a_6_d_17_1245224852796_Weidmuller_logo_uj.jpg Weidmüller professzionális szerszámok

Professzionális, csúcsminőségű kéziszerszámok vágáshoz, csupaszoláshoz, krimpeléshez, csavarozáshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A kínálatot a szerszámkészletek teszik teljessé, melyek a szerszámokat és tartozékaikat költséghatékony formában egyszerre tartalmazzák. A Weidmüller automata gépei megkönnyítik az állandóan ismétlődő munkát, és értékes időt takarítanak meg.

Termékcsalád tagjai

 
Weidmüller vágószerszámok

A kábeleket és vezetékeket a különböző csatlakozási módoknak megfelelően kell előkészíteni. A mechanikus hajtás és a specifikusan szerkesztett vágóélforma minimálisra csökkenti a szükséges kézi erőt. A Weidmüller a réz vagy alumínium kábelek vágására specializálódott. A termékpaletta a közvetlen erőátvitelű, kis keresztmetszetekre készült vágószerszámtól a nagy átmérőkre készült vágószerszámokig terjed.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller csupaszolószerszámok

A professzionális csupaszolószerszámokkal tökéletes a megmunkálás, amennyiben a szerszámot a szigetelésnek és a vezeték keresztmetszetének megfelelően állítjuk be. Csupaszolás alatt a szigetelés átvágását és eltávolítását értjük. A művelet elvégzése során be kell tartani a csupaszolási hosszméretet, illetve nem szabad megsérteni a vezetőt. Ugyanez érvényes a megmaradó szigetelésre is. A stripax® csupaszolószerszámok mindig állandó, a DIN előírásoknak megfelelo csupaszolási eredményt garantálnak. A szerszámok a normál PVC szigetelésekhez vannak igazítva.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller krimpelőszerszámok

Csupaszolás után a kábelvégre csatlakozókat vagy érvéghüvelyeket lehet krimpelni. A krimpelés biztos összeköttetést képez a vezető és a csatlakozó között, és a legmesszebbmenőkig kiváltotta a forrasztásos módszert. A krimpelés szó egy, a vezető és a csatlakozóelem közötti, homogén, nem oldható csatlakozás létrehozását jelenti. A tökéletes csatlakozás kizárólag jó minőségű, precíziós szerszámmal érhető el. A Weidmüller szerszámokkal létrehozott csatlakozások megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és előírásoknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller fogók

Feszültség alatt végzett munkáknál be kell tartani bizonyos előírásokat, illetve olyan speciális szerszámok használatára van szükség, melyek kifejezetten ilyen munkákhoz lettek kifejlesztve, illetve tesztelve. A Weidmüller a nemzeti és nemzetközi szabványoknak megfelelő fogókat kínál felhasználói számára. Minden fogót DIN EN 60900 szerint tesztelnek és gyártanak. A fogók - ergonomiai kialakításuknak köszönhetően - pontosan illeszkednek a kéz formájához. Az ujjak a munka során nem nyomódnak össze, egyszerűbb a kéz pozicionálása, illetve ezáltal a munka elvégzése is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller csavarhúzók

A Weidmüller csavarhúzóválaszték ergonomikus formájával és sokoldalúságával, speciálisan a professzionális használók magas igényeihez szabott. A biztonságos, kézi csavaros összeköttetésekre a Weidmüller csavarhúzók és kézi nyomatékcsavarhúzók speciális fogási geometriát, csúszásbiztonságot és speciális SoftFinish®-zónát nyújtanak az optimális kezelés, kézkímélő munka és elektromos biztonság biztosítása érdekében. A kézi nyomatékcsavarhúzókhoz a Weidmüller ideális kiegészítésként elektromos csavarhúzók, standard bit-ek és innovatív, gyorsan cserélhető tartók széles választékát kínálja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller kézi mérőműszerek, ellenőrzőműszerek

Elektromos berendezések és készülékek beüzemelésekor, karbantartásakor és javításakor az ellenőrzések döntő szerepet játszanak. Az üzembehelyező személy köteles a berendezést vagy a megfelelő berendezés részt hibátlan működés szempontjából ellenőrizni. Ugyanígy biztosítania kell a műszaki szabályok betartását, különös tekintettel a szabványos előírásokra és az energiaellátó berendezések műszaki csatlakozási feltételeire. A Weidmüller feszültség- és áramellenőrző eszközeivel minden felhasználó az előírásoknak megfelelő intézkedéseket hajthat végre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller szerszámkészletek

A műhelyek és üzemek előnyben részesítik a jól rendezett szerszám választékot. A Weidmüller ezt a felismerést ülteti át termékeibe, melyek ezáltal nagyfokú felhasználói hasznukkal, valamint funkcionalitásukkal tunnek ki. A Weidmüller vágásra, csupaszolásra és érvéghüvelyek krimpelésére szolgáló szerszámkészletei a szakma igényeihez igazodó üzemi felszereléseket kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller vezetékdaraboló, csupaszoló, krimpelő automaták

A krimpelési folyamatok észszerűsítése megköveteli az egyes munkalépések automatizálását. A vezetékek racionális feldolgozását megvalósító automaták jelentik a jövőorientált szemlélet számára adott választ. Emellett a vevőknél a rugalmasság és a funkcionalitás játszik döntő szerepet. A Weidmüller átfogó automataprogramjával professzionális és racionális megoldásokat kínál a kábelmegmunkálás és feldolgozás területén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Professzionális Weidmüller szerszámok akciója
Könnyen kezelhető szerszám szettek és táskák, illetve szerszámos kocsi betétek akciós áron 2019. november 11-től 2020. január 31-ig
Professzionális Weidmüller szerszámok akciója
Weidmüller szerszámkatalógus 2019-2020
Október elején megjelent az új magyar nyelvű katalógus a teljes, aktuális szerszám választékkal
Weidmüller szerszámkatalógus 2019-2020
Kábelsaruk és krimpelő szerszámok - új katalógus a Weidmüllertől
Frissen megjelent magyar nyelvű katalógus a kibővített termékcsaládokról
Kábelsaruk és krimpelő szerszámok - új katalógus a Weidmüllertől
Megjelent a Weidmüller krimpelőszerszámok önálló prospektusa
A Weidmüller krimpelőszerszámok mindenfajta érintkezőhöz a legmegfelelőbb krimpelési formát biztosítják
Megjelent a Weidmüller krimpelőszerszámok önálló prospektusa
Megjelent a Weidmüller Red Line termékcsalád katalógusa
Kéziszerszámok kivitelezéshez és karbantartáshoz
Megjelent a Weidmüller Red Line termékcsalád katalógusa

További termékek a cégtől

 
Weidmüller Klippon Protect készülékházak, kötődobozok

A Klippon® márkanév a tokozatokat illetően már hosszú ideje a szakértelem és a minőség szinonimája, legyen szó szabványos ipari alkalmazásokról vagy mostoha környezetben való alkalmazásokról. A Weidmüller a Klippon® TB-sorozat új kiadású, rozsdamentes acél házaival illetve a Klippon® K-sorozat alumíniumházaival tovább erősíti a márkanév hírnevét. A választékot a Klippon® POK üvegszállal erősített poliészter házak és az ipari polikarbonát házak családja egészíti ki. A Weidmüller a dobozokat - a vevői igényeknek megfelelően - teljesen felszerelve, sorkapcsokkal és tömszelencékkel szállítja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller jelöléstechnikai rendszerek
5 termék

A Weidmüller átfogó termékcsaládot kínál készülékek, vezetékek és csatlakozók jelölésére. A jelölőrendszerek a meglévő CAE szoftver adatait használják gyors és tartós jelölések nyomtatásához. A Weidmüller MultiCard koncepciója világszerte új mércét állított. Mind a Weidmüller termékekhez, mind egyéb gyártók termékeihez kiváló minőségű jelölőrendszereket kínálnak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller sorkapcsok
15 termék

Az energia- és irányítástechnikában a növekvő funkcionalitással, kisebb méretekkel és az egyre komplexebb elemekkel és rendszerekkel folyamatosan nőnek a csatlakozástechnikával szembe állított követelmények. A Klippon® Connect sorkapocs kínálatban megtalálható a speciális alkalmazási termékcsalád és az univerzális sorozat. A különleges követelmények határozzák meg melyik a legalkalmasabb. Folyamattámogató szolgáltatások, úgy mint a tervezőszoftver vagy az egyedi szerelési szolgáltatás egészíti ki a kínálatot.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller tömszelencék

A Weidmüller Kft. kiegészítésképpen számos kábel-/és vezetékbevezetőt is kínál: különböző kivitelű műanyag, sárgaréz, és nemesacél tömszelencéket, IP 66,67 vagy IP69k védettséggel. A tömszelencékhez előre konfekcionált vezetékeket is, melyek a moduláris többhuzalos-/kábelbevezetőrendszerek segítségével egyszerűen csatlakoztathatók az üzemi eszközbe. Nem utolsó sorban tartalmaz kínálatuk Ex-tanúsítvánnyal rendelkező tömszelencéket és kábel-/vezeték bevezető rendszereket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller tápegységek
5 termék

Kapcsolóüzemű tápegységek 5 V -tól 24 V és 48 V -ig, szünetmentes tápegységek és elektronikus biztosítók 24 V-os hálózatokhoz. A transzformátorok és tápegységek lényeges összekötő elemei az automatizálási rendszerek táplálásának, és egyben központi szerepet kapnak minden kapcsolószekrényben. A villamos működtetésű rendszerelemek táplálására ugyan világszerte egységesen elfogadták a 24 V-os vezérlőfeszültséget, de ennek ellenére változatlanul szükség van eltérő feszültségszintekre is. Mivel a megfelelő táplálásnak meghatározó szerepe van a kapcsolódó rendszerelemek megbízható működése szempontjából, ezért azt rendkívüli gondossággal kell kiválasztani.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Kézigépek
Kézigépek
Mérőműszerek
Mérőműszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...