Szennyezettvíz és szennyvíz nedves beépítésű szivattyúk

Jung Pumpen MultiCut merülő szivattyúk szennyvízre, vágórendszerrel Jung Pumpen MultiFree merülő szivattyúk szennyvízre, vortex járókerékkel Jung Pumpen MultiStream merülő szivattyúk szennyvízre, csatornás járókerékkel
 
Jung Pumpen merülő szivattyúk szennyvízre és csapadékvízre
3 termék

A szivattyúk a szokványos szennyezőkkel kevert háztartási szennyvíz szállítására alkalmasak. A MultiCut vágórendszerrel szerelt szennyvízszivattyúk nagy szálas-anyag terhelésnek kitett átemelőkbe, fixen telepítve és nyomott rendszerű csatornarendszerekhez használhatók. A MultiStream és MultiFree szennyvízszivattyúk nagyobb vízszállítási igény esetén kommunális és ipari szennyvízátemelőkben, esővíztározókban használhatóak szennyvíz továbbítására.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Ama-Porter - merülőmotoros szennyvízszivattyú Amarex - merülőmotoros szennyvízszivattyú Amarex KRT - merülőmotoros szennyvízszivattyú Amarex N - merülőmotoros szennyvízszivattyú
 
KSB szennyvízszivattyúk
8 termék

Ha a búvárszivattyúkat közvetlenül az aknába kell beépíteni, nedves telepítésről van szó. Gépház ezekben az esetekben nem áll rendelkezésre. Ez általában egy költségtakarékos megoldást jelent a száraz telepítésű szivattyútelep megépítéséhez képest. Nedves telepítésnél emelőláncot vagy rudat alkalmaznak a szivattyú leeresztéséhez, illetve szükség esetén kiemeléséhez. A víz bejutását a motortérbe különböző szenzorok felügyelik és jelzik.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Jung Pumpen MultiDrain UV3 búvárszivattyú
 
Jung Pumpen MultiDrain UV3 búvárszivattyú

A MultiDrain UV3 búvárszivattyú egy rozsdamentes acélból készült merülő szivattyú, mely hordozható és helyhez kötött használatra is alkalmas. A berendezés megbízhatóan szivattyúzza az esővizet, a szürkevizet vagy a 10 mm-nél kisebb szilárd anyagokat tartalmazó szennyvizet aknákból, drainaknából, medencéből vagy elárasztott pincéből. Rövid ideig akár 70 °C fokos hőmérsékletű víz is szivattyúzható vele, ennél hűvösebb közeggel pedig a szivattyú folyamatosan is működhet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A merülő szennyezettvíz (például zagyszivattyúk) és szennyvízszivattyúk jelentős része nem csak piszkos, hanem darabos (akár 2-3 cm-es) szennyeződést tartalmazó vizek szivattyúzására is alkalmasak. Építkezés vagy épület üzemeltetés területén felhasználhatók például erősen szennyezett vizek kiemelésére pincékből, munkagödrökből, emésztőkből, tartályokból, akár árasztásos öntözésre is. Elterjedt megoldás, hogy a szárazonfutás elkerülésére a szivattyú úszókapcsolóval van felszerelve. Ez a szerkezet egy megadott folyadékszint felett bekapcsolt állapotban tartja a szivattyút, az alatt a szint alatt pedig leállítja. Bár a búvárszivattyúk szívó nyílása alul található, mindig marad egy megmaradó vízszint. Egyes merülő (például fekáliás szennyvízátemelőbe merített) szennyvízszivattyúk aprítókésekkel rendelkeznek a nagyobb méretű szennyeződés felaprításához. A szennyezett vagy szennyvíz merülő szivattyúkat jellemzően alacsony (pár méteres) szállítási magassággal gyártják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...