Benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók

 
ACO földbe telepíthető zsírleválasztók
3 termék

Földbe telepíthető tartályok, vasbetonból, műanyagból vagy üvegszál erősítéses műanyagból különböző névleges méretekben és terhelésekre. A zsírleválasztók a technológiai vizekben lévő könnyebb fajsúlyú szerves eredetű olajok és zsírok tisztítására alkalmas berendezések.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ACO földbe telepíthető olajleválasztók
3 termék

Földbe telepíthető tartályok, vasbetonból, műanyagból vagy üvegszál erősítéses műanyagból különböző névleges méretekben és terhelésekre. Az olajleválasztó berendezések lehetnek teljes tisztításúak illetve záportúlfolyós kialakításúak. Az olajleválasztók a csapadék és technológiai vizekben lévő könnyebb fajsúlyú ásványi eredetű olajok és zsírok tisztítására alkalmas berendezések.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Olajosvíz-tisztító berendezések
4 termék

A cég specialitása az olajjal szennyezett vizek tisztítása. Saját fejlesztésű, szelektív szűrési eljáráson alapuló berendezéseik az alacsony koncentrációtartományban nyújtanak egyedülálló megoldást az alábbi területeken: csapadékvízkezelés, ipari vízkezelés, kompresszor kondenzvíz-kezelés, egyedi megoldások.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
SORB XT olajmegkötő tőzeg

A 100%-ban szerves, adalékanyagok nélküli SORB XT olajmegkötő tőzeg garancia az egészségre, a munkahelyi és a közlekedésbiztonságra. Felhasználási területek: közlekedés, ipar, kézműipar és közszféra. 1 kg tőzeg 4,68 liter olajat képes elnyelni. Alkalmazható olaj és olajszerű anyagok, üzemanyagok, kenő- és vegyi anyagok, olaj alapú festékek, nem stabilizált emulziók, fékfolyadék, hűtőközegek, fagyálló, aeroszolok és vér felitatására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Pureco olajleválasztók, olajfogók
6 termék

Envia iszap- és olajleválasztók, olajfogók, és Parco hordalék- és zsírleválasztó.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ACO Fapumax P földbe telepíthető keményítő leválasztók

A Fapumax P-B berendezés szippantása a fedlap leemelésével történik. Ezért olyan környezetben érdemes telepíteni ahol a szaghatás nem zavarja a környezetet. A szippantás és tisztítás után a műtárgyat a feldlapon keresztül manuálisan kell feltölteni tiszta vízzel. A Fapumax P-DA berendezésnél a szippantás közvetlen leszívással, a tisztítás pedig beépített mosó fejjel történik (automatikus vezérlés). Szippantáskor és tisztításkor a fedlap leemelése nem szükséges. A szippantás és tisztítás után a műtárgyat a feltöltő csatlakozáson keresztül manuálisan kell feltölteni tiszta vízzel. A szippantás és tisztítás automatikusan futó program, melyet távvezérlő egységről lehet elindítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Sepurator 90 PET ásványolaj leválasztó

Polietilén tartályos ásványolaj-leválasztó és iszapfogó berendezések. Süllyesztett vagy álló kivitel MSZ EN-858 szabvány szerinti kialakításban, fagymentes kül- vagy beltéri elhelyezésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
ECO olaj- és zsírleválasztók

Olaj- és zsírleválasztók. Házi szenyvíz tartályok és házi szennyvízkezelő rendszer.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A mélyépítésben használt benzinleválasztók, olajleválasztók és zsírleválasztók az épületen kívül, többnyire földbe telepíthető kivitelűek. Elsődleges céljuk a helyszínen olajjal, benzinnel vagy zsírral szennyezett víz oly mértékű megtisztítása, hogy az visszajuttatható legyen a szennyvízhálózatba, vagy alkalmas legyen elszikkasztásra. A környezetvédelmi szempontokon túl a zsírok könnyen okozhatnak problémát dugulás formájában is, így felfogásuk, összegyűjtésük ebből a szempontból is szükséges. Ezeknek a műtárgyak a telepítéséről jogszabály rendelkezik. Benzinkutak, autómosók, autószervizek, parkolók, repterek, nagykonyhák környezetében kötelező a benzinleválasztó, olajleválasztó vagy zsírleválasztó alkalmazása. A tartály anyaga jellemzően beton, acél vagy műanyag (polietilén, polipropilén). A szennyeződés az iszapfogó térben gyűlik össze, ahonnan időről időre el kell távolítani. A veszélyes hulladék összegyűjtésével és ártalmatlanításával erre specializált cégek foglalkoznak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...