proidea.hu online termékinformációs katalógus

KSB Sewaslide szerelősín-rendszer az egyszerű, gyors és biztonságos karbantartásért


2018. május 03.

A Sewaslide alkalmazása mellett emelő berendezések nélkül is elvégezhető egy karbantartás

A KSB a 2018-as IFAT kiállításon számtalan újdonsággal várja az érdeklődőket. Ott kerül bemutatásra a Sewabloc szennyvízszivattyúkhoz kifejlesztett szerelősín-rendszer is, mely a szivattyúk szétszerelését nagymértékben megkönnyíti. A Sewaslide lehetővé teszi, hogy egyetlen ember, daru és különböző emelő berendezések nélkül, könnyedén eltávolítsa a csapágytartót a szivattyúháztól. Használata mellett a különböző szerelési és karbantartási munkák - mint a járókerék ellenőrzése, különböző rostok és szilárd anyagok eltávolítása - sokkal egyszerűbben elvégezhetők.

A segédeszköz egy szerelő szakember által könnyedén fel-, illetve leszerelhető, egymás után több szivattyún is alkalmazható. Ha egy szennyvíztelepen, vagy ipari létesítményben több Sewabloc szivattyú is üzemel, elegendő egy Sewaslide csúszkát beszerezni.

A szerelő feladata mindössze az, hogy eltávolítsa a csavart, ami a szivattyúházat a csapágytartó bakhoz rögzíti. A szivattyú egyben kihúzható egysége - az ún. back pull egység, amely magában foglalja a járókereket, a tengelyt, a csapágyakat, tömítéseket és a motort - egyszerűen eltávolítható, miközben a szivattyúház a helyén marad, rögzítve a szívó- és nyomóági csővezetékekhez. A járókerék a széthúzott állapotban teljes mértékben hozzáférhető, így könnyedén eltávolíthatók az esetleges elakadást okozó szilárd anyagok, illetve más karbantartási műveletek is elvégezhetők. A szerelés végeztével a kihúzható egység könnyedén visszatolható, és a rögzítő csavar visszahelyezhető.

KSB Sewaslide szerelősín
A Sewaslide a Sewabloc szivattyútípushoz opcionálisan rendelhető kiegészítő. Használatával rövidíthető a karbantartási idő, csökkenthetőek a karbantartási költségek és biztonságosabb munkakörülmények biztosíthatók a szerelők számára.

Az Sewatec/Sewabloc szennyvízszivattyúk letölthető termékismertetőjét a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a KSB Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Budafoki út 60.
Telefon: +36 1 371 1736
Fax: +36 1 371 1770
E-mail:
Web: www.ksb.hu
Janik László
területi képviselő - Kelet- és Közép-Magyarország  
   
   
   
A KSB Hungary Kft. a világszerte vezető KSB Csoport tagja 1992 óta van jelen a magyar piacon. Szivattyúkat, szerelvényeket és komplett rendszermegoldásokat kínál vízi, szennyvízi, ipari és épületgépészeti felhasználásra gyors rendelésfelvétellel, rövid szállítási határidővel, kiváló ár/érték arányban. Mindent egy kézből: gyártói know-how, műszaki tanácsadás, szerviz szolgáltatások.
Referenciák: Paksi Atomerőmű Zrt., MOL Nyrt., Borsodchem Zrt., Budapesti Erőmű Zrt., AUDI Hungária Motor Kft., GEA Egi Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt. Minőségi tanúsítvány: MSZ EN ISO 9001:2015
További hírek a Szennyezettvíz és szennyvíz száraz beépítésű szivattyúk termékkategóriában
További hírek a Szivattyúk, keverők termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  KSB  Hungary  Kft  KSB  Sewaslide  Sewatec  Sewabloc  Sewaslide  szerelősín  szennyvízszivattyú  szivattyú