány alapelemmel és kézmozdulattal ez a klasszikus Layher rendszer „villámgyorsan” biztonságos alapot biztosít minden munkához. A Layher Blitz® évtizedek óta vezető szerepet játszik a „rátűzéses” keretrendszerek között. A Layher Blitz® a sokoldalú és átgondolt alkatrészválasztékának köszönhetően rendkívül gazdaságosan használható mind állványozó cégek, mind állvány-bérbeadó vállalkozások számára is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher gurulóállványok Layher lépcsők Layher létrák
 
Layher gurulóállványok, lépcsők és létrák
3 termék

A robusztus, mindemellett könnyű és kifejezetten stabil Layher gurulóállványok, lépcsők és létrák széleskörű felhasználási lehetőségeket kínálnak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PERI UP Easy homlokzati állványrendszer
 
PERI UP Easy homlokzati állványrendszer

A PERI UP Easy egy egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állványrendszer. Az egyik legkönnyebb acél homlokzati állványrendszer a piacon. Rendkívül biztonságos, mert az Easy kerettel együtt a következő szint védőkorlátjának előszerelése segédelemek nélkül, az alsó, biztonságos munkaszintről történik. A kereteken lévő rozetták segítségével a PERI UP Flex moduláris állványrendszer elemeivel kombinálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher kéder XL tető Layher Protect rendszer
 
Layher tető- és védőrendszerek
2 termék

A Layher tetői alkalmas kiegészítői lehetnek a Blitz és az Allround állványrendszereknek, ugyanis számos szigorú követelménynek felelnek meg. Zajcsökkentő hatással bírnak, környezet- és időjárás elleni védelemmel rendelkeznek, valamint hatékonyan védik a gyalogosok testi épségét is. A Keder XL tetők és a kazettás tetők, valamit a Protect rendszer használata attól függ, hogy milyen terhelésnek lesznek kitéve az építkezés alatt, és milyen időjárási viszontagságokkal (pl.: hó vagy szél) kell az építőmunkásoknak szembenézniük.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Doka Ringlock moduláris állványrendszer
 
Doka Ringlock moduláris állványrendszer

A Doka a Ringlock állványrendszerrel az építőipar számos területén alkalmazható, moduláris munkaállványok széles skáláját kínálja, ezáltal a nagy teljesítményű zsaluk és állványzatok teljes körű szolgáltatójává vált. A jól bevált állványrendszer évtizedek óta jelen van a piacon, támogatja a vasszerelési és zsaluzási munkálatok biztonságos és hatékony elvégzését.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Doka Xsafe plus munkaállvány rendszer Doka összecsukható munkaállvány K Doka konzolállvány M Doka XP oldalkorlát rendszer
 
Doka zsalu biztonsági rendszerek
10 termék

A Doka készre szerelt munka- és védőállványaival mindig biztonságban van az építkezésen. A gyors, minden fázisban racionális munkával költséget takaríthat meg, így még gazdaságosabb az építkezés. Az építkezéshelyi biztonság minden érintett számára fontos. A professzionális biztonsági intézkedéseknek számos előnye van: kisebb baleseti kockázat, gazdaságosság a gyorsabban végezhető munkafolyamatok által, a munkatársak fokozott motivációja és a vállalat pozitív megítélése.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
MEVA munkaállványok
 
MEVA munkaállványok

A munkaállványok alkalmazhatóak kőműves munkálatokhoz, betonozó állványként, valamint függőleges vasbeton műtárgyak zsaluzásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FB munkaállvány PERI UP Flex vasszerelő állvány PERI UP Flex időjárás elleni védőtető PERI UP Flex lépcsőtorony
 
PERI munkaállványok, védőállványok, lépcsőtornyok
6 termék

FB munkaállvány, PERI UP Flex vasszerelő állvány, időjárás elleni védőtető, lépcsőtorony, munkaszintek, acél lépcső.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
StarTec Securit falzsalura szerelhető biztonsági állvány
 
StarTec Securit falzsalura szerelhető biztonsági állvány

A StarTec Securit a jól bevált StarTec rendszer kiegészítése a Securit betonozóállvány által. A lecsukható állvány a felszerelést követően a zsalura szerelve marad. Az egymásra fektetett elemek bevetése gyors és egyszerű: betonozóállvány és korlát kinyitása, létra rögzítése, oldaltámaszok felszerelése és már lehet is zsaluzni. A magas biztonságról az átgondolt részletek gondoskodnak. Például a rendszerintegrált létra, ahol a zsalunak háttal lehet az állványra felmászni, búvónyílás, ami magától lezáródik és egy korlát, melyet még a földfelszínen készítenek elő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az egyszerűen és gyorsan szerelhető munkaállványok és védőállványok az építkezések munkaterületeit biztosítják. Előregyártott munkaállványok a bakállványok, amelyek alátámasztó bakokra fektetett állványpallókból állnak. Állványmérettől függően lehetnek kisbakok, nagybakok vagy állítható magasságú fémbakok. Főként kis magasságban történő zsaluzatok szereléséhez, falazáshoz és belső vakoláshoz használják. A magasabb munkaszintek eléréséhez létraállványok, fémállványok, függőállványok és mozgatható állványok alkalmazása szükséges.

A talpas létraállványok 4 m magasságig változtatható munkaszinttel segítik a magas helyen végzendő munkát. A létraállványok 4-6 m-es tartóelemei az állványlétrák. Az építmény mellé állított létraállványok a kívánt szélességtől függően lehetnek egy- vagy kétsorosak, védőkorláttal, lábdeszkával és feljárólétrával ellátva. Homlokzati fémállványok a tárcsás csőállványok, a keretes állványzatok és a gurulós állványok. A kerekeken, görgőkön vízszintes irányban mozgatható acél vagy alumínium mobil állványok szükség szerint a kívánt magasságba daruval emelhetők fel. A függőállványok esetében a tetőn megfelelően elhelyezett függesztőműről, tartó kötélzeten leeresztett korlátos személytartó munkahídról történik a munkavégzés.

A zsaluzási munkaszinteket a zsaluzat vagy állvány mellett felállított egykarú vagy kétkarú, lépcsőfeljárókból, lépcsőkorlátokból és podeszt lemezekből álló lépcsőtornyokon keresztül lehet megközelíteni. Az állványtornyok nagy magasságban végzett építési és zsaluzási munkák alátámasztó állványrendszerei. A kidugó állványok a szerkezetépítés folyamán a zsaluegységek daruval történő áthelyezését segítik. Elemei a teherhordó konzolgerendák, az épületszerkezethez rögzített lehorgonyzó szerkezetek, valamint a homlokzat síkja elé kinyúló, védőkorláttal biztosított munkaszintek. A liftaknák falzsaluzatának fogadására, a betonfalhoz rögzített fogadószerkezetre vagy falnyílásba ültetett aknaállványok alkalmasak.

A biztonságos munkavégzés érdekében a leesés elleni védőkorlát (mellkorlát, lábkorlát, középkorlát), zsaluzatra helyezhető védőállvány és felfogó állvány használata kötelező. Az oldalvédő határoló hálók a leesést oldalról megakadályozó védőhálók. A szerszámokat, valamint a leeső homlokzati törmeléket poliészter szálakkal megerősített HDPE-monofilament Raschel-hálókkal lehet felfogni. Az állványzatok magas porfogó hatású, sűrű szövésű hálókkal történő kiegészítése csökkenti a környezet porszennyezését.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...