proidea.hu online termékinformációs katalógus

Gigantikus méretű szennyvíz szivattyúk a KSB kínálatában


2018. június 27.

Az IFAT-on bemutatott Sewatec R sorozat legnagyobb darabja akár 33 000 m³ víz szállítására is képes lesz óránként

Világszerte egyre több és nagyobb szennyvíz projektek valósulnak meg, ezért a KSB úgy döntött, hogy száraz telepítésű szennyvízszivattyúinak sorozatát újabb, az eddigieknél nagyobb méretekkel bővíti. A Sewatec szivattyú típushoz 15 új méretet fejlesztett ki, melyek közül a legnagyobb akár 33 000 m³ víz szállítására is alkalmas óránként. Ehhez több mint egy megawatt motor teljesítményre van szükség.

Az új mérettartomány a Sewatec R nevet kapta. A sorozatot a 2018-as müncheni IFAT kiállításon mutatták be, gyártásuk és értékesítésük hamarosan várható.

A Sewatec típus egy vízszintesen és függőlegesen is telepíthető egyfokozatú spirálházas szivattyú back pull-out kialakaítással. A szállított közegtől függően a szivattyúk többféle járókerékkel is felszerelhetőek, így például többcsatornás, szabadátömlésű vagy egylapátos járókerékkel.

A szivattyúház cserélhető kopógyűrűkkel szerelt, mérettől függően szerelőnyílással kialakított. A szívócsonkok elhelyezkedése mindig axiális, míg a nyomócsonkok esetében választható a radiális vagy tangenciális kialakítás. Az élettartam kenésű görgőscsapágyak elnyelik a csapágyerőket. Tengelytömítések tekintetében széles választék áll a felhasználók rendelkezésére, elérhetőek például forgásirány független mechanikai tömítések és számos tömszelence változat is.

A nagyméretű Sewatec R szivattyúk iránti igény olyan óriási méretű szennyvíz projektek kapcsán merült fel, mint amilyen Mexikóváros vagy London szennyvízhálózatának gigantikus alagútjai kiépítésekor valósultak meg.
Sewatec R szennyvíz szivttyúk Az új mérettartomány termékkatalógusa egyelőre nem érhető el, kérjük, amennyiben érdeklődik a termék iránt használja a megfelelő gombot és vegye fel a kapcsolatot a KSB Hungary munkatársaival.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Budafoki út 60.
Telefon: +36 1 371 1736
Fax: +36 1 371 1770
E-mail:
Web: www.ksb.hu
Janik László
területi képviselő - Kelet- és Közép-Magyarország  
   
   
   
A KSB Hungary Kft. a világszerte vezető KSB Csoport tagja 1992 óta van jelen a magyar piacon. Szivattyúkat, szerelvényeket és komplett rendszermegoldásokat kínál vízi, szennyvízi, ipari és épületgépészeti felhasználásra gyors rendelésfelvétellel, rövid szállítási határidővel, kiváló ár/érték arányban. Mindent egy kézből: gyártói know-how, műszaki tanácsadás, szerviz szolgáltatások.
Referenciák: Paksi Atomerőmű Zrt., MOL Nyrt., Borsodchem Zrt., Budapesti Erőmű Zrt., AUDI Hungária Motor Kft., GEA Egi Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt. Minőségi tanúsítvány: MSZ EN ISO 9001:2015
További hírek a Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk termékkategóriában
További hírek a Szivattyúk, keverők termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KSB  Sewatec  R  szennyvíz  szivattyú  spirálházas  nagyméretű