Munkaállványok, védőállványok, védőhálók

KLK 230 kúszóállvány
 
KLK 230 kúszóállvány

A KLK 230-as kúszóállvány kúszókonzolokból, faltámaszokból, állványborításból és korlátokból áll össze. A konzolok alul meghosszabbíthatók, mellyel kísérőállvány alakítható ki. Az állvány és falzsaluzat együttes felhasználásával kúszó- és gátzsalu is kialakítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher Blitz homlokzati állvány Layher Allround szerelő-, homlokzati- és térállványok Layher Allround állványrendszer - Ipari megoldások Layher gurulóállványok
 
Layher munkaállványok
6 termék

Mindössze néhány alapelemmel és kézmozdulattal ez a klasszikus Layher rendszer „villámgyorsan” biztonságos alapot biztosít minden munkához. A Layher Blitz® évtizedek óta vezető szerepet játszik a „rátűzéses” keretrendszerek között. A Layher Blitz® a sokoldalú és átgondolt alkatrészválasztékának köszönhetően rendkívül gazdaságosan használható mind állványozó cégek, mind állvány-bérbeadó vállalkozások számára is.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PERI UP Easy homlokzati állványrendszer
 
PERI UP Easy homlokzati állványrendszer

A PERI UP Easy egy egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állványrendszer. Az egyik legkönnyebb acél homlokzati állványrendszer a piacon. Rendkívül biztonságos, mert az Easy kerettel együtt a következő szint védőkorlátjának előszerelése segédelemek nélkül, az alsó, biztonságos munkaszintről történik. A kereteken lévő rozetták segítségével a PERI UP Flex moduláris állványrendszer elemeivel kombinálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Layher kéder XL tető Layher Protect rendszer
 
Layher tető- és védőrendszerek
2 termék

A Layher tetői alkalmas kiegészítői lehetnek a Blitz és az Allround állványrendszereknek, ugyanis számos szigorú követelménynek felelnek meg. Zajcsökkentő hatással bírnak, környezet- és időjárás elleni védelemmel rendelkeznek, valamint hatékonyan védik a gyalogosok testi épségét is. A Keder XL tetők és a kazettás tetők, valamit a Protect rendszer használata attól függ, hogy milyen terhelésnek lesznek kitéve az építkezés alatt, és milyen időjárási viszontagságokkal (pl.: hó vagy szél) kell az építőmunkásoknak szembenézniük.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FB munkaállvány PERI UP Flex vasszerelő állvány PERI UP Flex időjárás elleni védőtető PERI UP Flex lépcsőtorony
 
PERI munkaállványok, védőállványok, lépcsőtornyok
6 termék

FB munkaállvány, PERI UP Flex vasszerelő állvány, időjárás elleni védőtető, lépcsőtorony, munkaszintek, acél lépcső.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MEVA munkaállványok
 
MEVA munkaállványok

A munkaállványok alkalmazhatóak kőműves munkálatokhoz, betonozó állványként, valamint függőleges vasbeton műtárgyak zsaluzásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Doka Xsafe plus munkaállvány rendszer Doka összecsukható munkaállvány K Doka konzolállvány M Doka XP oldalkorlát rendszer
 
Doka zsalu biztonsági rendszerek
10 termék

A Doka készre szerelt munka- és védőállványaival mindig biztonságban van az építkezésen. A gyors, minden fázisban racionális munkával költséget takaríthat meg, így még gazdaságosabb az építkezés. Az építkezéshelyi biztonság minden érintett számára fontos. A professzionális biztonsági intézkedéseknek számos előnye van: kisebb baleseti kockázat, gazdaságosság a gyorsabban végezhető munkafolyamatok által, a munkatársak fokozott motivációja és a vállalat pozitív megítélése.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
StarTec Securit falzsalura szerelhető biztonsági állvány
 
StarTec Securit falzsalura szerelhető biztonsági állvány

A StarTec Securit a jól bevált StarTec rendszer kiegészítése a Securit betonozóállvány által. A lecsukható állvány a felszerelést követően a zsalura szerelve marad. Az egymásra fektetett elemek bevetése gyors és egyszerű: betonozóállvány és korlát kinyitása, létra rögzítése, oldaltámaszok felszerelése és már lehet is zsaluzni. A magas biztonságról az átgondolt részletek gondoskodnak. Például a rendszerintegrált létra, ahol a zsalunak háttal lehet az állványra felmászni, búvónyílás, ami magától lezáródik és egy korlát, melyet még a földfelszínen készítenek elő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az egyszerűen és gyorsan szerelhető munkaállványok és védőállványok az építkezések munkaterületeit biztosítják. Előregyártott munkaállványok a bakállványok, amelyek alátámasztó bakokra fektetett állványpallókból állnak. Állványmérettől függően lehetnek kisbakok, nagybakok vagy állítható magasságú fémbakok. Főként kis magasságban történő zsaluzatok szereléséhez, falazáshoz és belső vakoláshoz használják. A magasabb munkaszintek eléréséhez létraállványok, fémállványok, függőállványok és mozgatható állványok alkalmazása szükséges.

A talpas létraállványok 4 m magasságig változtatható munkaszinttel segítik a magas helyen végzendő munkát. A létraállványok 4-6 m-es tartóelemei az állványlétrák. Az építmény mellé állított létraállványok a kívánt szélességtől függően lehetnek egy- vagy kétsorosak, védőkorláttal, lábdeszkával és feljárólétrával ellátva. Homlokzati fémállványok a tárcsás csőállványok, a keretes állványzatok és a gurulós állványok. A kerekeken, görgőkön vízszintes irányban mozgatható acél vagy alumínium mobil állványok szükség szerint a kívánt magasságba daruval emelhetők fel. A függőállványok esetében a tetőn megfelelően elhelyezett függesztőműről, tartó kötélzeten leeresztett korlátos személytartó munkahídról történik a munkavégzés.

A zsaluzási munkaszinteket a zsaluzat vagy állvány mellett felállított egykarú vagy kétkarú, lépcsőfeljárókból, lépcsőkorlátokból és podeszt lemezekből álló lépcsőtornyokon keresztül lehet megközelíteni. Az állványtornyok nagy magasságban végzett építési és zsaluzási munkák alátámasztó állványrendszerei. A kidugó állványok a szerkezetépítés folyamán a zsaluegységek daruval történő áthelyezését segítik. Elemei a teherhordó konzolgerendák, az épületszerkezethez rögzített lehorgonyzó szerkezetek, valamint a homlokzat síkja elé kinyúló, védőkorláttal biztosított munkaszintek. A liftaknák falzsaluzatának fogadására, a betonfalhoz rögzített fogadószerkezetre vagy falnyílásba ültetett aknaállványok alkalmasak.

A biztonságos munkavégzés érdekében a leesés elleni védőkorlát (mellkorlát, lábkorlát, középkorlát), zsaluzatra helyezhető védőállvány és felfogó állvány használata kötelező. Az oldalvédő határoló hálók a leesést oldalról megakadályozó védőhálók. A szerszámokat, valamint a leeső homlokzati törmeléket poliészter szálakkal megerősített HDPE-monofilament Raschel-hálókkal lehet felfogni. Az állványzatok magas porfogó hatású, sűrű szövésű hálókkal történő kiegészítése csökkenti a környezet porszennyezését.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...