Zsírleválasztók

ACO zsírcsapda LIPATOR-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó Lipumax C földbe telepíthető vasbeton zsírleválasztó ECO-Mobil és LIPU-Mobil mosogató alá telepíthető zsírleválasztók
 
ACO zsírleválasztók és konyhatechnológiai berendezések
18 termék

A zsírleválasztók olyan gravitációs berendezések, amelyeknek meg kell akadályozniuk, hogy kereskedelmi és ipari intézményeknél keletkező állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek bejussanak a közműhálózatba. Az ACO zsírleválasztó berendezései különböző felszereltségi fokozatban érhetők el. Az épületen belül szabadon elhelyezhető zsírleválasztó berendezések álló berendezések polietilénből illetve saválló acélból készülnek. Formájukat tekintve lehetnek oválisak vagy hengeresek, az íves formákban ugyanis nem alakulnak ki holtterek, ahol az ürítéskor, tisztításkor megmaradhatnának iszap és zsírlerakódások. Az íves formájú készülékek garantálják a tökéletes tisztíthatóságot és ezáltal a maximális üzembiztonságot. A földbe telepíthető zsírleválasztók előregyártott vasbetonból és polietilénből készülnek, és gépkocsi terhelésre alkalmas fedlappal is rendelhetők.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ECOLIP automata zsírleválasztó ECOLIP-K manuális központ zsírleválasztó ECOLIP MINI zsírleválasztók
 
Euro-Purátor zsírleválasztó berendezések
3 termék

Manuális és automata zsír- és olajleválasztó berendezések.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beltéri zsírleválasztók a nagykonyhákból és ipari élelmiszerfeldolgozó egységekből származó, állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek közműhálózatba jutását akadályozzák meg. Használatukkal a csatornákban a zsírok kidermedése és a dugulások, kellemetlen szaghatások elkerülhetők. Beépítésük a szennyvíz keletkezési helyének közelében, akár közvetlenül a mosogató alá helyezve vagy a mosogatógépre csatlakoztatva is történhet. Fagymentes helyiségekben szabadon álló módon telepíthetők. A kompakt zsírleválasztó berendezések a zsírokat és olajokat a szennyvízből gravitációs módon, fázisszétválasztással távolítják el. Felépítésük rendszerint iszapfogó egységből és zsírleválasztó térből áll. Anyaguk lehet rozsdamentes acél, műanyag, formájuk hengeres vagy ovális, esetenként szögletes. A zsírleválasztók készülhetnek betekintő ablakkal, mágnesszeleppel és vezérlő automatikával felszerelve.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...