Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák

ACO Vario lábtörlő rendszerek
 
ACO Vario lábtörlő rendszerek

Az ACO a Vario lábtörlő kínálatában hibrid (Vario 2.0: polimerbeton és műanyag kivitelű), illetve műanyag (Vario Light) tálcás, többféle ráccsal, élvédelemmel, alsó kivezetéssel kialakított, burkolatba beépíthető lábtörlők széles választékát kínálja kültérre és beltérre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Milliken OBEX™ szennyfogó szőnyegek Milliken D2 szőnyegek
 
Milliken szennyfogó szőnyegek
2 termék

Széles körben alkalmazott, a szennyfogó-tisztító zónákba gyártott és extrém igénybevételeknek is megfelelő szőnyegek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Geggus TOP CLEAN NOVA XL szennyfogó szőnyeg – kefeprofil + szőnyegprofil Geggus TOP CLEAN TREND szennyfogó szőnyeg Geggus TOP CLEAN TREND XL szennyfogó szőnyeg Geggus TOP CLEAN TREND XL Green Motion szennyfogó szőnyeg
 
Geggus alumínium profilú szőnyegek
11 termék

A GEGGUS alumínium profilszőnyegek egyedi méretre készülnek, és kiváló minőségükkel, valamint kedvező ár-érték arányukkal lenyűgözőek. Az alumínium profilszőnyegek sokféle kivitelben kaphatók, beltéri és kültéri használatra egyaránt. A bordák, kefelécek, kefeprofilok vagy kaparószalagok beltéri használatra, míg a kefeprofilok, gumiprofilok és kefelécek kültéri használatra alkalmasak. Minden változat felváltva is lehetséges. Háromzónás tisztítás (durva szennyeződések, köztes és belső területek) javasolt. A hatékony bejárati szőnyeg rendszer, ha megfelelően választják ki, segít csökkenteni az épületbe jutó szennyeződés és nedvesség mennyiségét, és ezzel megóvva a padlóburkolatok állagát, csökkentve a takarítási költségeket.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
ProfilGate® b65 tisztítórács ProfilGate® b55 tisztítórács ProfilGate® st65 tisztítórendszer ProfilGate® st55 tisztítórács
 
ProfilGate® tisztítórendszerek
6 termék

A ProfilGate tisztítórácsokkal közvetlenül a bejáratnál megszüntethető a szennyeződések behordása. A tisztítórácsok a behordott szennyeződés ~90%-át tartják vissza.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Maxi beltéri szennyfogók Alutrend® Mini beltéri szennyfogók Alutrend® Compact beltéri szennyfogók
 
Alutrend® alumínium sínes szennyfogók
3 termék

Az épületbejáratokhoz telepített Alutrend® professzionális, alumínium sínes szennyfogó rendszerek használatával védhetők meg leghatékonyabban az épületek belső terei a külső szennyeződésektől. Egyedi tervezésű szennyfogók az épület adottságaihoz és a bejárat forgalmához illeszkedve tervezhetők, amelyhez segítséget nyújt a zónaszemlélet alkalmazása. A zónaszemlélet elve alapján – ideális esetben - három különböző zónára kerül felosztása az épület bejárata, amelyben különböző járófelülettel gyártott szennyfogók kerülnek telepítésre a maximális hatékonyság érdekében, ugyanakkor elegáns és esztétikus megjelenést adnak a bejárat egészének.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AluTileMat® Compact moduláris design szennyfogók Alutrend® AluTileMat Mini moduláris design szennyfogók
 
AluTileMat® moduláris design szennyfogók
2 termék

Az AluTileMat® moduláris alumíniumsínes burkolat rendszer korlátlan szabadságot kínál az építészek és tervezők számára, hogy egyedi lenyűgöző, megkapó bejáratokat tervezzenek. A modulokba a kültéri és beltéri textilbetétek széles választéka integrálható, amely végtelen számú variációs lehetőséget biztosít. Hatékonysággal meggátolják, hogy a külső szennyeződések, a por, a sár, a csapadék, egyéb organizmusok, a cipőtalpra, vagy kerekekre tapadva bejussanak és szétterjedjenek az épületben.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ProfilGate® i55 aqua tisztítórendszer ProfilGate® i55 aqua spray tisztítórendszer ProfilGate® i45 aqua tisztítórács ProfilGate® sti aqua tisztítórács
 
ProfilGate® tisztítórendszerek - aqua széria
5 termék

A ProfilGate® tisztítórendszerek - aqua széria tisztítómezői a gumiköpenyek, kerekek, görgők és a cipőtalpak nedves tisztítását szolgálják. A ProfilGate®aqua tisztítómezőkkel elkerülhető a csíraátvitel a magas tisztasági követelményű területekre és segítik a higiéniai koncepció érvényesülését. A nagy lyukú rozsdamentes acélrostély ideális olyan területekre, ahol széles kerekű árumozgató eszközöket használnak, mint például a béka.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAGOMAT szennyfogó szőnyegek
 
HAGOMAT szennyfogó szőnyegek

A HAGO modern és magas minőségű szennyfogói kedvező első benyomást keltenek. A szennyfogók funkcionalitásának köszönhetően drasztikusan csökken a takarítási költség, a burkolatok kopása, és így nő az élettartama.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Geggus KARO AS MINI univerzális szőnyeg Geggus KARO AS univerzális szőnyeg Geggus DOMINO univerzális szőnyeg Geggus ENTER univerzális szőnyeg
 
Geggus univerzális szőnyegek
5 termék

A Geggus univerzális bejárati szőnyegrendszerek beltéri, köztes és kültéri területeken egyaránt használhatók. A különféle anyagokból készült profilok az épületen kívül összegyűjtik a lábon lévő durva szennyeződést és nedvességet, ezáltal jelentősen csökkentve a csúszós padlón a balesetek kockázatát. A rendelkezésre álló magasságok és a változó vastagságú anyagelemek széles választékának köszönhetően minden bejárati területre optimális megoldásokat kínálnak.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ProfilGate® b65 go tisztítórendszer ProfilGate® b55 go tisztítórendszer ProfilGate® st65 go tisztítórendszer ProfilGate® st55 go tisztítórendszer
 
ProfilGate® tisztítórendszerek - go széria
6 termék

A ProfilGate® tisztítórendszerek - go szériája különösen a személybejáratoknál alkalmas a cipőtalptisztításra. A szennyfogótálcák kapacitása jelentős és a rostély nagy lyukú. Emellett a go széria keféjének sörtéi hosszabbak, hogy a cipőtalp profiljába minél jobban bemenjenek. Így ezen széria modelljei elsősorban a mély talpmintázatú cipőkhöz alkalmasak.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Geggus SAFE CLEAN TREND biztonsági szőnyegek Geggus taktilis vezetősáv rendszerek
 
Geggus biztonsági szőnyegek
2 termék

A szőnyegekbe integrált vizuális és taktilis rendszerek segítik a vakokat és a gyengénlátókat abban, hogy eligazodjanak az épület belsejében. A vezetőrendszer bármilyen szélességben elérhető és bármilyen profillal használható. Különféle profilok kombinálása lehetséges.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szennyfogó szőnyegek, beépíthető lábtörlők az épületek beltereit védik a kültérről származó szennyeződésektől, nedvességtől. Közintézmények, bevásárlóközpontok, repterek, szállodák, társasházak, kisebb vagy nagyobb forgalmú épületek tisztaságát, megcsúszásból eredő balesetek megelőzését biztosítják. A szennyfogó szőnyegek kültéren és beltéren is elhelyezhetők. Moduláris vagy fix, beépített kialakításúak. Moduláris, mozgatható szőnyegek a sárlehúzó, a sárlehúzó és nedvszívó, valamint a tisztatéri szőnyegek. A sárlehúzó szőnyegek gumi vagy műanyag, valamint újrahasznosított anyagúak lehetnek. A nedvszívó szennyfogó szőnyegek a szennyeződésen kívül az esetleges nedvességet is felszívják. A tisztatéri szőnyegek többrétegű ragasztós felülettel vannak ellátva. Kórházakban, laboratóriumokban, gyógyszergyárakban, valamint minden olyan helyen ajánlott a használatuk, ahol kiemelten fontos a tisztaság, pormentesség. Egyes szőnyegek fix méretűek, valamint vannak összekapcsolhatóak is, melyekkel kívánt méretű, formájú szennyfogó alakítható ki. Vízsugárral moshatók, tisztíthatók, söpörhetők, porszívózhatók. A fix, beépített lábtörlők a padló szintjébe süllyesztettek. Kültéren vízelvezetés biztosításával telepíthetők. Kiépítésükhöz ágyazóhomok, szivárgókavics vagy betonágyazat szükséges, melyekbe a vízelvezető csövet kell építeni. A szennyfogó szőnyeg keretének anyaga alumínium, rozsdamentes acél, sárgaréz, a kád anyaga polimerbeton vagy műanyag lehet A kádra kerülő lábtörlő rács legtöbbször alumínium vagy horganyzott acél, esetenként gumi, műrost betéttel, de gumi, műanyag vagy filc anyagú szőnyegek is kerülhetnek rá. A beltéri lábtörlők vízelvezetés nélkül építhetők be. A szennyfogó szőnyegek és beépített lábtörlők könnyen cserélhetők, kiemelhetők, napi tisztításuk ajánlott kül- és beltéren egyaránt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...