KSB Sewaslide szerelősín-rendszer az egyszerű, gyors és biztonságos karbantartásért

A Sewaslide alkalmazása mellett emelő berendezések nélkül is elvégezhető egy karbantartás

A KSB a 2018-as IFAT kiállításon számtalan újdonsággal várja az érdeklődőket. Ott kerül bemutatásra a Sewabloc szennyvízszivattyúkhoz kifejlesztett szerelősín-rendszer is, mely a szivattyúk szétszerelését nagymértékben megkönnyíti. A Sewaslide lehetővé teszi, hogy egyetlen ember, daru és különböző emelő berendezések nélkül, könnyedén eltávolítsa a csapágytartót a szivattyúháztól. Használata mellett a különböző szerelési és karbantartási munkák - mint a járókerék ellenőrzése, különböző rostok és szilárd anyagok eltávolítása - sokkal egyszerűbben elvégezhetők.

A segédeszköz egy szerelő szakember által könnyedén fel-, illetve leszerelhető, egymás után több szivattyún is alkalmazható. Ha egy szennyvíztelepen, vagy ipari létesítményben több Sewabloc szivattyú is üzemel, elegendő egy Sewaslide csúszkát beszerezni.

A szerelő feladata mindössze az, hogy eltávolítsa a csavart, ami a szivattyúházat a csapágytartó bakhoz rögzíti. A szivattyú egyben kihúzható egysége - az ún. back pull egység, amely magában foglalja a járókereket, a tengelyt, a csapágyakat, tömítéseket és a motort - egyszerűen eltávolítható, miközben a szivattyúház a helyén marad, rögzítve a szívó- és nyomóági csővezetékekhez. A járókerék a széthúzott állapotban teljes mértékben hozzáférhető, így könnyedén eltávolíthatók az esetleges elakadást okozó szilárd anyagok, illetve más karbantartási műveletek is elvégezhetők. A szerelés végeztével a kihúzható egység könnyedén visszatolható, és a rögzítő csavar visszahelyezhető.

KSB Sewaslide szerelősín
KSB Sewaslide szerelősín

A Sewaslide a Sewabloc szivattyútípushoz opcionálisan rendelhető kiegészítő. Használatával rövidíthető a karbantartási idő, csökkenthetőek a karbantartási költségek és biztonságosabb munkakörülmények biztosíthatók a szerelők számára.

Az Sewatec/Sewabloc szennyvízszivattyúk letölthető termékismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a KSB Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk
 
Sewatec/Sewabloc - szennyvízszivattyúk

Száraz telepítésű (vízszintes vagy függőleges) spirálházas szivattyú, szabad átömlésű (F), egycsatornás (E) és többcsatornás (K) járókerekekkel vagy nyitott, diagonális egycsatornás lapátkerékkel (D), DIN és ANSI szabvány szerinti nyomókarimával. ATEX kivitelben is elérhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk
Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...