Wavin Hungary Kft.

Wavin csatornacsövek

Az esővízkezelési rendszereknek gondoskodni kell a felesleges csapadék elvezetéséről mennyiségtől és vízhozamtól függetlenül. A Wavin csőrendszerek a legkedvezőbb feltételek biztosításával és a legszigorúbb jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve végzik el ezt a feladatot.

Termékcsalád tagjai

Wavin X-Stream duplafalú csatornacső rendszer
 
Wavin X-Stream duplafalú csatornacső rendszer

A Wavin X-Stream duplafalú csatornacsöveket speciális tokkialakításuknak köszönhetően minimális betolási erővel lehet összeszerelni, így idő és pénz takarítható meg a kivitelezés során. A komplett idomválaszték gyors és hibamentes szerelést biztosító, mechanikus nyeregidomokat is tartalmaz. Az X-Stream csőrendszert D100-800 mm-es átmérőtartományban, és az MSZ EN 13476-3 szabvány előírásainak megfelelően gyártják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wavin KG 2000 PP-MD csatornacső rendszer
 
Wavin KG 2000 PP-MD csatornacső rendszer

A PP-MD alapanyagú KG 2000 csatornacsövek és idomok nagyfokú szilárdsága és ütésállósága az alacsony hőmérsékleten - téli időjárási viszonyok mellett - történő beépítésre is lehetőséget nyújt. A szabadalmaztatott, ajakos gumitömítések minimális betolási erőt és sokáig tartó víztömörséget kínálnak, illetve kielégítik a vízbázis-védelmi követelményeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wavin Acaro PP-HM SN12 csatornacső rendszer
 
Wavin Acaro PP-HM SN12 csatornacső rendszer

Az Acaro PP SN12 az egyesített- és a szétválasztott csatornázás nagy teljesítményű csőrendszere, D160-500 mm-es mérettartományban. A kitűnő tulajdonságokkal rendelkező polipropilénből (PP-HM) és az MSZ EN 1852 szabvány szerint gyártott csatornacsövek, illetve idomok felhasználásával rendkívül robusztus, hosszú távú víztömörséget garantáló, könnyen fektethető csatornarendszer építhető ki.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...