BG-Graspointner Kft. BG útszegély elem és jelzőoszlop tartóelem

A BG útszegély elem az úttest védelmét biztosítja az útpadka kialakításával. Biztonságot és gazdaságosságot ad útjainknak. A LEFIX útszegély elem egy sokoldalúan felhasználható előre gyártott betonelem, mely az úttestet zárja le az út szélén. Az útszél jelzőoszlop aljzat stabil és tartós függőleges helyzetet biztosít még a kihúzható hójelzős oszlopnak is.

Letöltések

További termékek a cégtől

FILCOTEN pro mini folyóka - névleges méret 100
 
FILCOTEN pro mini folyóka

Nagyszilárdságú könnyűbeton folyóka öntöttvas, horganyzott vagy acél peremmel. Maximális terhelhetősége - kis súlya ellenére - E600 kN. Az acél- és öntöttvas rácsokat gyorscsatlakozó rendszerrel kínálják. Lehetőség van a rács további rögzítésére is. A rácsok a FILCOTEN tec és pro esetében az innovatív bepattanó csatlakozó rendszerrel csatlakoztathatóak a folyókatesthez. Egy kiegészítő rögzítés megakadályozza a rácsok eltávolítását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FILCOTEN light mini betonfolyóka
 
FILCOTEN light mini betonfolyóka

Nagyszilárdságú könnyűbeton folyóka lejtéssel vagy anélkül, végein tömítő horony kialakítással. A 115 mm standardmagasság mellett a mini folyóka egyedülálló az 55 mm magasságával. A lejtéses betonfolyókák maximális magassága 140 mm. A FILCOTEN light termékprogramban horganyzott vagy rozsdamentes, bordás és hálós illetve öntöttvas hálós rácsok választhatóak C 250 kN terhelhetőségig. A rácsok egymáshoz való rögzítése speciális rögzítő patenttel történik. Ideális megoldás teraszok, erkélyek, garázsok, járdák, sportlétesítmények, autóbeállók, sétálóutcák és hasonló felületek vízelvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FILCOTEN light betonfolyóka
 
FILCOTEN light betonfolyóka

Nagyszilárdságú könnyűbeton folyóka lejtéssel vagy anélkül, végein tömítő horony kialakítással. A 115 mm standard magasság mellett a mini folyóka egyedülálló az 55 mm magasságával. A lejtéses betonfolyókák maximális magassága 165 mm. Nagyobb mennyiségű csapadékvíz elvezetésére a 150-es névleges méretű, 150 mm beépítési magasságú és 180 mm beépítési szélességű FILCOTEN NM 150-es folyóka javasolt. A FILCOTEN light termékprogramban horganyzott vagy rozsdamentes, bordás és hálós illetve öntöttvas hálós rácsok választhatóak C 250 kN terhelhetőségig. A rácsok egymáshoz való rögzítése speciális rögzítő patenttel történik. Ideális megoldás teraszok, erkélyek, garázsok, járdák, sportlétesítmények, autóbeállók, sétálóutcák és hasonló felületek vízelvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BGZ-S nehéz folyóka SV - névleges méret 100 mm
 
BGZ-S nehéz folyóka SV

Masszív, kiváló minőségű betontest bebetonozott öntöttvas tokkal, végein horony — nút kialakítással. A rács alján lévő négy csap stabil csatlakozást ad a fedél és a folyókatest között, egyben meggátolja a rács esetleges hosszirányú elmozdulását is. Ez a folyóka kimondottan alkalmas nagy forgalmú illetve nagy teherbírást igénylő területekre. Ideális megoldás raktárterületek, parkok, logisztikai központok, autóutak, autópályák, pályaudvarok és hasonló jellegű területek vízelvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BG-Flex omega résfolyóka
 
BG-Flex omega résfolyóka

A BG Omega résfolyóka egyszerű és gazdaságos megoldást nyújt a beltéri csurgalékvíz elvezetésére A fedlap nélküli résfolyóka nagy teherbíró képessége mellett megbízható és kiváló vízelvezető kapacitással rendelkezik A folyóka a megrendelő által megadott méretekből készített tervek alapján kerül legyártásra, mely nagyban megkönnyíti a helyszínen történő beépítést A folyókatest "V" formájának köszönhetően biztonságosan és hatékonyan vezeti el a csurgalékot. Beépítési területek:éÉlelmiszeripar, nagyüzemi konyhák, vágóhidak, borászatok, sörfőzdék, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Út- és hídépítési elemek
Út- és hídépítési elemek
Felszíni vízelvezetők
Felszíni vízelvezetők
Közműaknák
Közműaknák
Mobil árvízvédelmi gátak
Mobil árvízvédelmi gátak
Zajvédő falak
Zajvédő falak

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...