Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk

Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk
 
Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk

Száraz telepítésű (vízszintes vagy függőleges) spirálházas szivattyú, szabad átömlésű (F), egycsatornás (E) és többcsatornás (K) járókerekekkel vagy nyitott, diagonális egycsatornás lapátkerékkel (D), DIN és ANSI szabvány szerinti nyomókarimával. ATEX kivitelben is elérhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Flygt N-3000 sorozatú szivattyúk
 
Flygt N-3000 sorozatú szivattyúk

A Flygt N-technológiájú szivattyúk kiválóan helytállnak a legnagyobb igénybevételt jelentő alkalmazásokban. Minden alkatrészt úgy terveztek és gyártottak, hogy folyamatosan magas teljesítményt nyújtsanak. A Flygt N-szivattyúk a szabadalmaztatott N-technológiának és az innovatív öntisztító járókeréknek köszönhetően maximális összhatásfokkal működnek, az energiafogyasztás mellett a nem tervezett karbantartási költségeket is csökkentik. Így amellett, hogy sok gondtól megszabadulhat, idővel komoly megtakarításokat érhet el. A szivattyúba kerülő szilárd anyagok jellemzően a járókerék-csatornák között jutnak át a járókeréken. Ami beleakad egy csatorna vezetőélébe, az a vezetőél íve mentén a beömlőnyílás szélére vándorol. A mechanikus öntisztító kialakításnak köszönhetően a szivattyú akár 8%-nyi száraz szilárd anyagot tartalmazó iszap kezelésére is képes.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A száraz telepítésű szennyvízszivattyúk esetében a szivattyú nem merül a szennyezett vízbe vagy a szennyvízbe. A centrifugális, vízszintes vagy függőleges tengelyű szivattyúk alkalmasak darabos és szálas anyagokat, iszapot és gázt is tartalmazó kommunális vagy ipari szennyezett vizek illetve szennyvizek szállítására. A szivattyú a vizet csövön, vezetéken keresztül szívja például tartályból, medencéből, csatornából. A száraz beépítésű, szabadon álló, rendszerint aknába telepített szivattyúk folyadék nélküli motorhűtésűek, nem igényelnek külön motorhűtési megoldásokat. Ez folyamatos üzemeltetést is lehetővé tesz.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...