Födémzsaluzatok

MevaFlex fatartós födémzsalu MevaDec födémzsalu MEVA gerenda oldaltámasz
 
MEVA födémzsaluzat
3 termék

A födémzsalu rendszerek sokoldalúak és minden alaprajz esetén alkalmazhatóak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PERI ALPHADECK födémzsaluzat PERI SKYDECK alumínium paneles födémzsaluzat		PERI GRIDFLEX födémzsaluzat alumíniumbordás táblaelemekből PERI MULTIFLEX fatartós födémzsaluzat
 
PERI födémzsaluzatok
5 termék

PERI SKYDECK alumínium paneles födémzsaluzat, PERI GRIDFLEX födémzsaluzat alumíniumbordás táblaelemekből, PERI MULTIFLEX fatartós födémzsaluzat, PERI DUO univerzális zsalurendszer.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dokamatic asztalzsalu Doka asztaláthelyező eszközök Dokadek 30 nagytáblás födémzsalu Dokaflex 1-2-4 födémzsalu
 
Doka födémzsalurendszer
4 termék

A belmagasságtól, az alaprajz formájától és a födém vastagságától függetlenül a Doka födémrendszerek mindig pontosan összehangoltak, sokoldalúan használhatók, kevés, jól kihasználható, kiváló minőségű rendszerelemmel. A Doka födémzsalui mindig optimális megoldást kínálnak a sokszínű és változatos építési feladatok kivitelezéséhez. Függetlenül a zsaluzandó terület méretétől, illetve összetettségétől, mindig garantált az optimális megoldás és a maximális biztonság.

4 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya

Vízszintes szerkezetek zsaluzására alkalmasak a födémzsaluzatok. A zsaluk függőleges terheit az aljzatra a födémtámaszok vezetik le, melyek megtámasztását háromlábak segítik. Merevítésre fő- és fióktartók szolgálnak. Kézzel mozgatható és összeszerelhető, flexibilis szerkezetek a kistáblás, fatartós és alumínium födémzsaluzatok. Fatartós födémzsaluzatoknál a tömörgerincű vagy rácsos kialakítású fatartó végeken, valamint a fatartók találkozásánál keresztfejek és támaszfejek szolgálnak a zsaluzattartók befogadására. Alumínium födémzsaluzatok esetén födémelemek alátámasztását műanyag bevonatú alumínium ejtőfejek és támaszfejek adják, melyek az alumínium profilú főtartókhoz és fióktartókhoz csatlakoztathatók. A nagy terjedelmű monolit vasbeton födémek kizsaluzását daruval mozgatható, előkészített födémasztal egységekből álló nagytáblás zsaluzat képes kiszolgálni. Szerelésekor az asztalzsalu fejekre és a közbenső asztalfejekre rögzítik a főtartókat. Ezt követi a födémtámaszok és a megfelelő távolságban, keresztirányban elhelyezett fióktartók összeépítése.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...