Közművezetékek, közművédő elemek

Uponor Ecoflex VIP Thermo fűtési csővezeték Uponor Ecoflex Thermo fűtési csővezetékek Uponor Ecoflex Varia fűtési csővezetékek Uponor Ecoflex VIP Aqua vízellátási csővezeték
 
Uponor Ecoflex előszigetelt távvezeték rendszer
8 termék

A modern Uponor távhőellátási rendszereknek a legmagasabb biztonsági, tartóssági, terhelhetőségi és energiatakarékossági követelményeknek is meg kell felelniük.
A fűtési és hűtési távhőellátási hálózatokhoz egyaránt kínálnak előszigetelt csőrendszereket. Ezek különböző épülettípusokban, így szállodakomplexumokban, ipari épületekben és különálló családi házakban is alkalmazhatók.
A távhővezetékekben különböző folyadékok, mint például fűtési-, hűtési közvetítőközegek, ivóvíz, HMV, élelmiszer, sőt még vegyszer is szállíthatók.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
KELIT PEX rugalmas csőrendszer KELIT P előszigetelt csőrendszer KELEN előszigetelt csőrendszer
 
KE KELIT előszigetelt csőrendszerek
3 termék

A tiszta távhő és a környezetkímélő, kényelmes fűtési rendszer együttes kellemes klímát garantál. A rendszer jelentős előnye, hogy a fűtőhelyiség vagy kémény költséges kialakításával kapcsolatos befektetés elkerülhető, így nincs szükség tüzelőanyag tárolásra sem.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
KG cső és idom KD cső és idom KM csőrendszer PE vízcsövek és gázcsövek
 
Pipelife közművezetékek
5 termék

KG-, KD cső és időm, KM csőrendszer, PE vízcsövek, gázcsövek és Pragma csatorna- és draincsövek

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Keramo kőagyag cső TRM GÖV cső Pureco ÜPE cső
 
Pureco közmű építési csövek
3 termék

Keramo kőagyag csövek: Rendkívül tartós és megbízható környezetbarát csőrendszer szennyvizek és csapadékvizek gravitációs elvezetésére tokos-mázas és máz nélküli, karmantyús csatlakozású kivitelben széles elemválasztékkal.
Duktus GÖV csövek: A kitakarás mentes csőfektetéshez egyedülállóan alkalmas, mind az ivóvíz-, mind a szennyvízelvezetésben széles körben használható tokos öntvénycsövek sokféle külső és belső bevonattal állnak rendelkezésre, a hozzá tartozó idomcsaláddal együtt.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RAUVITHERM távhővezeték INSULPEX Uno előszigetelt PE-Xa cső CLIP-FLEX karmantyú helyi hőellátó rendszerekhez
 
REHAU vezetékek helyi hőellátáshoz és távfűtéshez
3 termék

A környezetbarát alternatív energiaforrások és a REHAU helyi csoportos hőellátási megoldásainak kombinálásával hosszú távon teljesíthetők a környezetvédelmi előírások. A távfűtési rendszerek többnyire nagy területeket látnak el és az energia hosszú utat tesz meg. A helyi hőellátó rendszereket kisebb ellátási terület és jóval csekélyebb számú fogyasztó jellemzi, jellegükből adódóan kis és kompakt hálózatokról van szó a fogyasztók közelében.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrendis előszigetelt csőrendszer
 
Terrendis előszigetelt csőrendszer

Földbe fektethető csőrendszer, mely alkalmazható fűtési, hűtési, ivóvíz és használati melegvíz távvezetékek kiépítésére. Rendkívül flexibilis, a kis hajlítási sugárnak köszönhetően csökkenthető a felhasznált idomok száma.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Wavin KM PVC nyomócső rendszer Wavin PE80 nyomócső rendszer Wavin PE100 nyomócső rendszer Wavin TS DOQ nyomócső rendszer
 
Wavin nyomócső rendszerek
4 termék

Ha nincs lehetőség megfelelő lejtésű gravitációs szennyvízelvezetésre, akkor alternatív megoldásra van szükség. A Wavin PE nyomócső rendszerei problémamentesen leküzdik ezt az akadályt is.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wavin X-Stream duplafalú csatornacső rendszer Wavin Green Connect 2000 PP-MD csatornacső rendszer Wavin Acaro PP-HM SN12 csatornacső rendszer
 
Wavin csatornacsövek
3 termék

Az esővízkezelési rendszereknek gondoskodni kell a felesleges csapadék elvezetéséről mennyiségtől és vízhozamtól függetlenül. A Wavin csőrendszerek a legkedvezőbb feltételek biztosításával és a legszigorúbb jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve végzik el ezt a feladatot.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Első Beton közművédő csatornaelemek
 
Első Beton közművédő csatornaelemek

A közművédő csatornák a villamoskábelek és közművezetékek építésekor a csővezetékek védőcsatornájaként használhatók. Egyszeri beruházási költségként igényes megoldás az üzemeltetésben, emellett a csővezetékek korróziós- és mechanikai hatások elleni védelmével is megtérülő befektetés. További előny az üzemeltetésben az egyszerűbb csővezeték ellenőrzés és karbantartás. Az elemek hossza és magassága, a közművédő csatornaelemekhez tartozó fedlapok kialakítása és terhelhetősége a megrendelői igények szerint alakítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hauff-Technik alapcső utcai lámpaoszlopokhoz
 
Hauff-Technik alapcső utcai lámpaoszlopokhoz

Ideális utcai lámpaoszlopokhoz és a hagyományos zsaluzatok gazdaságos alternatívája.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sweillem Ceramic mázas kőagyag csövek és idomaik
 
Sweillem Ceramic mázas kőagyag csövek és idomaik

A Sweillem Ceramic kőagyag csövek agyag felhasználásával, égetéssel készülnek. A kőagyag csőhálózat ideális megoldást kínál a szennyvíz- és csapadékvíz elvezetésre, tekintettel a hosszú élettartamára, a tartósságára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ductil csövek, idomok és kötéseik GEROfit R védőbevonatos csövek
 
Nyomóvezetékek és szerelvények
2 termék

A Gömbgrafitos Ductil nyomócsövek és idomok, valamint GEROfit R védőbevonatos polietilén csövek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közművezetékek szükség esetén közművédő elemek alkalmazásával vízellátásra és szennyvíz elvezetésére, távhő, gáz, elektromos energia és távközlési gyengeáram továbbítására szolgálnak. A közművezeték hálózatot általában térszín alatt (közterületek, utak alatt), ritkább esetben a földfelszín felett építik ki. A közművek rendeltetési céljuk szerint lehetnek: vízközművek, energia közművek, távközlési közművek valamint közműjellegű vezetékek (például termálvíz). A vízközművek kategóriájába tartoznak az ivóvíz hálózat és a szennyvízcsatorna hálózat vezetékei. A vízközmű-vezetékek és csövek anyaga lehet öntöttvas, polietilén, polipropilén, PVC, beton vagy öntvénycsövek. Energia közművek a földgázvezetékek, a távhő vezetékek, a villamosenergia-ellátáshoz, közvilágításhoz és a forgalomirányításhoz valamint jelzéshez használatos vezetékek. A gázellátásnál alkalmazott vezetékek anyaga acél, gömbgrafitos öntöttvas vagy műanyag lehet. A távfűtési hálózat vezetékei előszigetelt acél és előszigetelt műanyag csövek. A közművezetékek funkció szerint más-más átmérővel, flexibilitással, falvastagsággal, külső és belső bevonatokkal rendelkezhetnek. A mélyépítésben használt közműalagutak, közműfolyosók a vezetékek védelmén kívül megkönnyítik az ellenőrzést, javítást is. A kisfeszültségű (távközlési) vagy nagyfeszültségű kábelek vezetésére, elágazására szolgáló kábelcsatornák a föld alá telepítve a közmű védelmét szolgálják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...