A higiénikus és egészséges konyha elengedhetetlen összetevői ACO termékekkel

A higiénikus és egészséges konyha elengedhetetlen összetevői ACO termékekkel

Az ACO nagykonyhai megoldásai és újdonsága a SIRHA Budapest 2024 szakkiállításon

Ételmérgezés, csúszásveszély, csövek dugulása… Ezek az ételkészítés rémálmai, melyek közül néhány az üzletmenetet és a vendégeket, néhány pedig az alkalmazottakat veszélyezteti.

A vízelvezető rendszernek kardinális szerepe van az éttermi higiénia kialakításában és fenntartásában. Az ACO, mint a világ vízelvezetési specialistája, pontosan tudja, hogy az élelmiszerbiztonság, a higiénia és a költséghatékonyság alapvető tényezők, de azt is, hogy a vízelvezetés nincs szem előtt, így sok esetben feledésbe merül a fontossága.

ACO beltéri vízelvezetés és szennyvízkezelés
ACO beltéri vízelvezetés és szennyvízkezelés

Ennek eredményeként sok vízelvezető rendszer rosszul tervezett. Legjobb esetben ez folyamatos, költséges karbantartást igényel, rosszabb esetben ételmérgezéshez, az üzem bezárásához vezethet. Az ACO elkötelezett a higiénikus vízelvezetés mellett, és hozzájárul az élelmiszergyártási folyamatok minőségének emeléséhez.

ACO zsírcsapda
ACO zsírcsapda

A hatékony szennyvízkezelő rendszerrel megtervezett konyha egyszerre szolgálja a vendégek, a tulajdonos, az alkalmazottak és a környezet érdekeit.

Higiénikus, és főként egészséges konyha az alkalmazottak számára is?

Gerincfájdalmak, ólmos fáradtság, sajgó porcikák… Ezek a kifejezések ismerősek lehetnek a vendéglátásban dolgozóknak és sok esetben rontják a munkakedvet, a hatékonyságot, növelhetik a fluktuációt.

Hogy csökkentsék a nagykonyhákban dolgozók terheit, az ACO most tovább gondolta rozsdamentes vízelvezető rendszereit, ezúttal azoknak a nagykonyhákban dolgozóknak az egészsége szemszögéből, akik az egész munkanapjukat az előkészítő felületek, tűzhelyek és mosogatók mellett állva, talpon töltik.

Ennek eredményeként megalkották legújabb, Anti-shock rendszerű, ütéscsillapítós ráccsal ellátott vízelvezető rendszerüket. Az ihlet váratlan helyről, a rekortán futópályákról érkezett: a cég termékfejlesztői azt szerették volna elérni, hogy az ACO folyóka rácsára lépve az ember úgy érezze, mintha füves talaj lenne a lába alatt. A speciális rácsnak köszönhetően a rajta közlekedők fizikai igénybevétele csökkenhet, így állóképességük és közérzetük javulhat. Ez pedig pozitív hatással lehet a munkakedvre, motivációra és az egész munkahelyi hangulatra is.

Érdekli az ACO HygieneFirst Anti-shock vízelvezető rendszere, vagy szeretne többet megtudni a nagykonyháknak szánt egyéb ACO megoldásokról?

Ismerje meg az ACO nagykonyhai megoldásait a SIRHA BUDAPEST kiállításon 2024. március 5-7. között! Látogasson el a Hungexpo A épületének H17 standjára és találkozzon személyesen a cég munkatársaival.

Az ingyenes belépőért itt regisztrálhat:
https://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L204971865EE

A hírben szereplő termékek
ACO zsírcsapda LIPATOR-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó Lipumax C földbe telepíthető vasbeton zsírleválasztó ECO-Mobil és LIPU-Mobil mosogató alá telepíthető zsírleválasztók
 
ACO zsírleválasztók és konyhatechnológiai berendezések
18 termék

A zsírleválasztók olyan gravitációs berendezések, amelyeknek meg kell akadályozniuk, hogy kereskedelmi és ipari intézményeknél keletkező állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek bejussanak a közműhálózatba. Az ACO zsírleválasztó berendezései különböző felszereltségi fokozatban érhetők el. Az épületen belül szabadon elhelyezhető zsírleválasztó berendezések álló berendezések polietilénből illetve saválló acélból készülnek. Formájukat tekintve lehetnek oválisak vagy hengeresek, az íves formákban ugyanis nem alakulnak ki holtterek, ahol az ürítéskor, tisztításkor megmaradhatnának iszap és zsírlerakódások. Az íves formájú készülékek garantálják a tökéletes tisztíthatóságot és ezáltal a maximális üzembiztonságot. A földbe telepíthető zsírleválasztók előregyártott vasbetonból és polietilénből készülnek, és gépkocsi terhelésre alkalmas fedlappal is rendelhetők.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO AG 142 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO AG 157 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO AG 218 rozsdamentes ipari padlóösszefolyó ACO EG 150 rozsdamentes mini ipari padlóösszefolyók
 
ACO rozsdamentes beltéri padlóösszefolyók
4 termék

Az ACO rozsdamentes acél pontszerű összefolyói elsősorban élelmiszeripari, konyhatechnológiai vizek elvezetésére ajánlott, de minden olyan helyre is, ahol a higiéniai, a vegyszerállóság vagy az esztétikus megjelenés elsődleges szempont. A HygieneFirst filozófia kifejezi az ACO magas minőségű, higiénikus termékek gyártása iránti elkötelezettségét, mellyel hozzájárul a higiénikus vízelvezetéshez és az élelmiszer gyártási folyamatok minőségének emeléséhez. Az ACO higiénikus vízelvezető rendszerei a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek, hogy megakadályozhassák a káros baktériumtenyészetek kialakulását. Az ACO padlóösszefolyók többféle méretben, különböző vízelvezetési kapacitással és csőcsonk átmérővel is elérhetőek. Az összefolyók vízszintes és függőleges csőcsonkkal is kaphatók.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO HygieneFirst rozsdamentes ipari rácsos folyóka ACO vinyl peremes rozsdamentes rácsos folyóka ACO Modular 125 rozsdamentes rácsos folyóka ACO Modular 200 rozsdamentes rácsos folyóka
 
ACO rozsdamentes beltéri folyókák
5 termék

Az ACO rozsdamentes acél rés- és rácsos folyókái elsősorban élelmiszeripari, konyhatechnológiai vizek elvezetésére ajánlott, de minden olyan helyre is, ahol a higiéniai, a vegyszerállóság vagy az esztétikus megjelenés elsődleges szempont. A HygieneFirst filozófia kifejezi az ACO magas minőségű, higiénikus termékek gyártása iránti elkötelezettségét, mellyel hozzájárul a higiénikus vízelvezetéshez és az élelmiszer gyártási folyamatok minőségének emeléséhez. Az ACO higiénikus vízelvezető rendszerei a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek, hogy megakadályozhassák a káros baktériumtenyészetek kialakulását. Az ACO folyókák többféle méretben, különböző vízelvezetési kapacitással és csőcsonk átmérővel is elérhetőek. Az összefolyók vízszintes és függőleges csőcsonkkal is kaphatók.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Nagykonyhai szennyvízkezelés: mire érdemes odafigyelni?
Nagykonyhai szennyvízkezelés: mire érdemes odafigyelni?
Az ACO tanácsai 5 pontba gyűjtve
Nagykonyhai szennyvízkezelés: mire érdemes odafigyelni?
Az ACO receptje a higiénikus és egészséges nagykonyhákhoz
Az ACO receptje a higiénikus és egészséges nagykonyhákhoz
Az élelmiszerek minősége, az élelmiszer-biztonság, a személyzet szaktudása és lojalitása, valamint az ételkészítéshez használt berendezések kulcsfontosságúak minden éttermi, konyhai vállalkozás számára. Ezzel szemben a konyha infrastruktúráját, annak hatását gyakran alábecsülik, sőt esetenként figyelmen kívül hagyják. Az ACO, mint az élelmiszeripari szektor zsírleválasztó, valamint vízelvezető rendszereinek tervezésében és gyártásában világelső vállalat, tisztában van azzal, hogy a higiénikus és egészséges nagykonyha a higiénikus szennyvízkezeléssel kezdődik. 
Az ACO receptje a higiénikus és egészséges nagykonyhákhoz
Kategóriák
Zsírleválasztók
Zsírleválasztók
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák, aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák, aknafedlapok
Lefolyócsőrendszerek
Lefolyócsőrendszerek
Nagykonyhai berendezések
Nagykonyhai berendezések
Konyhai berendezések
Konyhai berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...