Nyomásfokozó szivattyúk

Hyamat SVP - nyomásfokozó berendezés Comeo - kompakt nyomásfokozó szivattyú Movitec - nagynyomású in-line szivattyú
 
KSB nyomásfokozó szivattyúk
3 termék

A KSB-szivattyúk, -szerelvények és komplett rendszerek felhasználási területe az épületek vízellátásában többek között a nyomásfokozás.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sta-Rite Multi EVO-E P tisztavíz szivattyú Sta-Rite JET / New JET tisztavíz szivattyúk Sta-Rite JETINOX tisztavíz szivattyú Sta-Rite WATERPRESS nyomásfokozó szivattyúk
 
Sta-Rite vízszintes tengelyű nyomásfokozó szivattyúk és házi vízművek
4 termék

Egy- vagy többfokozatú, vízszintes tengelyű, száraz beépítésű szivattyúk ház körüli, vagy kisebb ipari alkalmazásokra. Öntözésre, nyomásfokozásra, szürkevíz hasznosításra, ciszternákhoz, vagy föld feletti víztárolókhoz.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sta-Rite PVM / PVMI / PVMX függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyúk
 
Sta-Rite PVM / PVMI / PVMX függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyúk

Függőleges tengelyű, többfokozatú „in-line” nyomásfokozók nemesacél hidraulika házzal, öntvény, vagy nemesacél szivattyú talppal, menetes vagy karimás szívó- és nyomóoldali csatlakozással. Háromfázisú motorok alumínium öntvény házban, 0 – 75 kW közötti teljesítménnyel, léghűtéssel és tekercs hővédelemmel, folyamatos üzemre. Motor és hidraulika kuplungos kapcsolattal. Vízszállítási tartomány 0 - 180 m³/h, nyomás tartomány 0 – 30 bar. Nyomásfokozás, öntözés, tűzivíz ellátás.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Nyomásfokozó szivattyúkra elsősorban olyan helyen van szükség, ahol a vízszolgáltató közművek által biztosított víznyomás nem elegendő a hálózaton levő egyes távoli (például magasabb emeleteken elhelyezkedő) csapoló helyek megfelelő nyomású vízzel történő ellátására. Ezek a berendezések automatikusan biztosítanak megfelelő minőségű vízellátást közüzemi vízhálózatból vagy tartályból. Amikor a vízelosztó hálózat nyomásának növelése a cél, a nyomásfokozó szivattyú a közüzemi vezeték és az épület saját vízhálózatának találkozási pontján, például a vízóra után helyezkedik el. A függőleges tengelyű szivattyúk alkalmazásával kisebb nyomáskülönbség, de nagy emelőmagasság érhető el, míg a vízszintes tengelyű szivattyúk kisebb emelőmagasságot és nagyobb nyomást szolgáltatnak. Abban az esetben, amikor a vízhálózatból leágazó független, különálló hálózat víznyomásának szabályozása történik, a leágazásnál szakaszoló és visszacsapó szelep beiktatása után csatlakoztatható nyomásfokozó berendezés. A klasszikus nyomásfokozó szivattyúk állandó fordulatszámú, míg a korszerűbb változatok a változtatható fordulatszámú szivattyúk. Ezek a berendezések a hálózati ivóvíz és használati víz nyomásszinten tartása mellett alkalmazhatók kazántáplálásra, hűtővízkörökben, tűzvédelmi és egyéb technológiai rendszerekben is. Nyomásfokozó szivattyúkkal a tűzoltó berendezés által megbízhatóan, készenlétben tartható az oltóvíz. Lakóházak, szállodák, kórházak, iskolák, irodaházak, közigazgatási épületek, áruházak néhány példát jelentenek széleskörű alkalmazási területeik közül.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...