MÜPRO csővágók MÜPRO menetesszár-vágó MÜPRO szerszámkészletek
 
MÜPRO szerszámok
3 termék

A MÜPRO az ipari felhasználás igényeinek megfelelő kéziszerszámok, például menetesszárvágók, csavarhúzók és nyomatékkulcsok széles választékát kínálja.

Kimondottan csővezetékek megmunkálásához kínáljuk a vörösréz vagy alumínium csövekhez és rozsdamentes acélból készült vékonyfalú csövekhez készült csővágóinkat. Termékpalettánkban emellett hasznos szerszámtartozékok széles választéka is megtalálható. Átfogó kínálatunk a gyors munkavégzést garantáló, jól bevált MÜPRO-minőségű kalapácsfúróktól az összes szokásos méretben kapható biteken át a termékeknek helyet biztosító, erős tárolódobozokig terjed.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller vágószerszámok Weidmüller csupaszolószerszámok Weidmüller krimpelőszerszámok Weidmüller fogók
 
Weidmüller professzionális szerszámok
8 termék

Professzionális, csúcsminőségű kéziszerszámok vágáshoz, csupaszoláshoz, krimpeléshez, csavarozáshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A kínálatot a szerszámkészletek teszik teljessé, melyek a szerszámokat és tartozékaikat költséghatékony formában egyszerre tartalmazzák. A Weidmüller automata gépei megkönnyítik az állandóan ismétlődő munkát, és értékes időt takarítanak meg.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
JCB Tools fúrószár bitkészlet, 55 db
 
JCB Tools tartozékok és kéziszerszámok

Tartozékok: fúró, vágó és csiszoló szerszámgép tartozékok széles választéka. Késziszerszámok: magas minőségű, nagy teljesítményt és kiváló eredményeket biztosító szerszámok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kéziszerszámok segédenergia nélkül használható eszközök, melyek különböző szerelési, kivitelezési munkák elvégzéséhez fontosak. Egyes kéziszerszámok többféle munkaterületen használhatók, ilyen lehet például kalapács, fogó, csavarhúzó és egyebek. Sok munkafolyamathoz azonban egyedi anyagmegmunkáló és kivitelező eszközöket szükségesek. Az építőipari faszerkezetek (állvány, zsaluzat, tetőszerkezet, falszerkezet, padló) építését végző ács-állványozó famegmunkáló szerszámai a kézifűrészek, szekercék, különböző gyaluk, vésők és fafaragók, tűzőgépek, ácsderékszög. A csapadékvíz-elvezetés kialakítása épületek külső felületén, a tető (kupola, torony, párkány) és homlokzat fémborítása bádogosok feladata. Az épületbádogosok acél, alumínium, réz, ólom, horgany alapanyagú fémlemezek megmunkálásához például acélvonalzót, körzőt és acéltűt, lemezvágó ollót, hajtogatót, csatorna bővítőt és korclenyomót használnak. A kőművesek a betonozási, falazási, vakolási, zsaluzási és egyéb építési feladataikhoz többek között lapátot, kőműves csigát, betonsimítót, lehúzólécet, habarcsládát, habarcskeverőt, kőműveskanalat, kőműves serpenyőt (fandli), simítót (hóbli, kartecsni), glettelőt, gipszgyalut használnak. Bontáshoz bontórudra, csákányra, kőműveskalapácsra, vésőre van többek között szükségük. Az épületek külső és belső felületeinek festését, tapétázását festő-mázolók végzik. Munkaeszközeik az ecset, festőhenger, gipszkanál, glettvas, felületsimító (rákli), festékkaparó (spakli), kefe. Falak, padlók felületeit hidegburkolatokkal (csempe, járólap) illetve melegburkolatokkal (parketta, linóleum, pvc, gumi és szőnyegpadló) a burkolók látják el. Eszközeik közé tartozik a glettvas, gumikalapács, fugakanál, vágókés.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...