weber mt

Weber MT talajtömörítő gépek

A talajtömörítők közös jellemzője a kis karbantartási igény; alacsony üzemeltetési költség, jó tömörítési hatásfok, ergonómiailag megfelelő kialakítás, és a vibrációs ártalmak kiküszöbölése. A széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy az adott igényeknek legmegfelelőbb gépet lehessen alkalmazni.

Termékcsalád tagjai

Weber döngölők
 
Weber MT döngölők

A homok, kavics, makadám és agyagos talaj tömörítésére használható gépek. A felhasználási területtől függően, fontos a megfelelő méret kiválasztása. Általában elmondható, hogy a durvább anyagok, mint például a kavics, nagyobb gépet igényelnek. A homok és sóder összenyomásakor pedig általában kisebb gépekre van szükség. A Weber MT a legjobb motorokat használja gépeihez. Magas gyártási színvonalának köszönhetően a termékeknek hosszú élettartama és alacsony karbantartási költségei vannak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Weber MT lapvibrátorok
 
Weber MT lapvibrátorok

Weber Mt egy, illetve két irányba mozgó lapvibrátorok. Könnyű és gyors talajtömörítés, aszfaltozáshoz is alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weber Mt vibrohengerek
 
Weber Mt kézi vezérlésű vibrohengerek

A hidrosztatikus duplex hengereket elsősorban gyalogutakon, kerékpáros utakon, éleknél és parkolókban való használatra fejlesztették ki. A Weber DVH hengerek nemcsak a formatervezés, hanem a teljesítmény, a hosszú élettartam, az üzemeltetési biztonság szempontjából is követik az előírt szabványokat. A Weber MC árokásó hengerét maximális teljesítményre tervezték kohéziós talajban, árok- és csővezeték-építményekben, az alapok és utántöltések tömörítésénél és az útépítésnél. Ideálisak nehéz, nedves vagy kohéziós talajokon, ahol a hagyományos talajtömörítők meghibásodnának.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...