JCB Tools MS210-SB gérvágó fűrész JCB DH700 bontókalapács HEX JCB AGTPK sarokcsiszoló szett JCB 18BLDD-B fúrókalapács
 
JCB Tools elektromos kéziszerszámok
7 termék

A JCB Tools gépek kemény munkára és hosszú távú működésre készültek. A kiváló minőségű akkumulátorok nagy teljesítményt nyújtanak hosszú üzemidő mellett. Angol tervezés és konstrukció, 3 éves cseregarancia, egységes akkuplatform, szénkefementes motortechnológia a megjelölt termékeknél. A JCB Tools gépek és kéziszerszámok elérhető típusai a Profirentnél: elektromos sarokcsiszoló, dekopírfűrész, gérvágó fűrész, asztali körfűrész, fúró-vésőgép, bontókalapács; akkumulátoros sarokcsiszoló, kardfűrész, dekopírfűrész, körfűrész, fúró-csavarozó, szénkefementes fúrókalapács, fúró-vésőgép, multiszerszám; tartozékok: bitfejek, fúrószárak, tárolók; kéziszerszámok: kézi szárazfűrész, kombinált fogó; ajándéktárgyak: ruházat, munkagép modellek, bögre, kulacs.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bosch GBH 185-LI Professional akkus fúrókalapács Bosch GDS 18V-450 PC Professional akkus ütvecsavarozó Bosch GOP 185-LI Professional akkus multifunkciós vágószerszám Bosch GKS 185-LI Professional akkus körfűrész
 
Bosch Professional ipari elektromos kéziszerszámok
18 termék

Kifejezetten szakemberek számára gyártott csúcsminőségű elektromos kéziszerszámok. Ezek az ipari gépek a hatékony munkavégzés és a maximális teljesítmény érdekében a legjobb technológiákat használják.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bosch GDS 18V-450 PC Professional akkus ütvecsavarozó
 
Bosch GDS 18V-450 PC Professional akkus ütvecsavarozó

Az egyenletes csavarbehajtás érdekében a Bosch GDS 18V-450 PC Professional akkus ütvecsavarozó kétféle alapértelmezett üzemmóddal rendelkezik. A fa és a fém üzemmódok választásának lehetősége kontrollált alkalmazást biztosít a felhasználó számára. Az ütvecsavarozó lassítása vagy kikapcsolása lehetővé teszi a csavarfejek törésének elkerülését, vagy a csavarok, anyák megszakítását. A csúcsteljesítmény érdekében GDS 18V-450 ütvecsavarozó 450 Nm-es meghúzási és 800 Nm-es oldási nyomatékkal rendelkezik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna TS 400 F univerzális téglavágó Husqvarna TS 60 csempevágó
 
Husqvarna csempe- és téglavágók
2 termék

A Husqvarna asztali vágógépei könnyen szállíthatók és egyszerűen használhatók, legyen szó akár nagyméretű tégla, vagy kisebb burkolólap vágásáról. Robusztus és megbízható vágógépek, melyek ideálisa kőműves és burkoló munkákhoz.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna K 970 univerzális vágógép Husqvarna K 535i akkumulátoros beton- és fémdaraboló Husqvarna K 4000 CNB vágógép
 
Husqvarna kézi vágógépek
3 termék

A felhasználók igényei szerint tervezett Husqvarna kézi darabológépek tökéletesen kiegyensúlyozott, egyszerűen használható és könnyű vágógépek. Husqvarna kézi darabolók egyet jelentenek a tökéletes megbízhatósággal és a kiváló teljesítménnyel. A Husqvarna a kézi vágógépek széles termékskálájával rendelkezik, mely számos modellt foglal magába. A darabológépek elérhetőek elektromos, benzines, hidraulikus vagy pneumatikus kivitelben, a maximális vágási mélység pedig 450 mm.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna DM 220 kézi magfúró Husqvarna DM 400 kézi magfúró Husqvarna DM 540i akkumulátoros fúró
 
Husqvarna kézi fúrógépek
3 termék

A Husqvarna fúrórendszerek részét képezik a nagy teljesítményű fúrómotorok és robusztus állványok. A termékkínálat az elektromos kézi berendezésektől a hidraulikus berendezésekig terjed. A fejlesztéseknél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a gépet kezelő személy hatékonyan, kevesebb erőfeszítéssel tudjon dolgozni, ezáltal több fúrást végezhessen munkaóránként.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polieri TG515 szalagfűrész
 
Polieri TG515 szalagfűrész

A Polieri TG515 Ytong és Porotherm vágó szalagfűrész egy kompakt mobil szalagfűrész masszív kivitelben szalagfeszítő mechanikával. Összecsukható vágóasztallal Ytong és porózus anyagok vágásához. Működtetéséhez 230 V-os elektromos hálózat szükséges. A fűrész egyszerűen beállítható és kezelhető, egy fő tudja végezni a vágást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Gölz asztali vizesvágók Gölz hézagvágók Gölz magfúrók
 
Gölz vizesvágók, hézagvágók, magfúrók
3 termék

A Gölz egy megbízható német cég, mely gyémánt technológiát használ az építőparnak tervezett gépeinél. Termékeit világszerte értékesíti, mert megbízható és professzionális. A Profirent a Gölz gépek széles palettáját értékesíti, asztali vizes vágó gépek, hézagvágók és magfúrók minden típusát. Tartozékok és a gépek alkatrészeinek értékesítésével is foglalkoznak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mafell ács gépek és elektromos készülékek
 
Mafell ács gépek és elektromos készülékek

Szalagfűrész, merülőfűrész, körfűrész.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az elektromos és pneumatikus kézi szerszámok, kisgépek az építőipari kivitelezés és karbantartás kézi használatú mobil eszközei. Az ácsok, épületasztalosok, kőművesek, lakatosok, bádogosok, festők, burkolók, vízszerelők, fűtésszerelők, klímaszerelők és villanyszerelők nem nélkülözhetnek különböző univerzális vagy szakterületükön használt specifikus kisgépeket. A kézigépek a munka hatékonyságának növelését, leginkább olyan feladatok elvégzését szolgálják, melyeket kézi erővel nem, vagy csak sokkal több energia és idő ráfordítással lehetne elvégezni. Az elektromos kisgépek zöme nem csak elektromos hálózatról működtethető, hanem saját akkumulátoros változatban készül. A fúró-csavarozó, ütvecsavarozó, csavarbehajtó, csempevágó, sarokcsiszoló gépek, vésőkalapácsok, fúró-vésőkalapácsok, orrfűrészek, szúrófűrészek, kézi szalagfűrészek, körfűrészek, falcgyaluk készülnek hálózati csatlakoztatású és akkumulátoros változatban is. Sok eszköz pneumatikus működtetésű is lehet. Alkalmazásuk olyan ipari környezetben előnyös, ahol sűrített levegő más feladatokhoz is rendelkezésre áll, egyébként mobil kompresszorral működtethetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...