Betontechnológiai gépek, habarcskeverő gépek

Oli beton tűvibrátorok CM 25
 
Oli beton tűvibrátorok

A mechanikus motorral meghajtott spirálos megoldású betonvibrátorok a kopó forgó elemek miatt hamar meghibásodnak, gyakran már az első hónapokban és javításuk nem megoldható csak a fő darabok cseréjével. Azonban a frekvenciátalakítós betonvibrátorok esetén a tartósság és javíthatóság ami meghatározó, mindez megfizethető áron. Elérhető 40-50-60-65-ös fej méretekben, illetve több kivezetéses frekvencia átalakítókkal, hogy egyszerre több fejjel lehessen dolgozni egy frekvenciaváltóval. Frekvenciaváltókhoz csatlakoztathatunk zsaluvibrátorokat is. Nagyobb vastagságú, illetve sűrű vasalattal ellátott szerkezeti betonokat (pl. oszlopok, alapok, födémek, ipari padlók stb.) a jó minőség érdekében merülő betonvibrátorral kell tömöríteni. Az Oli tűvibrátorok kialakítása hosszú élettartamot és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Alkalmasak bármilyen betonszerkezet tömörítésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Somero COPPERHEAD 3.0 XD kézi vezetésű lézeres betonsimító Somero SRS 4 lézeres betonsimító gép
 
Somero lézeres betonsimító gépek
2 termék

A Somero Enterprises és lézervezérelt ipari padlóbeton terítő termékeinek neve ma már ismertek és elismertek a hazai jelentősebb ipari betonpadló készítő cégek körében: a Laser Screed, a felületi porszóró berendezés és a kézi vezetésű berendezések hosszú évek óta bizonyítják kiemelkedő helyüket a betonpadló építésben. A lézervezérelt ipari padlóbeton terítő gépek a Somero szabadalmaztatott lézerszintező technológiáját használják, melynek segítségével a beton tökéletesen tömörített, sima felületű, összefüggő padlóvá válik. A gépek használata gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, mivel automatikusan állítja a szintet, ezáltal a kezelő gyorsabban és hatékonyabban haladhat a munkaterületen. A kezelőszervek elhelyezése felhasználóbarát, biztosítva ezzel a könnyű kezelhetőséget.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polieri Orion Tech 250 betonkeverő
 
Polieri Orion Tech 250 betonkeverő

Csendes, különlegesen alkalmas kis mennyiségű habarcs és beton keveréséhez optimális minőséggel. A hajtóműves keverő kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Elektromos, egy és háromfázisú motor hőkioldó kapcsolóval. Öntött szerkezetű acél keverődob, a keverő lapátok elhelyezése homogén és gyors keverést tesz lehetővé. A gép megfelel az uniós normáknak és rendelkezik CEE minősítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Turbosol TM 27.45 aljzatbetonkészítő
 
Turbosol TM 27.45 aljzatbetonkészítő

A Turbosol gyártómű egyik kiemelt tagja a TM 27.45 estrich és szerkezeti betonkeverő és továbbító gép. Óránként akár 5 m³ (0-16 mm) szemcseméretű anyag megkeverésére és szállítására is alkalmas gép, amely nagy teljesítményű csavarkompresszorának (4500 l/perc, amely használható külön levegős eszközök részére is) segítségével 60 m magasba és 140 m távolra is képes eljuttatni a megkevert anyagot. A gép rendelhető közúton vontatható kivitelben, számtalan opcióval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna FS 400 LV aljzatvágó Husqvarna FS 600 E aljzatvágó Husqvarna FS 7000 D aljzatvágó
 
Husqvarna aljzatvágók
3 termék

A Husqvarna az alacsony karbantartási igényű aljzatvágót széles választékát kínálja, melyek vágási mélysége 122-625 mm között érhető el. A motorok teljesítménye a 4,2 kW-os benzines motortól egészen az 55,4 kW-os dízel motorig terjed. Az aljzatvágó gépek tömege 54 és 1038 kg között mozog. Valamennyi aljzatvágó kiváló teljesítményt és nyomatékot ad át a tárcsatengelynek, ami mély vágás esetén nagyobb termelékenységet jelent.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna SMART betonvibrátorok Husqvarna BV 30 betonlehúzó gerenda Husqvarna BG 375 betonsimító
 
Husqvarna betontechnológiai gépek
3 termék

A Husqvarna berendezések széles választékát kínálja a beton bedolgozási folyamat minden lépéséhez, beleértve az öntött betonfelület és padlók tömörítését, szintezését és simítását. A Husqvarna betontechnológiai gépek elérhetőek mind elektromos, mind pedig benzines kivitelben. Minden modell tervezésénél kiemelten fontos a maximális teljesítmény és megbízhatóság.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lievers betonvibrátorok Lievers betonsímítók, lehúzók
 
Lievers betontechnológiai gépek
2 termék

Ezek a gépek lehetővé teszik a szakemberek számára tökéletesen sík padló készítését; függetlenül attól, hogy milyen kicsi vagy nagy a felület. Használatuk könnyű, és egyszerű.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Barikell betonsimítók
 
Barikell betonsimítók

Egy- és ikertárcsás betonsimítógépek a felhasználás igénye szerint. A rotoros betonsimítók (helikopter rendszerű simítók) friss, de már enyhén megszilárdult betonfelületek simítására szolgálnak. Használatukkal teljesen sima, egyenletes és tömör betonfelület érhető el. A simítást először a simítótányérral végezzük, majd ezután a glettelő lapátokkal készíthetjük el a végleges felületet. A rotoros simítók használata önmagában is keményíti a felületet, de ebben a munkafázisban a felületkeményítő adalékok bedolgozása is megoldható. A rotoros betonsimítók használatával elérhető síma felületeken már szükségtelen a drága aljzatkiegyenlítő anyagok használata.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Polieri Roto 18 folyamatos habarcskeverő
 
Polieri Roto 18 folyamatos habarcskeverő

A Polieri Roto 18 kompakt horizontális keverő kizárólag zsákos anyagok keverésére alkalmas. Működtetéséhez 230 V-os elektromos hálózat szükséges. Folyamatosan és automatikusan képes megkeverni a meszes és/vagy cementes alapú maximum 4 mm-es szemcsenagyságú zsákos elkevert szárazhabarcsokat.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sima betonacél-feldolgozó gépek és szerszámok
 
Sima betonacél-feldolgozó gépek és szerszámok

Megnövelt hatékonyságú kombi vágó és hajlító gépek darabolásra, méretre vágásra és hajlításra. A Sima telepített betonacélvágók tökéletesen alkalmasak helyszíni nagy mennyiségű betonacél darabolására, hajlítására akár spirál vagy kengyelek készítésére a felhasználás igénye szerint

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FIORI DB X35 önjáró és önrakodó betonkeverő
 
FIORI önjáró betonkeverők

Önjáró betonkeverő segítségével a minőségi beton alapanyagai (a víz, a cement, a homok és a kavicsok) teljesen egységes keverékké alakulnak. A dob belsejébe adagolt anyagok a folyamatos forgó mozgásnak köszönhetően nem szilárdulnak meg, így könnyedén szállítható egyszerre nagy mennyiségű beton is. Ezek a nagykereskedelmi keverőkocsik gyors és gazdaságos habarcselőállítást biztosítanak, hogy a munkafolyamatok ne álljanak vagy lassuljanak le a betonra várás következtében. Az önjáró betonkeverő nemcsak az anyagszállításban nyújt nagy segítséget, hanem a dobjába közvetlenül beönthető, mérhető (hitelesített mérleggel is rendelkezik), keverhető és abból kiönthető az összeállított beton. Hatalmas mennyiségű beton felhasználásánál alkalmazzák őket leginkább, mint a monumentális hidak esetében, azonban építkezéseken is nagy hasznukat lehet venni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Betontechnológiai gépeket a beton előállítási, szállítási és bedolgozási munkafolyamatainál alkalmaznak. A betont alkotó nagy viszkozitású alkotóanyagok homogenizálására szolgálnak a betonkeverők. Nagy teljesítményű keverőgépek a bolygólapátozású, aktivátoros, tányéros, rotoros és kényszerrendszerű betonkeverők. Az alapanyagok keveredését a gravitációs rendszerű (ejtődobos) betonkeverőkben a forgó keverődobban elhelyezkedő lapátokkal, a kényszerkeverőkben a függőleges vagy vízszintes tengely körül forgó lapátokkal érik el. A transzportbeton építési helyre történő szállítása megoldható építőipari anyagmozgató gépekkel, betonkeverő-szállító mixerkocsikkal és csővezetékes szállítással.

A beton csővezetéken keresztüli szállításához, betonlövéshez betonszivattyút használnak. A beton bedolgozásakor a betonszerkezet tömörítését vibrációs betontömörítőkkel végzik. A belső vibrátorok a betonba merítve fejtik ki hatásukat, ilyenek a rúdvibrátorok és a tűvibrátorok. A lapvibrátorok a mechanikai rezgéseket a beton felszínén adják le. Az előregyártott betonelemek tömörítőeszközei a vibrátorasztalok, zsalurázó vibrátorok és a sokkolásos betontömörítők. A nyers betonfelület véglegesítésére betonsimító és betonlehúzó gépeket alkalmaznak. A tekercsben szállított betonacélok kiegyengetésére egyengetőgépeket, méretre vágásukhoz vágógépeket, meghajlításukra hajlítógépeket használnak. A feszítőgépek a feszítettbeton szerkezetekben elhelyezett acélhuzalok feszítésére szolgálnak. A habarcskeverő gépek zsákos anyagok megfelelő mennyiségű vízzel történő keverésére alkalmasak. Az egyenletes állagú, homogén keverést követően az így előállított habarcs illetve vakolat bedolgozásra alkalmas.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...