proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem


Eszközök    Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem

Az építőiparban számtalan kézi mérőműszer, szerszám, elektromos és pneumatikus kisgép, munkavédelmi eszköz segíti a kivitelezők munkáját. Kézi mérőműszerekkel mérési adatok gyűjtése, elemzése és megjelenítése végezhető el. A lézeres távolságmérők és szintezők leginkább kitűzésre, felmérésre alkalmasak. A multiméterek épületvillamossági mérőeszközök, melyek feszültség, ellenállás, teljesítmény és egyéb villamossági adatok mérésért végzik. A gázmérők, szivárgás, légáramlás, páratartalom mérők épületgépészeti tervezők és kivitelezők eszközei. Az infrakamerák és hőkamerák a termográfiás hibafeltárás mérőműszerei. A zajszintmérőkkel az előírt maximális zajterhelés ellenőrizhető. Video-endoszkópokkal a nehezen hozzáférhető helyek bontás nélküli vizsgálata lehetséges.

Az elektromos és pneumatikus kézi szerszámok, kisgépek az építőipari kivitelezés és karbantartás kézi használatú mobil eszközei. Az univerzális vagy az egyes szakterületeken használt specifikus kisgépek elérhetők elektromos hálózati csatlakoztatású és akkumulátoros, valamint pneumatikus változatban is. A kézigépek a munka hatékonyságának növelését, leginkább olyan feladatok elvégzését szolgálják, melyeket kézi erővel nem, vagy csak sokkal több energia és idő ráfordítással lehetne elvégezni. A kéziszerszámok segédenergia nélkül használható eszközök, melyek különböző szerelési, kivitelezési munkák elvégzéséhez fontosak. Sok munkafolyamathoz egyedi anyagmegmunkáló és kivitelező eszközöket szükségesek, melyeket ácsok, épületasztalosok, kőművesek, lakatosok, bádogosok, festők, burkolók, vízszerelők, fűtésszerelők, klímaszerelők és villanyszerelők és más kivitelezők használnak. A feszültség alatti munkavégzés (FAM) a villamos kivitelezésnek egy kiemelt területe, mely speciális eszközöket igényel.

A munkavédelmi felszerelés és a munkaruházat feladata, hogy megfelelően védelemben részesítse a munkát végző személyt. Ide tartoznak többek között különböző védőeszközök, mint a fejvédő sisak, védőszemüveg, védőkesztyű, fülvédő, szájmaszk, kötény, acélbetétes cipő, bakancs, magasból történő leesés elleni védőfelszerelések.
Termékkategória
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hír
2019.06.20    
2019.03.29    
2019.01.21    
2018.12.03    
2018.07.02    
2018.06.21    
2018.04.03    
2018.01.30    
2018.01.15    
2017.12.05    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  mérőműszer  kéziszerszám  mérétechnika  kitűzés  kitűző  szintezés  szintező  távmérő  lézer  forgólézer  burkolólézer  csiszoló  csiszolás  sarokcsiszoló  sarokcsiszolás  köszörülő  köszörülés  fúró  fúrás  gyémánttechnika  véső  vésés  véséstechnika  maró  marás  vagó  vágás  behajtó  csavarbehajtó  kisgép  kisgépek  bontás  ráspolyozás  polírozás  tömörítés  munkaruházat  munkavédelmi  felszerelés