Bosch GCM 18V-216 DC Professional akkus leszabó és gérvágó fűrész Bosch GSB 18V-150 C Professional akkus ütvefúró-csavarozó Bosch GRG 18V-16 C Professional akkus popszegecselő Bosch GSB 185-LI Professional akkus ütvefúró-csavarozó
 
Bosch Professional ipari elektromos kéziszerszámok
10 termék

Kifejezetten szakemberek számára gyártott csúcsminőségű elektromos kéziszerszámok. Ezek az ipari gépek a hatékony munkavégzés és a maximális teljesítmény érdekében a legjobb technológiákat használják.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Duss fúrógépek Mafell ács gépek és elektromos készülékek
 
Kézigépek faszerkezetekhez
2 termék

Mafell ács gépek és elektromos készülékek, Duss fúrók és ütvefúrók, kombi kalapácsok, törő és bontó kalapácsok, gyémánt magos fúrók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gölz asztali vizesvágók Gölz hézagvágók Gölz magfúrók
 
Gölz vizesvágók, hézagvágók, magfúrók
3 termék

A Gölz egy megbízható német cég, mely gyémánt technológiát használ az építőparnak tervezett gépeinél. Termékeit világszerte értékesíti, mert megbízható és professzionális. A Profirent a Gölz gépek széles palettáját értékesíti, asztali vizes vágó gépek, hézagvágók és magfúrók minden típusát. Tartozékok és a gépek alkatrészeinek értékesítésével is foglalkoznak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az elektromos és pneumatikus kézi szerszámok, kisgépek az építőipari kivitelezés és karbantartás kézi használatú mobil eszközei. Az ácsok, épületasztalosok, kőművesek, lakatosok, bádogosok, festők, burkolók, vízszerelők, fűtésszerelők, klímaszerelők és villanyszerelők nem nélkülözhetnek különböző univerzális vagy szakterületükön használt specifikus kisgépeket. A kézigépek a munka hatékonyságának növelését, leginkább olyan feladatok elvégzését szolgálják, melyeket kézi erővel nem, vagy csak sokkal több energia és idő ráfordítással lehetne elvégezni. Az elektromos kisgépek zöme nem csak elektromos hálózatról működtethető, hanem saját akkumulátoros változatban készül. A fúró-csavarozó, ütvecsavarozó, csavarbehajtó, csempevágó, sarokcsiszoló gépek, vésőkalapácsok, fúró-vésőkalapácsok, orrfűrészek, szúrófűrészek, kézi szalagfűrészek, körfűrészek, falcgyaluk készülnek hálózati csatlakoztatású és akkumulátoros változatban is. Sok eszköz pneumatikus működtetésű is lehet. Alkalmazásuk olyan ipari környezetben előnyös, ahol sűrített levegő más feladatokhoz is rendelkezésre áll, egyébként mobil kompresszorral működtethetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...