Könnyen szerelhető csúszógyűrűs tömítések szennyvízszivattyúkhoz

A moduláris kialakítású 4STQ kettős csúszógyűrűs tömítés csökkenti a szerelési hibák előfordulását

A KSB a speciális igényű száraz, illetve nedves telepítésű szennyvízszivattyúkhoz egy új, kettős csúszógyűrűs tömítést fejlesztett ki tandem elrendezésben.

A fejlesztés során a 4STQ-t - a kettős tömítés modult - úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a behelyezése és eltávolítása. Speciális szerszámokra és csavaros rögzítésekre nincs szükség. A tömítés moduláris kialakításának köszönhetően minimalizálható a karbantartási munkálatok alatti állásidő, és a szerelési hibák előfordulása is csökkenthető. A többrugós elrendezés átadja a szükséges előfeszítést az elsődleges körök számára. A rugók a folyadékkel érintkező közegen kívül, az olajtartályban helyezkednek el, így védve vannak a szennyeződésektől. Mivel a csúszógyűrűk és a tömítések helye optimálisan illeszkedik, így a felületük minimális kopásnak van kitéve, ezáltal nő az élettartamuk.

Az elsődleges gyűrűk standard kivitelben szilícium-karbidból készülnek, de választhatóak keményfémből is. Minden fém komponens korrózióálló rozsdamentes acélból készül, mint például 1.4122 vagy 1.4571. Az O-gyűrűk FKM elasztomerekből készülnek. Az új 4STQ minden olyan üzemi körülmény esetében alkalmazható, melyre a szivattyú maga, amit adott feladatra kiválasztottak. A tömítéseknek ezen típusa már bizonyított a szennyvíz szivattyúzás területén Németországban és Dél-Amerikában is.
4STQ csúszógyűrűs tömítés dupla tömítő modullal, amelynek behelyezése és eltávolítás rendkívül egyszerű

A KSB szennyvízszivattyúinak letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a KSB Szivattyú és Armatúra Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk
 
Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk

Száraz telepítésű (vízszintes vagy függőleges) spirálházas szivattyú, szabad átömlésű (F), egycsatornás (E) és többcsatornás (K) járókerekekkel vagy nyitott, diagonális egycsatornás lapátkerékkel (D), DIN és ANSI szabvány szerinti nyomókarimával. ATEX kivitelben is elérhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Amarex N - merülőmotoros szennyvízszivattyú
 
Amarex N - merülőmotoros szennyvízszivattyú

Függőleges, egyfokozatú merülőmotoros szivattyú. Monoblokk egység nedves és száraz felállításra fix vagy hordozható kivitelben. Robbanásbiztos kivitelben is elérhető (ATEX, FM, CSA). Kifejezetten alkalmas szálas anyag tartalmú és nagyobb darabos szennyeződéseket tartalmazó szennyvíz, valamint gáz és levegő tartalmú közegek szállítására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szennyezettvíz és szennyvíz nedves beépítésű szivattyúk
Szennyezettvíz és szennyvíz nedves beépítésű szivattyúk
Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk
Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...