ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.

Elérhetőségek
 
ACO mélyépítés
34 termék

Az ACO a felszíni vízelvezető rendszerek gyártója és forgalmazója. Legismertebb termékek a folyókák, melyek polimerbetonból és műanyagból készülhetnek. Az ACO öntöttvas fedlapokat, víznyelőket, és faverem rácsokat készít az útépítés, kertépítés részére. A mélyépítés termékkör jelentős része a szivárgó és szikkasztó rendszerek.

34 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ACO épületgépészet
44 termék

Épületek belső vízelvezetése, ipari padlóösszefolyók, könnyűfajsúlyú folyadékleválasztók (zsír- és olaj-), kompakt átemelők, gépészeti aknafedlapok és falátvezetések

44 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ACO Licht felülvilágító, hő- és füstelvezető rendszerek
4 termék

Az ACO Magyarországon felülvilágító és hő- és füstelvezető rendszerekkel több, mint 20 éve foglalkozik, kezdetben a Plastmo rendszerek, majd a Greschalux kupolák és később a Brakel zsalus szellőzőket forgalmazva. 2010-ben kezdődik a felülvilágító berendezések hazai gyártása és a Variolux sávfelülvilágítók forgalmazása. 2013-tól az ACO megkezdi a Variodome kupolák, 2015-től a Variodome Twin dupla nyílószárnyas kupolák, majd 2016-ban az időjárásfüggetlen VarioWeather oldallamellás szellőztető rendszer forgalmazását.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...