Bosch GKS 185-LI Professional akkus körfűrész Bosch GST 185-LI Professional akkus szúrófűrész - D-alakú markolat Bosch GSA 185-LI Professional akkus szablyafűrész Bosch GBH 187-LI Professional akkus fúrókalapács
 
Bosch Professional ipari elektromos kéziszerszámok
15 termék

Kifejezetten szakemberek számára gyártott csúcsminőségű elektromos kéziszerszámok. Ezek az ipari gépek a hatékony munkavégzés és a maximális teljesítmény érdekében a legjobb technológiákat használják.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
JCB Tools MS210-SB gérvágó fűrész JCB DH700 bontókalapács HEX JCB AGTPK sarokcsiszoló szett JCB 18BLDD-B fúrókalapács
 
JCB Tools elektromos kéziszerszámok
7 termék

A JCB Tools gépek kemény munkára és hosszú távú működésre készültek. A kiváló minőségű akkumulátorok nagy teljesítményt nyújtanak hosszú üzemidő mellett. Angol tervezés és konstrukció, 3 éves cseregarancia, egységes akkuplatform, szénkefementes motortechnológia a megjelölt termékeknél. A JCB Tools gépek és kéziszerszámok elérhető típusai a Profirentnél: elektromos sarokcsiszoló, dekopírfűrész, gérvágó fűrész, asztali körfűrész, fúró-vésőgép, bontókalapács; akkumulátoros sarokcsiszoló, kardfűrész, dekopírfűrész, körfűrész, fúró-csavarozó, szénkefementes fúrókalapács, fúró-vésőgép, multiszerszám; tartozékok: bitfejek, fúrószárak, tárolók; kéziszerszámok: kézi szárazfűrész, kombinált fogó; ajándéktárgyak: ruházat, munkagép modellek, bögre, kulacs.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polieri TG515 szalagfűrész
 
Polieri TG515 szalagfűrész

A Polieri TG515 Ytong és Porotherm vágó szalagfűrész egy kompakt mobil szalagfűrész masszív kivitelben szalagfeszítő mechanikával. Összecsukható vágóasztallal Ytong és porózus anyagok vágásához. Működtetéséhez 230 V-os elektromos hálózat szükséges. A fűrész egyszerűen beállítható és kezelhető, egy fő tudja végezni a vágást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Gölz asztali vizesvágók Gölz hézagvágók Gölz magfúrók
 
Gölz vizesvágók, hézagvágók, magfúrók
3 termék

A Gölz egy megbízható német cég, mely gyémánt technológiát használ az építőparnak tervezett gépeinél. Termékeit világszerte értékesíti, mert megbízható és professzionális. A Profirent a Gölz gépek széles palettáját értékesíti, asztali vizes vágó gépek, hézagvágók és magfúrók minden típusát. Tartozékok és a gépek alkatrészeinek értékesítésével is foglalkoznak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mafell ács gépek és elektromos készülékek
 
Mafell ács gépek és elektromos készülékek

Szalagfűrész, merülőfűrész, körfűrész.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az elektromos és pneumatikus kézi szerszámok, kisgépek az építőipari kivitelezés és karbantartás kézi használatú mobil eszközei. Az ácsok, épületasztalosok, kőművesek, lakatosok, bádogosok, festők, burkolók, vízszerelők, fűtésszerelők, klímaszerelők és villanyszerelők nem nélkülözhetnek különböző univerzális vagy szakterületükön használt specifikus kisgépeket. A kézigépek a munka hatékonyságának növelését, leginkább olyan feladatok elvégzését szolgálják, melyeket kézi erővel nem, vagy csak sokkal több energia és idő ráfordítással lehetne elvégezni. Az elektromos kisgépek zöme nem csak elektromos hálózatról működtethető, hanem saját akkumulátoros változatban készül. A fúró-csavarozó, ütvecsavarozó, csavarbehajtó, csempevágó, sarokcsiszoló gépek, vésőkalapácsok, fúró-vésőkalapácsok, orrfűrészek, szúrófűrészek, kézi szalagfűrészek, körfűrészek, falcgyaluk készülnek hálózati csatlakoztatású és akkumulátoros változatban is. Sok eszköz pneumatikus működtetésű is lehet. Alkalmazásuk olyan ipari környezetben előnyös, ahol sűrített levegő más feladatokhoz is rendelkezésre áll, egyébként mobil kompresszorral működtethetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...