Pureco Kft.

Pureco közmű építési csövek

Keramo kőagyag csövek: Rendkívül tartós és megbízható környezetbarát csőrendszer szennyvizek és csapadékvizek gravitációs elvezetésére tokos-mázas és máz nélküli, karmantyús csatlakozású kivitelben széles elemválasztékkal.
Duktus GÖV csövek: A kitakarás mentes csőfektetéshez egyedülállóan alkalmas, mind az ivóvíz-, mind a szennyvízelvezetésben széles körben használható tokos öntvénycsövek sokféle külső és belső bevonattal állnak rendelkezésre, a hozzá tartozó idomcsaláddal együtt.

Termékcsalád tagjai

Keramo kőagyag cső
 
Keramo kőagyag cső

Rendkívül tartós és megbízható környezetbarát csőrendszer szennyvizek és csapadékvizek gravitációs elvezetésére tokos-mázas és máz nélküli, karmantyús csatlakozású kivitelben széles elemválasztékkal

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
TRM GÖV cső
 
TRM GÖV cső

Általánosságban az öntvény csövek a különösen hosszú élettartamukról ismertek, ami nem utolsó sorban a külső és belső bevonatokkal érhető el. Mind az ivóvíz-, mind a szennyvízelvezetésben széles körben használhatók a tokos öntvénycsövek. A felhasználási területhez igazodva a csövek sokféle külső és belső bevonattal állnak rendelkezésre, a hozzá tartozó idomcsaláddal együtt, a körülményeknek megfelelő különböző terhelési osztályokban. Az öntvénycsövek előnye többek között hogy magas műszaki színvonalúak (pl nagy a korrózió-ellenálló képességük), gazdaságosak (pl. a gyors és költségkímélő beépítésnek köszönhetően) és tudatosan környezetbarátak (kb 100 év várható élettartam mellett).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Pureco ÜPE cső
 
Pureco ÜPE cső

Az üvegszál erősítéses poliészter (ÜPE) csövek gömbölyítőhengeres eljárással készülnek, 10 cm és 4 méter közötti átmérőben. Alkalmazható ivó- és szennyvízhálózatokhoz, csapadékvíz-elvezető rendszerekhez, tűzivíz hálózatokhoz, ipari megoldásokhoz. Rendkívül erős, legyen szó akár a nagynyomású közeg által keltett, vagy külső terhelésről, akár hosszirányú teherbírásról. A nagy teherbírás egyúttal hosszú élettartamot, hatékony működést, valamint alacsony üzemeltetési és karbantartási költséget eredményez.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...