TA-SCOPE beszabályozó műszer
 
TA-SCOPE beszabályozó műszer

A TA-SCOPE nagy teljesítményű, hatékony beszabályozó műszer. Segítségével pontosan megmérhető és dokumentálható a hidraulikai rendszerekben fellépő nyomáskülönbség (Δp), térfogatáram, hőmérséklet és teljesítmény. Masszív, pontos és felhasználóbarát. A TA-Scope nemcsak egy gyorsabb, hatékonyabb beszabályozást, hanem a pontos hibadiagnózis felállítását is lehetővé teszi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hioki 3198 hálózati analizátor
 
Hioki 3198 hálózati analizátor

A HIOKI 3198 háromfázisú ipari villamos hálózatok (I; U; Hz; kW; kVAr; kWh; kVArh..) feszültségének és áramának tranzienseit, feszültség eséseket, feszültség emelkedéseket, feszültség kimaradásokat és a frekvencia ingadozásokat, flickereket és a harmonikus analízisét méri az 50. harmonikusig egyen- és váltóáramnál. Az analizátor lehetővé teszi az összes elektromos mennyiség RMS értékének háromfázisú mérését váltóáramú rendszereknél.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kézi mérőműszerekkel mérési adatok gyűjtése, elemzése és megjelenítése végezhető el. Az építőiparban kitűzésre, épületfelmérésre, távolság, magasság, dőlésszög mérésére, terület- és térfogatszámításra lézeres távolságmérőket alkalmaznak. Vízszintes és függőleges vonalak kijelölésére szolgálnak a szintezőlézerek (vonallézer, keresztvonallézer, pontlézer, forgólézer) és optikai szintezők. A multiméterek sokoldalú épületvillamossági mérőeszközök. Alkalmasak többek között feszültség, ellenállás, teljesítmény mérésére, folytonossági, tranzisztor és dióda teszt elvégzésére. Klíma- és légtechnikai adatok mérésére szolgálhatnak például a gázmérők, szivárgás mérők, füstgázelemzők, légáramlás mérők, hőmérők, thermométerek, páratartalmat mérő eszközök. Az infrakamerák és hőkamerák a termográfiás hibafeltárás mérőműszerei. Zajszintmérő készülékekkel a zajszint nagy pontossággal megállapítható. A vízminőség és folyadék ellenőrző készülékek a vízben található anyagok analizálására szolgálnak. Video-endoszkópokkal a nehezen hozzáférhető helyek, bontás nélküli vizsgálata lehetséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...