Útépítési, hídépítési elemek

ACO Wildlife PRO védelmi rendszer kétéltűeknek
 
ACO Wildlife PRO védelmi rendszer kétéltűeknek

Az úttest alatt átvezető polimerbeton ACO PRO típusú alagutak segíthetnek abban, hogy a kétéltűek nagyobb számban érkezzenek meg életterüknek a közút túloldalán lévő helyére. Az ACO békaalagút KT 500 polimerbetonból készül, két különböző beépítési változatban: az út felszínén megjelenő, réselt rendszer, és az út felszínén nem látható zárt rendszer. A keresztező övezetben a békaalagúthoz ACO LEP 100 polimerbeton terelőfal és alagút bejárati elem csatlakoztatható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Első Beton keretelemek
 
Első Beton keretelemek

A keretelemek a belterületi és külterületi felszíni csapadékvíz elvezető árkok és ipari- mezőgazdasági üzemű vízcsatornák zárt rendszerűvé alakítására szolgálnak. Az Első Beton keretelemek felhasználásával a vízfolyások keresztezhetők úttal, vasúttal vagy bármilyen felszíni tereptárggyal. Széles választék, több keresztmetszet létezik, melyet sokszor ikresítenek is a teherbírás és a vízhozam kapacitás figyelembevételével. A keretelem rendszereket a vezetéképítés szabályai szerint telepítik, annyi különbséggel, hogy itt az aljzat vasbeton. Fenntartása egyszerű, a növényzet nem telepszik meg, a leülepedett iszap az árokfenékről könnyen eltávolítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BG útszegély elem és jelzőoszlop tartóelem
 
BG útszegély elem és jelzőoszlop tartóelem

A BG útszegély elem az úttest védelmét biztosítja az útpadka kialakításával. Biztonságot és gazdaságosságot ad útjainknak. A LEFIX útszegély elem egy sokoldalúan felhasználható előre gyártott betonelem, mely az úttestet zárja le az út szélén. Az útszél jelzőoszlop aljzat stabil és tartós függőleges helyzetet biztosít még a kihúzható hójelzős oszlopnak is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Első Beton kishíd elemek Első Beton út-, vasút- és villamospálya építési elemek
 
Első Beton út- és hídépítési elemek
2 termék

Előregyártott kishíd elemek, út-, vasút- és villamospálya építési elemek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az útpályák és hidak szerkezetének és környezetének előregyártott beton és vasbeton műtárgyai út- és hídépítési elemek. A beton közúti biztonsági korlátok vagy terelőelemek megóvják a közúti forgalomban résztvevőket és az utak környezetében tartózkodókat az útról való letéréstől, kétpályás utakon pályaelválasztó szerepet töltenek be. A közúti vezetőkorlát lefutó elem a földben elhelyezett betontest, ami a szalagkorlát végpontját rögzíti. Hasonló szerepet tölt be az optikai vezetőoszlop tartó. A vasbeton útburkoló lapok ideiglenes, könnyen áthelyezhető és elbontható utak burkolására használhatók. A körvárta íves vasbeton elemekből körforgalmú csomópontok középszigete alakítható ki. Az útpálya alatt átvezető beton alagutak a kétéltűek átkelését segítik.

Az előregyártott hídszerkezetekből vízfolyások feletti átvezetés, gyalog- és kerékpár átjárók készülhetnek, az előfeszített vasbeton hídgerendákból helyszíni vasbeton lemezzel együtt dolgozó teherviselő felszerkezet alakítható ki. A hídvizsgáló lépcső különböző hajlásszögű rézsűk esetén alkalmazható, kizárólag technológiai forgalomra tervezett, vonalas létesítményeknél alkalmazott betonelem.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...