Somero

Somero lézeres betonsimító gépek

A Somero Enterprises és lézervezérelt ipari padlóbeton terítő termékeinek neve ma már ismertek és elismertek a hazai jelentősebb ipari betonpadló készítő cégek körében: a Laser Screed, a felületi porszóró berendezés és a kézi vezetésű berendezések hosszú évek óta bizonyítják kiemelkedő helyüket a betonpadló építésben. A lézervezérelt ipari padlóbeton terítő gépek a Somero szabadalmaztatott lézerszintező technológiáját használják, melynek segítségével a beton tökéletesen tömörített, sima felületű, összefüggő padlóvá válik. A gépek használata gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, mivel automatikusan állítja a szintet, ezáltal a kezelő gyorsabban és hatékonyabban haladhat a munkaterületen. A kezelőszervek elhelyezése felhasználóbarát, biztosítva ezzel a könnyű kezelhetőséget.

Termékcsalád tagjai

Somero COPPERHEAD 3.0 XD kézi vezetésű lézeres betonsimító
 
Somero COPPERHEAD 3.0 XD kézi vezetésű lézeres betonsimító

Lézervezérelt ipari padlóbeton terítő gép a hagyományos módszereknél pontosabb tűrésekkel. Alkalmas különböző betonreceptúrákra és konzisztenciákra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Somero SRS 4 lézeres betonsimító gép
 
Somero SRS 4 lézeres betonsimító gép

Lézervezérelt ipari padlóbeton terítő gép a hagyományos módszereknél pontosabb tűrésekkel, alkalmas különböző betonreceptúrákra és konzisztenciákra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...