Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák

 
Milliken szennyfogó szőnyegek
2 termék

Széles körben alkalmazott, a szennyfogó-tisztító zónákba gyártott és extrém igénybevételeknek is megfelelő szőnyegek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ACO SELF lábtörlő rendszerek

Polimerbeton és műanyag kivitelű lábtörlő tálca többféle ráccsal, élvédelemmel, alsó kivezetéssel. Esztétikus megjelenésű, egyszerűen karbantartható. Biztonságos üzemeltetés és tartósság jellemzi. Ideális térkő vagy öntött burkolathoz is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ProfilGate tisztítórácsok
9 termék

A ProfilGate tisztítórácsokkal közvetlenül a bejáratnál megszüntethető a szennyeződések behordása. A tisztítórácsok a behordott szennyeződés ~90%-át tartják vissza.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HAGOMAT szennyfogó szőnyegek

A HAGO modern és magas minőségű szennyfogói kedvező első benyomást keltenek. A szennyfogók funkcionalitásának köszönhetően drasztikusan csökken a takarítási költség, a burkolatok kopása, és így nő az élettartama.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szennyfogó szőnyegek, beépíthető lábtörlők az épületek beltereit védik a kültérről származó szennyeződésektől, nedvességtől. Közintézmények, bevásárlóközpontok, repterek, szállodák, társasházak, kisebb vagy nagyobb forgalmú épületek tisztaságát, megcsúszásból eredő balesetek megelőzését biztosítják. A szennyfogó szőnyegek kültéren és beltéren is elhelyezhetők. Moduláris vagy fix, beépített kialakításúak. Moduláris, mozgatható szőnyegek a sárlehúzó, a sárlehúzó és nedvszívó, valamint a tisztatéri szőnyegek. A sárlehúzó szőnyegek gumi vagy műanyag, valamint újrahasznosított anyagúak lehetnek. A nedvszívó szennyfogó szőnyegek a szennyeződésen kívül az esetleges nedvességet is felszívják. A tisztatéri szőnyegek többrétegű ragasztós felülettel vannak ellátva. Kórházakban, laboratóriumokban, gyógyszergyárakban, valamint minden olyan helyen ajánlott a használatuk, ahol kiemelten fontos a tisztaság, pormentesség. Egyes szőnyegek fix méretűek, valamint vannak összekapcsolhatóak is, melyekkel kívánt méretű, formájú szennyfogó alakítható ki. Vízsugárral moshatók, tisztíthatók, söpörhetők, porszívózhatók. A fix, beépített lábtörlők a padló szintjébe süllyesztettek. Kültéren vízelvezetés biztosításával telepíthetők. Kiépítésükhöz ágyazóhomok, szivárgókavics vagy betonágyazat szükséges, melyekbe a vízelvezető csövet kell építeni. A szennyfogó szőnyeg keretének anyaga alumínium, rozsdamentes acél, sárgaréz, a kád anyaga polimerbeton vagy műanyag lehet A kádra kerülő lábtörlő rács legtöbbször alumínium vagy horganyzott acél, esetenként gumi, műrost betéttel, de gumi, műanyag vagy filc anyagú szőnyegek is kerülhetnek rá. A beltéri lábtörlők vízelvezetés nélkül építhetők be. A szennyfogó szőnyegek és beépített lábtörlők könnyen cserélhetők, kiemelhetők, napi tisztításuk ajánlott kül- és beltéren egyaránt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...