Falzsaluzatok

 
MEVA falzsaluzat
9 termék

A különböző falzsalu rendszerek egymással jól kombinálhatóak, magas- és mélyépítésben egyaránt alkalmazhatóak.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
PERI falzsaluzatok
6 termék

PERI VARIO GT 24 fatartós zsaluzat, PERI RUNDFLEX íves zsaluzat, PERI DOMINO, TRIO és MAXIMO keretvázas falzsaluzatok, PERI DUO univerzális zsalurendszer.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Doka keretes falzsalu rendszerek
2 termék

A Doka keretes zsalurendszerei rugalmasan alkalmazkodnak a különféle alaprajzokhoz, falhosszúságokhoz, falmagasságokhoz, a rendszerelemek pontos illeszkedése minőségi betonfelületet eredményez.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Betonfalak kialakítása helyszínen öntött, monolit technológia alkalmazása esetén falzsaluzatokkal oldható meg. Kisebb volumenű munkák vagy kiegészítő szerelések kézi, daru nélküli munkavégzését teszik lehetővé a kistáblás zsaluzatok. A nagy terjedelmű monolit vasbeton felületek zsaluzását a daruval mozgatható, megnövelt táblaméretű nagytáblás zsaluzatok képesek kiszolgálni. A síkzsaluzatok egyenes, törtvonalú és íves falak zsaluzására is alkalmasak. Anyaguk szerint lehetnek fémkeretes vagy fatartós zsaluk. Felhasználhatók egy- és kétoldalt zsaluzható falaknál egyaránt. Az egy oldalt zsaluzható falaknál a zsalukat egyoldali támasztó bakokkal támasztják meg. A kétoldalt zsaluzható falaknál a zsaluhéjakat átkötő anker szárakkal fogatják össze. A falzsaluzat attól függően, hogy milyen magas falat kell kizsaluzni, állhat vízszintes deszkázatból függőleges hevederrel vagy függőleges deszkázatból vízszintes hevederrel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...