Közműaknák

 
PRO közműakna

A Pipelife csoport kifejlesztett egy új műanyag szennyvíz akna rendszert. A PRO 630 vizsgáló aknák, valamint a PRO 800 és PRO 1000 mászható aknák anyaga PP.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Wavin műanyag aknák
4 termék

A szennyvízcsatorna-hálózat hosszú távú élettartamát és magas teljesítményét megfelelő ellenőrzéssel és karbantartással lehet fenntartani. A Wavin mászható és vizsgáló aknák széles választékát kínálja a biztonságos és könnyű hozzáférés szavatolására.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Benito aknafedelek és rácsok

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
HD-Rotatech fedlapok

Lépésálló és terhelhető fedlapok műanyag tartályokhoz.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HD-Rotatech aknák

Általános csőbekötések gumigyűrűs bevezetéssel. Egyedi csőcsatlakozások extrúziós hegesztéssel vagy a megrendelői igény szerinti csőcsonk kialakítással. Az aknafenék különböző elágazó kivitelben készül (egyedi igények kialakíthatóak). Az aknafal része a beépített létra. Az aknák erősen bordázott fala a nagy merevséget és a felúszás elleni védelmet biztosítja. A búvónyílások a szabványos fedlapokhoz illeszkednek, a nyak hossza a helyszínen levágással (max 25 cm-ig) beállítható. Csatornázási aknáinkhoz kompozit fedlapokat is kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
P-TOP aknafedlapok és Drainex víznyelőrácsok

A P-TOP sorozatú aknafedlapok csukott állapotában – a fedél alsó részén kialakított dupla rugózó bordázatnak köszönhetően – automatikusan rögzülnek. A keretbe illeszkedve biztonságosan és erősen lezárják az aknanyílást. A fedlap felnyitásakor a rugalmas bordázat ellenállása egy könnyed mozdulattal legyőzhető. A P-TOP termékcsalád aknafedlapjai és víznyelői zajcsillapítottak, az érintkező felületeken levő, hosszú élettartamú elasztomer tömítéseknek köszönhetően, amelyek megvédik a közvetlen fémes érintkezést a keret és a fedlap illetve víznyelő között.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közműaknák a mélyépítésben a talajban elhelyezett közművezetékek csomóponti elemei, amelyekben ellenőrzés, vizsgálat, tisztítás mellett irányváltás, elágazás kialakítására, különböző szerelvények, mérők elhelyezésére van lehetőség. Az előregyártott közműaknákat vasbetonból vagy műanyagból (például polietilénből) gyártanak. Az akna belseje búvónyíláson keresztül közelíthető meg, melyet aknafedél zár le. Mélyebb aknába beépített létra könnyíti meg a lejutást. Nagyobb átmérőjű akna felső szakaszán aknaszűkítő elem beépítése szükséges. A szintbeállító gyűrű segítségével az aknafedlap az útburkolat vagy járdaburkolat szintjéhez igazítható. Az aknafenekek a csatlakozó csőátmérőknek megfelelő csőcsonkokkal vannak ellátva. Tisztítóeszközök, ellenőrző és vizsgáló berendezések lejuttatására más-más aknaátmérő szükséges annak függvényében, hogy kísérőszemélyzetnek le kell-e mennie az aknába. Családi házak esetén a vízmérő órák rendszerint aknában kerülnek elhelyezésre. Az aknafedelek terheléstől függően választhatók, családi házak esetén lehet fém vagy műanyag, közúti vagy más nagyobb terhelés esetén öntvény, öntöttvas vagy beton aknafedelek helyezhetők el.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...