Zsaluelemek, zsaluzási segédanyagok, állványelemek, létrák

MEVA alkus zsaluhéj
 
MEVA alkus zsaluhéj

A MEVA találmánya a 2000 óta alkalmazott, 100 %-ban famentes, számtalanszor felhasználható és újrahasznosítható műanyag alkus zsaluhéj. Legyen szó csavart, ívelt, lekerekített vagy döntött geometriáról, az előre meghajlítható, formázható „alkus” műanyag zsaluhéjjal ez egyszerűen és gyorsan elkészülhet. Ökológiai szempontból is kedvező, bármilyen formára, térgeometriai alakzatra alakítható, regenerálása után számtalanszor felhasználható, környezetkímélő zsalutechnológia.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Layher Allround TG 60 alátámasztó állványok
 
Layher alátámasztó állványok - Allround TG 60 állvány

A Layher kifejezetten alátámasztó állványok építéséhez fejlesztette ki az Allround TG 60 alátámasztó állvány keretet. Az Allround rendszerhez tartozó, három különböző méretben elérhető kiegészítő elem oszloponként hat tonna terhelés megtartására képes – és a beépített lyuktárcsáinak köszönhetően minden más Allround komponenssel teljesen kompatibilis. A TG 60-as keret és a standard Allround elemek használatával felépített, rendkívül nagy terhelhetőségű szerkezetek összeállítása igen hatékony: gyors, mégis egyedi, és mindenekelőtt – az átgondolt szerelési sorrendnek köszönhetően – biztonságos.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
MEVA FormSet rendszerfüggetlen tartozékok
 
MEVA FormSet rendszerfüggetlen tartozékok

A MEVA rendszerfüggetlen kiegészítő termékei okos megoldásokat nyújtanak úgy a falvéglezárás, rögzítés és átkötések, mint az újra beépíthető falkizárások esetére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Doka-Trenn univerzális leválasztószer Doka-OptiX leválasztószer
 
Doka leválasztószerek
2 termék

A Doka nedvszívó és nem nedvszívó zsaluhéjakhoz is kínál kitűnő leválasztószereket, melyek szép betonképet eredményeznek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Doka I-tec 20 kompozit fatartók Doka fatartók Doka födémtámaszok Doka ankerek, függesztő kónuszok
 
Doka rendszerelemek
7 termék

A Doka rendszerelemeit hosszú élettartamra, száz százalékos hatékonyságra és maximális munkahelyi biztonságra tervezték. Fatartók, zsaluhéjak, födémtámaszok, zsaluankerek, függesztőelemek.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A műanyag vagy acél alapanyagú zsaluhéj közvetlenül érintkezik a betonfelülettel, a beton megkötéséig egyben tartja a szerkezetet. Zsaluzati kiegészítők a műanyag távtartók, alátétek, ékek, zsalutábla dugók, excenterek. A betonfelület és a zsaluzat között elválasztó réteget képező zsaluleválasztó szerek révén kiváló simaságú, akár látszóbeton minőségű felületek hozhatók létre. A zsalulemezeket bordák és kalodák merevítik, illetve fogják össze. A különböző leeresztő szerkezetek (pl.: ékek, zsámolyok, csavarorsós emelők) a kizsaluzást segítik, a zsaluzat állványelemeinek egyenletes leeresztését biztosítják. A fém, fa és ezek kombinációjából álló állvány járólapok, a külső és belső átjárók az állványon történő közlekedést biztosítják. Az oldalvédelem korláttal és oldalvédő ráccsal oldható meg. Az állványok kiegészítői az állványcsövek, amelyek állványbilinccsel rögzíthetők az állványelemekhez.

A lakossági és ipari felhasználásra kifejlesztett összecsukható fellépők és szerelődobogók, félprofi, profi és szakipari létrák a magasban (tetőn, homlokzaton, stb.) végzett munkák eszközei. Egyedi igényekhez igazodó szakipari létrák: a tetőlétra, a hevederekkel meghosszabbítható kéményseprő létra, a támasztólétra, a toló- és húzóköteles létra, a kétoldalon járható létrafokos és lépcsőfokos létra, az ablaktisztító létra. Az ellenőrzési és karbantartási munkák elvégzését rögzített létrák (pl. tűzlétra, aknalétra) segíthetik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...