Bosch GTC 600 C Professional hőkamera
 
Bosch GTC 600 C Professional hőkamera

A Bosch GTC 600 C Professional hőkamera alkalmas a hőmérséklet-különbségek gyors és egyszerű mérésére, akár kültéren is. A maximális hőmérési alkalmazhatóságért a hőkamera nagy termikus felbontást és széles mérési tartományt biztosít. A Bosch Thermal alkalmazásnak és a GTC Transfer szoftvernek köszönhetően a hőképek egyszerűen dokumentálhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TA-SCOPE beszabályozó műszer
 
TA-SCOPE beszabályozó műszer

A TA-SCOPE nagy teljesítményű, hatékony beszabályozó műszer. Segítségével pontosan megmérhető és dokumentálható a hidraulikai rendszerekben fellépő nyomáskülönbség (Δp), térfogatáram, hőmérséklet és teljesítmény. Masszív, pontos és felhasználóbarát. A TA-Scope nemcsak egy gyorsabb, hatékonyabb beszabályozást, hanem a pontos hibadiagnózis felállítását is lehetővé teszi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bosch D-TECT 200 C Professional falszkenner
 
Bosch D-TECT 200 C Professional falszkenner

A Bosch D-TECT 200 C Professional falszkenner a Radar technológiának és a modern felhasználói felületnek köszönhetően minden tárgyat pontosan érzékel (akár 20 cm-es mélységig) és egyértelműen ábrázol. A D-tect 200 C falszkenner bel- és kültéri feladatokhoz egyaránt alkalmazható, segítségével elkerülhetők a munkavégzés során (pl. fúráskor) okozott esetleges károk. A képernyőfelvétel funkcióval gyorsan és egyszerűen elvégezhető a dokumentálás, a képernyőfelvételek lementhetők SD-kártyára vagy USB-C csatlakozón keresztül. A Bosch D-TECT 200 C falszkenner számos faltípuson (pl. tégla, beton, gipszkarton, stb.) keresztül érzékeli a feszültség alatti vagy feszültségmentes kábeleket, a mágnesezhető és nem mágnesezhető fémeket, az üres és vízzel teli műanyag csöveket, a fa alapszerkezeteket. Kiegészítő funkcióként segít egy esetleges szivárgás vagy csőtörés helyének megtalálásában is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bosch GRL 600 CHV Professional forgólézer Bosch GCL 2-50 G Professional kombilézer Bosch GLL 2-15 G Professional vonallézer Bosch GLL 3-80 CG Professional vonallézer
 
Bosch Professional szintező lézerek
6 termék

Masszív kialakítású por és fröccsenő víz ellen védett Bosch Professional forgó-, kombi-, vonal- és pontlézerek.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bosch GLM 50-27 CG Professional lézeres távolságmérő Bosch GLM 50-27 C Professional lézeres távolságmérő
 
Bosch Professional lézeres távolságmérők
2 termék

Robusztus és megbízható lézeres távolságmérők, melyek a gumitokozásnak köszönhetően ellenállnak a 1,5 m magasból történő leesésnek is. Gyors és hatékony adattovábbítás és dokumentálás a Bluetooth® kapcsolatnak és a Bosch MeasureOn alkalmazásnak köszönhetően.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hioki 3198 hálózati analizátor
 
Hioki 3198 hálózati analizátor

A HIOKI 3198 háromfázisú ipari villamos hálózatok (I; U; Hz; kW; kVAr; kWh; kVArh..) feszültségének és áramának tranzienseit, feszültség eséseket, feszültség emelkedéseket, feszültség kimaradásokat és a frekvencia ingadozásokat, flickereket és a harmonikus analízisét méri az 50. harmonikusig egyen- és váltóáramnál. Az analizátor lehetővé teszi az összes elektromos mennyiség RMS értékének háromfázisú mérését váltóáramú rendszereknél.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kézi mérőműszerekkel mérési adatok gyűjtése, elemzése és megjelenítése végezhető el. Az építőiparban kitűzésre, épületfelmérésre, távolság, magasság, dőlésszög mérésére, terület- és térfogatszámításra lézeres távolságmérőket alkalmaznak. Vízszintes és függőleges vonalak kijelölésére szolgálnak a szintezőlézerek (vonallézer, keresztvonallézer, pontlézer, forgólézer) és optikai szintezők. A multiméterek sokoldalú épületvillamossági mérőeszközök. Alkalmasak többek között feszültség, ellenállás, teljesítmény mérésére, folytonossági, tranzisztor és dióda teszt elvégzésére. Klíma- és légtechnikai adatok mérésére szolgálhatnak például a gázmérők, szivárgás mérők, füstgázelemzők, légáramlás mérők, hőmérők, thermométerek, páratartalmat mérő eszközök. Az infrakamerák és hőkamerák a termográfiás hibafeltárás mérőműszerei. Zajszintmérő készülékekkel a zajszint nagy pontossággal megállapítható. A vízminőség és folyadék ellenőrző készülékek a vízben található anyagok analizálására szolgálnak. Video-endoszkópokkal a nehezen hozzáférhető helyek, bontás nélküli vizsgálata lehetséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...