Közműaknák

Wavin KGA rendszerű műanyag tisztítóaknák KG csatornacsövekhez Wavin Basic rendszerű műanyag tisztítóaknák csatornacsövekhez Wavin Tegra 600 műanyag mászható és vizsgálóaknák Wavin Tegra 1000 NG műanyag mászható és vizsgálóaknák
 
Wavin műanyag aknák
4 termék

A szennyvízcsatorna-hálózat hosszú távú élettartamát és magas teljesítményét megfelelő ellenőrzéssel és karbantartással lehet fenntartani. A Wavin mászható és vizsgáló aknák széles választékát kínálja a biztonságos és könnyű hozzáférés szavatolására.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Pipelife PRO közműakna
 
Pipelife PRO közműakna

A polipropilénből készült Pipelife PRO aknarendszer egyaránt megfelel a szilárdsági és használati követelményeknek. A PRO aknarendszer ideális megoldást nyújt szenny- és csapadékvízelvezető rendszerekhez különböző talaj- és talajvíz viszonyok mellett. Könnyen és egyszerűen csatlakoztatható a Pipelife csatornacső rendszereihez (Pragma, PP Master, KG, KG-Super). A Pipelife PRO ellenőrzőnyílások és tisztítóaknák DN 630, 800 és 1000 mm átmérőben érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Benito aknafedelek és rácsok
 
Benito aknafedelek és rácsok

A Benito rácsok, valamint akna- és csatornafedelek BVQI és AENOR terméktanúsítással rendelkeznek, melyek garantálják, hogy ezek a termékek mindenben megfelelnek a hatályos szabványoknak és előírásoknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Első Beton távközlési aknarendszerek Első Beton csatornázási elemek Első Beton átemelő aknarendszerek Első Beton nagyméretű vasbeton aknák
 
Első Beton előregyártott aknák
4 termék

Első Beton előregyártott, távközlési aknarendszerek, csatornázási elemek, átemelő aknarendszerek és nagyméretű vasbeton aknák

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
P-TOP aknafedlapok és Drainex víznyelőrácsok
 
P-TOP aknafedlapok és Drainex víznyelőrácsok

A P-TOP sorozatú aknafedlapok csukott állapotában – a fedél alsó részén kialakított dupla rugózó bordázatnak köszönhetően – automatikusan rögzülnek. A keretbe illeszkedve biztonságosan és erősen lezárják az aknanyílást. A fedlap felnyitásakor a rugalmas bordázat ellenállása egy könnyed mozdulattal legyőzhető. A P-TOP termékcsalád aknafedlapjai és víznyelői zajcsillapítottak, az érintkező felületeken levő, hosszú élettartamú elasztomer tömítéseknek köszönhetően, amelyek megvédik a közvetlen fémes érintkezést a keret és a fedlap illetve víznyelő között.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közműaknák a mélyépítésben a talajban elhelyezett közművezetékek csomóponti elemei, amelyekben ellenőrzés, vizsgálat, tisztítás mellett irányváltás, elágazás kialakítására, különböző szerelvények, mérők elhelyezésére van lehetőség. Az előregyártott közműaknákat vasbetonból vagy műanyagból (például polietilénből) gyártanak. Az akna belseje búvónyíláson keresztül közelíthető meg, melyet aknafedél zár le. Mélyebb aknába beépített létra könnyíti meg a lejutást. Nagyobb átmérőjű akna felső szakaszán aknaszűkítő elem beépítése szükséges. A szintbeállító gyűrű segítségével az aknafedlap az útburkolat vagy járdaburkolat szintjéhez igazítható. Az aknafenekek a csatlakozó csőátmérőknek megfelelő csőcsonkokkal vannak ellátva. Tisztítóeszközök, ellenőrző és vizsgáló berendezések lejuttatására más-más aknaátmérő szükséges annak függvényében, hogy kísérőszemélyzetnek le kell-e mennie az aknába. Családi házak esetén a vízmérő órák rendszerint aknában kerülnek elhelyezésre. Az aknafedelek terheléstől függően választhatók, családi házak esetén lehet fém vagy műanyag, közúti vagy más nagyobb terhelés esetén öntvény, öntöttvas vagy beton aknafedelek helyezhetők el.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...