Gigantikus méretű szennyvíz szivattyúk a KSB kínálatában

Az IFAT-on bemutatott Sewatec R sorozat legnagyobb darabja akár 33 000 m³ víz szállítására is képes lesz óránként

Világszerte egyre több és nagyobb szennyvíz projektek valósulnak meg, ezért a KSB úgy döntött, hogy száraz telepítésű szennyvízszivattyúinak sorozatát újabb, az eddigieknél nagyobb méretekkel bővíti. A Sewatec szivattyú típushoz 15 új méretet fejlesztett ki, melyek közül a legnagyobb akár 33 000 m³ víz szállítására is alkalmas óránként. Ehhez több mint egy megawatt motor teljesítményre van szükség.

Az új mérettartomány a Sewatec R nevet kapta. A sorozatot a 2018-as müncheni IFAT kiállításon mutatták be, gyártásuk és értékesítésük hamarosan várható.

A Sewatec típus egy vízszintesen és függőlegesen is telepíthető egyfokozatú spirálházas szivattyú back pull-out kialakaítással. A szállított közegtől függően a szivattyúk többféle járókerékkel is felszerelhetőek, így például többcsatornás, szabadátömlésű vagy egylapátos járókerékkel.

A szivattyúház cserélhető kopógyűrűkkel szerelt, mérettől függően szerelőnyílással kialakított. A szívócsonkok elhelyezkedése mindig axiális, míg a nyomócsonkok esetében választható a radiális vagy tangenciális kialakítás. Az élettartam kenésű görgőscsapágyak elnyelik a csapágyerőket. Tengelytömítések tekintetében széles választék áll a felhasználók rendelkezésére, elérhetőek például forgásirány független mechanikai tömítések és számos tömszelence változat is.

A nagyméretű Sewatec R szivattyúk iránti igény olyan óriási méretű szennyvíz projektek kapcsán merült fel, mint amilyen Mexikóváros vagy London szennyvízhálózatának gigantikus alagútjai kiépítésekor valósultak meg.
Sewatec R szennyvíz szivttyúk
Sewatec R szennyvíz szivttyúk
Az új mérettartomány termékkatalógusa egyelőre nem érhető el, kérjük, amennyiben érdeklődik a termék iránt használja a megfelelő gombot és vegye fel a kapcsolatot a KSB Hungary munkatársaival.

A hírben szereplő termékek

Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk
 
Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk

Száraz telepítésű (vízszintes vagy függőleges) spirálházas szivattyú, szabad átömlésű (F), egycsatornás (E) és többcsatornás (K) járókerekekkel vagy nyitott, diagonális egycsatornás lapátkerékkel (D), DIN és ANSI szabvány szerinti nyomókarimával. ATEX kivitelben is elérhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk
Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...