CHE 18.0-EC /5.0 szett akkumulátoros fúrókalapács szénkefementes motorral, 18,0 V
 
CHE 18.0-EC /5.0 szett akkumulátoros fúrókalapács szénkefementes motorral, 18,0 V

A CHE 18.0-EC akkumulátoros fúrókalapács négy kapcsolható funkcióval (fúrás, ütvefúrás, vésés, véső igazítás) az építési munkálatok és renoválások ideális munkaeszköze. Legyen szó akár épületgépészeti, akár felújítási munkálatokról, megfelelő teljesítménnyel rendelkezik a feladatok elvégzéséhez. A fúrókalapács a FLEX egyedülálló KEEP COOL™ önhűtő Li-Ion akkumulátoraival kombinálva megbízható eszköz akár az egész napos munkákhoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
GE 7 Giraffe® fal- és mennyezet csiszoló
 
GE 7 Giraffe® fal- és mennyezet csiszoló

A GE 7 Giraffe® fal- és mennyezet csiszoló cserélhető fejekkel a jelenleg kapható legújabb és legkorszerűbb falcsiszoló. A cserélhető excenteres fej a 4 mm-es lökethosszal megkönnyíti a tökéletes felületek elérését (Q3 és Q4 minőségben). A csapott élszegmensű és a háromszög fej pedig lehetővé teszi a felületi átmenetek (fal-fal, fal-mennyezet) élközeli csiszolását. A fej forgása a gép mozgását követi, a munka megszakítása nélkül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Flex GE 5 R hosszú szárú fal- és mennyezetcsiszoló gép
 
Flex GE 5 R hosszú szárú fal- és mennyezetcsiszoló gép

A piacon kapható legkorszerűbb és legkönnyebb hosszú szárú ipari fal- és mennyezetcsiszoló gép. Megfelelő porszívóval használva szinte szálló por nélkül csiszolható le vele tapéta, polisztirol panel, gipszkarton, vakolat, gipsz, festék, mész és számos más anyag. Nagyobb felületek (akár több 1000 m²) festés előtti, valamint közbenső és végső rétegek felvitele előtti előkészítésre ajánlott professzionális minőségű csiszoló, 225 mm-es tányérral.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Weidmüller vágószerszámok Weidmüller csupaszolószerszámok Weidmüller krimpelőszerszámok Weidmüller fogók
 
Weidmüller professzionális szerszámok
8 termék

Professzionális, csúcsminőségű kéziszerszámok vágáshoz, csupaszoláshoz, krimpeléshez, csavarozáshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A kínálatot a szerszámkészletek teszik teljessé, melyek a szerszámokat és tartozékaikat költséghatékony formában egyszerre tartalmazzák. A Weidmüller automata gépei megkönnyítik az állandóan ismétlődő munkát, és értékes időt takarítanak meg.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
MÜPRO csővágók MÜPRO menetesszár-vágó MÜPRO szerszámkészletek
 
MÜPRO szerszámok
3 termék

A MÜPRO az ipari felhasználás igényeinek megfelelő kéziszerszámok, például menetesszárvágók, csavarhúzók és nyomatékkulcsok széles választékát kínálja.

Kimondottan csővezetékek megmunkálásához kínáljuk a vörösréz vagy alumínium csövekhez és rozsdamentes acélból készült vékonyfalú csövekhez készült csővágóinkat. Termékpalettánkban emellett hasznos szerszámtartozékok széles választéka is megtalálható. Átfogó kínálatunk a gyors munkavégzést garantáló, jól bevált MÜPRO-minőségű kalapácsfúróktól az összes szokásos méretben kapható biteken át a termékeknek helyet biztosító, erős tárolódobozokig terjed.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tracon villamossági kéziszerszámok
 
Tracon villamossági kéziszerszámok

Csupaszító és vágó szerszámok, présszerszámok vezeték előkészítéshez, kábelszereléshez. Kábelvágó szerszámok réz és alumínium kábelekhez. Szigetelt fogók és csavarhúzók, kötegelőfeszítő és vágó kéziszerszámok, műszerészfogók, csupaszítókések.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kéziszerszámok segédenergia nélkül használható eszközök, melyek különböző szerelési, kivitelezési munkák elvégzéséhez fontosak. Egyes kéziszerszámok többféle munkaterületen használhatók, ilyen lehet például kalapács, fogó, csavarhúzó és egyebek. Sok munkafolyamathoz azonban egyedi anyagmegmunkáló és kivitelező eszközöket szükségesek. Az építőipari faszerkezetek (állvány, zsaluzat, tetőszerkezet, falszerkezet, padló) építését végző ács-állványozó famegmunkáló szerszámai a kézifűrészek, szekercék, különböző gyaluk, vésők és fafaragók, tűzőgépek, ácsderékszög. A csapadékvíz-elvezetés kialakítása épületek külső felületén, a tető (kupola, torony, párkány) és homlokzat fémborítása bádogosok feladata. Az épületbádogosok acél, alumínium, réz, ólom, horgany alapanyagú fémlemezek megmunkálásához például acélvonalzót, körzőt és acéltűt, lemezvágó ollót, hajtogatót, csatorna bővítőt és korclenyomót használnak. A kőművesek a betonozási, falazási, vakolási, zsaluzási és egyéb építési feladataikhoz többek között lapátot, kőműves csigát, betonsimítót, lehúzólécet, habarcsládát, habarcskeverőt, kőműveskanalat, kőműves serpenyőt (fandli), simítót (hóbli, kartecsni), glettelőt, gipszgyalut használnak. Bontáshoz bontórudra, csákányra, kőműveskalapácsra, vésőre van többek között szükségük. Az épületek külső és belső felületeinek festését, tapétázását festő-mázolók végzik. Munkaeszközeik az ecset, festőhenger, gipszkanál, glettvas, felületsimító (rákli), festékkaparó (spakli), kefe. Falak, padlók felületeit hidegburkolatokkal (csempe, járólap) illetve melegburkolatokkal (parketta, linóleum, pvc, gumi és szőnyegpadló) a burkolók látják el. Eszközeik közé tartozik a glettvas, gumikalapács, fugakanál, vágókés.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...