PROFIRENT Gépkölcsönző Kft.

PROFIRENT Gépkölcsönző Kft.

JCB Tools gázolajos hőlégfúvó - SH 70 D - 20 kW
 
JCB Tools gázolajos hőlégfúvók

A JCB Tools gázolajos hőlégfúvók nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású hőlégfúvók, melyeket ideiglenes fűtési megoldásra terveztek ipari és kereskedelmi épületekbe, építkezésekre. Ideális kereskedelmi terekbe, például gyárakba, műhelyekbe, elosztóközpontokba, építkezésekre, MoT-garázsokba, autószervízbe és javítóközpontokba, gumiszerelőknek és mezőgazdasági épületekbe, istállókba. A beépített hőkúp pontosan tudja irányítani a hőteljesítményt, hogy szükség esetén egyenletes hőmérsékletet biztosítson. Termosztáttal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, a kívánt hőmérséklet beállítását az adott fűtési igénynek megfelelően.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JCB Tools MS210-SB gérvágó fűrész JCB DH700 bontókalapács HEX JCB AGTPK sarokcsiszoló szett JCB 18BLDD-B fúrókalapács
 
JCB Tools elektromos kéziszerszámok
7 termék

A JCB Tools gépek kemény munkára és hosszú távú működésre készültek. A kiváló minőségű akkumulátorok nagy teljesítményt nyújtanak hosszú üzemidő mellett. Angol tervezés és konstrukció, 3 éves cseregarancia, egységes akkuplatform, szénkefementes motortechnológia a megjelölt termékeknél. A JCB Tools gépek és kéziszerszámok elérhető típusai a Profirentnél: elektromos sarokcsiszoló, dekopírfűrész, gérvágó fűrész, asztali körfűrész, fúró-vésőgép, bontókalapács; akkumulátoros sarokcsiszoló, kardfűrész, dekopírfűrész, körfűrész, fúró-csavarozó, szénkefementes fúrókalapács, fúró-vésőgép, multiszerszám; tartozékok: bitfejek, fúrószárak, tárolók; kéziszerszámok: kézi szárazfűrész, kombinált fogó; ajándéktárgyak: ruházat, munkagép modellek, bögre, kulacs.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Somero COPPERHEAD 3.0 XD kézi vezetésű lézeres betonsimító Somero SRS 4 lézeres betonsimító gép
 
Somero lézeres betonsimító gépek
2 termék

A Somero Enterprises és lézervezérelt ipari padlóbeton terítő termékeinek neve ma már ismertek és elismertek a hazai jelentősebb ipari betonpadló készítő cégek körében: a Laser Screed, a felületi porszóró berendezés és a kézi vezetésű berendezések hosszú évek óta bizonyítják kiemelkedő helyüket a betonpadló építésben. A lézervezérelt ipari padlóbeton terítő gépek a Somero szabadalmaztatott lézerszintező technológiáját használják, melynek segítségével a beton tökéletesen tömörített, sima felületű, összefüggő padlóvá válik. A gépek használata gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, mivel automatikusan állítja a szintet, ezáltal a kezelő gyorsabban és hatékonyabban haladhat a munkaterületen. A kezelőszervek elhelyezése felhasználóbarát, biztosítva ezzel a könnyű kezelhetőséget.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Snorkel TL37J DC vontatható emelőgép Snorkel S3219E elektromos ollós emelő Snorkel S4726E elektromos ollós emelő
 
Snorkel emelőgépek
3 termék

A Snorkel személyemelők szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálnak. A Profirentnél megtalálhatóak a keskeny, 80 cm széles elektromos beltéri ollós emelőktől a legnagyobb. Az ollós emelők nagy platformjukkal a legnagyobb emelőkapacitással rendelkeznek az összes személyemelő típus közül. A karos emelők rendkívül rugalmas, csuklós karral rendelkeznek, amely lehetővé teszi az akadályokon való átjutást, hogy elérjék a legnagyobb kihívást jelentő munkaterületet.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
XCMG XG0807ACW elektromos ollós emelő XCMG XG1008AC elektromos ollós emelő XCMG XG1212AC elektromos ollós emelő XCMG XG1523RT terepes dízel ollós emelő
 
XCMG emelőgépek
7 termék

A Xuzhou Construction Machinery Group Co. Ltd. ( XCMG ) a világ 3. legnagyobb építőipari gépgyártója. Az XCMG vállalat 2012-ben a németországi Krefeld városában hozta létre európai központját, ahová 100 képzett szakembert is hozott az anyavállalattól, hogy tudásukkal és szakértelmükkel végezzenek minőségi munkát. A kínálatukban megtalálhatók elektromos ollós emelők, terepes elektromos ollós emelők, elektromos karos emelők, dízel ollós emelők, terepes dízel ollós emelők, dízel karos emelők, teleszkópos emelők.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Geda ferdepályás felvonók Geda oszlopos felvonók Geda csörlők Geda törmelékcsúszdák
 
Geda építési felvonók, csörlők
5 termék

A Geda felvonói különböző munkaterületeken nyújtanak profi segítséget az építkezések során, legyen szó akár állvány építéséről vagy az építkezés során használt anyagok mozgatásáról. Lehet kicsi vagy nagy építkezés, a Profirentnek minden igényre és felhasználási területre van megoldása.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Weber döngölők Weber MT lapvibrátorok Weber Mt vibrohengerek
 
Weber MT talajtömörítő gépek
3 termék

A talajtömörítők közös jellemzője a kis karbantartási igény; alacsony üzemeltetési költség, jó tömörítési hatásfok, ergonómiailag megfelelő kialakítás, és a vibrációs ártalmak kiküszöbölése. A széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy az adott igényeknek legmegfelelőbb gépet lehessen alkalmazni.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lievers betonvibrátorok Lievers betonsímítók, lehúzók
 
Lievers betontechnológiai gépek
2 termék

Ezek a gépek lehetővé teszik a szakemberek számára tökéletesen sík padló készítését; függetlenül attól, hogy milyen kicsi vagy nagy a felület. Használatuk könnyű, és egyszerű.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gölz asztali vizesvágók Gölz hézagvágók Gölz magfúrók
 
Gölz vizesvágók, hézagvágók, magfúrók
3 termék

A Gölz egy megbízható német cég, mely gyémánt technológiát használ az építőparnak tervezett gépeinél. Termékeit világszerte értékesíti, mert megbízható és professzionális. A Profirent a Gölz gépek széles palettáját értékesíti, asztali vizes vágó gépek, hézagvágók és magfúrók minden típusát. Tartozékok és a gépek alkatrészeinek értékesítésével is foglalkoznak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Heras mobil kerítés és kordon
 
Heras mobil kerítések, kordonok

Gyorsan és egyszerűen építhető mobil kerítés munkaterületek, rendezvényterületek elkerítéséhez. Könnyen és gyorsan mozgatható kis súlya miatt, áttelepítése nem okoz gondot, akár egy embernek sem. Horganyzott acélcső-keretben, hegesztett hálós panel egyik oldalon horoggal, másik oldalon fogadó szemmel. A műanyag talpak újrahasznosított anyagból készültek. A gép megfelel az uniós normáknak és rendelkezik CE minősítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...