Weidmüller Kft.

Weidmüller kézi mérőműszerek, ellenőrzőműszerek

Elektromos berendezések és készülékek beüzemelésekor, karbantartásakor és javításakor az ellenőrzések döntő szerepet játszanak. Az üzembehelyező személy köteles a berendezést vagy a megfelelő berendezés részt hibátlan működés szempontjából ellenőrizni. Ugyanígy biztosítania kell a műszaki szabályok betartását, különös tekintettel a szabványos előírásokra és az energiaellátó berendezések műszaki csatlakozási feltételeire. A Weidmüller feszültség- és áramellenőrző eszközeivel minden felhasználó az előírásoknak megfelelő intézkedéseket hajthat végre.

Letöltések

Weidmüller kézi mérőműszerek, ellenőrzőműszerek <br>
(Szerszám katalógus, G fejezet) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 90.3 kB
Weidmüller kézi mérőműszerek, ellenőrzőműszerek
(Szerszám katalógus, G fejezet)
 
Kétpólusú feszültségteszter - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 2.7 MB
Kétpólusú feszültségteszter
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Weidmüller sorkapocsjelölők Weidmüller vezetékjelölők, kábeljelölők Weidmüller készülékjelölők Weidmüller nyomtatórendszerek
 
Weidmüller jelöléstechnikai rendszerek
5 termék

A Weidmüller átfogó termékcsaládot kínál készülékek, vezetékek és csatlakozók jelölésére. A jelölőrendszerek a meglévő CAE szoftver adatait használják gyors és tartós jelölések nyomtatásához. A Weidmüller MultiCard koncepciója világszerte új mércét állított. Mind a Weidmüller termékekhez, mind egyéb gyártók termékeihez kiváló minőségű jelölőrendszereket kínálnak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Weidmüller Klippon Connect SNAP IN sorkapcsok Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (A sorozat) Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (P sorozat) Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, húzórugós technológiával (Z sorozat)
 
Weidmüller sorkapcsok általános felhasználásra
8 termék

A sorkapcsoknak a mindennapokban jó néhány dolgot ki kell bírni. A robusztusság és megbízhatóság mellett hangsúlyt kell fektetni az áttekinthetőségre és az egyszerű kezelhetőségre is. Csak így lehet megakadályozni a hibás vezetékezést, és elérni a megbízható, biztos kötést. A csatlakozástechnológia kiválasztása az aktuális alkalmazástól függ. Mindegy, hogy csavaros vagy rugós, a bevált Weidmüller csatlakozórendszerekkel és az átfogó Klippon® Connect termékválasztékkal hatékonyan és rugalmasan valósíthat meg minden kapcsolószekrényben levő alkalmazást.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller szerszámkészletek
 
Weidmüller szerszámkészletek

A műhelyek és üzemek előnyben részesítik a jól rendezett szerszám választékot. A Weidmüller ezt a felismerést ülteti át termékeibe, melyek ezáltal nagyfokú felhasználói hasznukkal, valamint funkcionalitásukkal tunnek ki. A Weidmüller vágásra, csupaszolásra és érvéghüvelyek krimpelésére szolgáló szerszámkészletei a szakma igényeihez igazodó üzemi felszereléseket kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
VARITECTOR PU AC túlfeszültség-védelmi készülék integrált biztosítékkal
 
VARITECTOR PU AC túlfeszültség-védelmi készülék integrált biztosítékkal

A Weidmüller VPU-sorozatának jól bevált túlfeszültség-védelmei immár biztosítékokkal ellátott változatban is elérhetőek, így nincs szükség további biztosítékra az SPD előtt. A kombinált II+III típusú túlfeszültség-védelem védelmi útvonalanként egy-egy biztonsági biztosítékkal van ellátva, és univerzálisan használható az áramelosztó rendszerekben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller Configurator (WMC) szoftver sorkapocslécekhez és kötődobozokhoz
 
Weidmüller Configurator (WMC) szoftver sorkapocslécekhez és kötődobozokhoz

Klippon® szolgáltatásunk keretében a gyors kiszállítást is magába foglaló „Saját Összeállítás Rendelése” szolgáltatással a Weidmüller olyan előnyöket kínál, mint a perceken belül elkészülő árajánlat, a rugalmas, rendelésre végzett gyártás és a szigorú kiszállítási határidők az egyedi szereléshez. Ami mindezt lehetővé teszi, az a Weidmüller Confi gurator (WMC), melyben önállóan tervezheti, dokumentálhatja és rendelheti meg projektjét, valamint bármikor érdeklődhet is róla a hét minden napján, napi 24 órában. A választott szolgáltatási szinttől függően az Ön által a WMC-ben megadott adatok alapján a megbeszélt határidőn belül a cég összeállítja a kiválasztott alkatrészeket, amiket ezután közvetlenül elküldenek Önnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Kézigépek
Kézigépek
Mérőműszerek
Mérőműszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...