Szennyvízátemelő rendszerek

Jung Pumpen WCfix 260 szennyvízátemelő Jung Pumpen WCfix Plus szennyvízátemelő Jung Pumpen Compli 1000 szennyvízátemelő
 
Jung Pumpen beltéri átemelők fekáliatartalmú szennyvízre
3 termék

Jung Pumpen GmbH. kompakt szennyvíz átemelői között megtalálhatóak a beltéri elhelyezésre alkalmas termékek, valamint a kültéri beépítésre alkalmas átemelők is. A beltéri elhelyezésre alkalmas termékek sora a ház körüli alkalmazású kisátemelőktől - WC csésze mögé, vagy fali fülkébe helyezhető WC-fix - a komolyabb teljesítményre képes ipari, vagy félipari alkalmazásokig tart. Kültéri elhelyezésre a föld alá telepíthető PKS aknasorozat elemei ajánlottak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Jung Pumpen PKS-B 800 szennyvízakna – egyszivattyús kivitel
 
Jung Pumpen PKS-B 800 szennyvízakna

A PKS szennyvízátemelő akna nagy sűrűségű PE-HD polietilénből készült, kültéren földbe süllyeszthető szennyvízátemelő aknacsalád, egy vagy két szivattyú telepítésére alkalmas kivitelben, gyalogos forgalomra vagy személygépjármű forgalomra alkalmas teherbírású fedlappal. Minden anyag korrózióálló: polietilén, PPA, KO. Az akna a gyárban előszerelt, könnyű és tökéletesen vízzáró, gyors és egyszerű beépítést biztosít. 80 cm–től 3 m átmérőig elérhető a típussor. A PKS-B 800 (80 cm aknaátmérőjű típus) alkalmazási lehetősége: kisebb üzemek, irodaépületek, áruházak, magán épületek 5 l/s vízkibocsátásig, megfelelően választott MultiCut szivattyúval. Nagyobb létesítmények víztelenítésére a vízterheléstől függően a PKS 1200-3000 tartályok és megfelelően méretezett szivattyúk javasoltak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Amaclean - öntisztuló aknabetét Compacta - elárasztható szennyvízátemelő egység mini-Compacta - elárasztható szennyvízátemelő egység mini-Compacta US1.40 - elárasztható szennyvízátemelő egység
 
KSB szennyvízátemelő rendszerek
4 termék

A KSB szennyvízátemelői megbízható szennyvíz-szállításról gondoskodnak, legyen szó telepített vagy hordozható kivitelről, házi-, és kommunális szennyvízről, esővízről, vagy fekália tartalmú szennyvízről.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ACO szabadon álló és épületen belüli telepítésű kompakt átemelők
 
ACO szabadon álló és épületen belüli telepítésű kompakt átemelők

Merülőmotoros szivattyúk fekáliamentes, vagy fekáliával terhelt házi, illetve ipari szennyvizekre szabadon álló telepítésű és padló alá süllyesztett kivitelben.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Szennyvízátemelő berendezést akkor szükséges alkalmazni egy épületben, ha a közmű csatornahálózatának szintje alatt található az épületen belül olyan szennyvíz vezeték, melyre vízelvezetést igénylő berendezés csatlakozik (például WC, mosdó, mosogató, mosógép, kád vagy zuhanyzó). Léteznek fekáliamentes vagy fekáliával terhelt szennyvizekre gyártott kis átemelő telepek. Családi házaknál elegendő az egyszivattyús kompakt átemelő. Nyilvános intézmények (például vendéglők) esetében az ikerszivattyús kialakítás a javasolt az üzemleállás elkerülésére. Különösen a közhasználatú WC-k, nagykonyhák esetében indokolt a nagy teljesítményű, darálószerkezetet tartalmazó szivattyúk alkalmazása. A kisméretű, szabadon álló szennyvízátemelők elhelyezhetők WC kagyló mögött vagy lefolyó szifonok környezetében. A lakótérben, épületen belül elhelyezett szennyvízátemelőkön kívül vannak az épületen kívül telepített, földbe süllyeszthető, előregyártott típusok is. Nagyobb épületek igényeit kiszolgáló berendezések tartálya több száz liter térfogatú is lehet.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...